Ameliyatsız burun estetiği(burun dolgusu)

KIZLAR BENDE BUGUN YAPTIRDIM ILK BASTA COK BEGENDIM AMA SONRADA SAG TARAFIMDA FENA BIR SISLIK VE MORLUK VAR BUZ UYGULUYORUM HER DK AMA FENADA ZONGZONG AGRIYOR NE YAPMAM LAZIM ACIL YARDIM BEKLIYORUM SURATIMIN IFADESI DEGISTI COK SINRLI GORUNUORUM DR BIR TARAFINA FAZLA KACIRDI OBUR TARAFADA HEMEN HEMEN KOYMADI ILACI DIYEBILIRIM SAG GOZUM KUCUK DURUO SUANDA NOLUR YARDIM TEKRAR NASIL ESKI HALINE GETIREBILIRIM BURADA BIR FORMDA ARKADAS YAZMISTI AYNI SEKILDE ILAC ENJEKTE EDILIOMUS VE O ILACTA HEMEN YOK EDIOMUS DOLGUYU DIE YAPAN VARSA ACIL DONUS YAPSIN

merhaba kızlar bende burun estetiği yaptırdım bugün 6. günüm yarın alçım ve bantlar çıkacak. benim burnumun ucu cok düşüktü ve nefes alma problemim vardı. ben sadece burun ucu isterken doktordum kontrol sırasında çok hafif kemerin var yapmışken onu da alalım çok azıcık dedi. buruncumu kesinlikle kalkık istemedim doğal olsun dedim ama önden bakınca çok kalkık ve kısa duruyor yarın alçılar alınınca iner mi bilgisi olan varmıı??

Bende çok istiyorum burun dolgusu arkadaşım Mehmet Akgün de yaptırdı memnunda kendisi zaten burdaki yorumlardan da anlarsınız bende pazartesi yaptırıyorum çok heycanlıı umarm bende şanslıların içine girerim

Alci alininca da kalkik duruyo zamanla iniyo merak etme :)

Sonunda gittim bende dün işlemimizi gerçekleştirdik kemerli burnum artık düz ucunda bir problem olmadığı için sadece sırt kısmı düzeltildi şuan hala ödemim var tam görüntüsü çıkmadı diyebilirim ama değişim ortada yine de haftaya gidicem rötüş gerekirse yapılıcak .Arkadaşımda 6 ay önce 18 ay süreli juwaderm yaptırmıştı minik boşluklukları oluştuğu için ücretsiz onu da düzeltti Mehmet bey bu konuda da rahat ettik. arkadaşım da gayet memnun sorularınız yine olursa yardımcı olurum arkadaşlar bizde burdaki yorumlar sayesinde gittik çünkü

sağol canımm :) bugün 25. günüm burnumdaki şişlik bayağı gitti. ama burun deliklerimin ortası şiş ve çok acıyo dokununca çok sert. birde yandan bakıldığında burun deliklerim yukarda kalıyo burnumun içi gözüküyor acaba o ortasındaki şişlikten dolayı mı böyledir? çünkü içerdeki dikişler daha duruyo düşmedi. inşallah zamanla biraz daha düzelir.

indi bayağı bugün 25. günüm :) ama burun deliklerimin ortası şiş ser ve dokununca çok acıyo. içerdeki dikişler düşmedi henüz. o aradaki şişlik gider mi zamanla yani yandan bakınca burun içi gözüküyor gibi.

Benimde 20. Gunum ve ayyynıı sorunlari yaşıyorum. Burun ucum delikleri falan aviyo o yuzden dudagimi rahat hareket ettiremiyorum gülemiyorum

Kızlar ben de burun dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım bursada yaşıyorum aslında ama yaptığınız yorumlar neticesinde Mehmet Akgün ü denemeye karar verdim..çok memnun kaldım..Ankara'yı iyi bilmiyorum sabahın körü indim Ankara'ya.. dolgu diye randevu saatine kadar fal kafelerde felan takıldım Kaç saat yol geldim ama değdi hem çok güzel oldu hem de Mehmet bey fiyatta yardımcı oldu..normalde markete gitmeye üşenen ben güzellik uğruna yollara attım kendimi

Merhaba üzerinden baya bir zaman geçmiş ama burunla ilgili son durumunuz nedir ben de yaptırdım kalkık ve kavisli oldu ben daha doğal istiyordum şunanda pişmanım sizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…