- 1 Temmuz 2015
- 46
- 118
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alci alininca da kalkik duruyo zamanla iniyo merak etme :)merhaba kızlar bende burun estetiği yaptırdım bugün 6. günüm yarın alçım ve bantlar çıkacak. benim burnumun ucu cok düşüktü ve nefes alma problemim vardı. ben sadece burun ucu isterken doktordum kontrol sırasında çok hafif kemerin var yapmışken onu da alalım çok azıcık dedi. buruncumu kesinlikle kalkık istemedim doğal olsun dedim ama önden bakınca çok kalkık ve kısa duruyor yarın alçılar alınınca iner mi bilgisi olan varmıı??
sağol canımm :) bugün 25. günüm burnumdaki şişlik bayağı gitti. ama burun deliklerimin ortası şiş ve çok acıyo dokununca çok sert. birde yandan bakıldığında burun deliklerim yukarda kalıyo burnumun içi gözüküyor acaba o ortasındaki şişlikten dolayı mı böyledir? çünkü içerdeki dikişler daha duruyo düşmedi. inşallah zamanla biraz daha düzelir.Alci alininca da kalkik duruyo zamanla iniyo merak etme :)
indi bayağı bugün 25. günüm :) ama burun deliklerimin ortası şiş ser ve dokununca çok acıyo. içerdeki dikişler düşmedi henüz. o aradaki şişlik gider mi zamanla yani yandan bakınca burun içi gözüküyor gibi.Alci alininca da kalkik duruyo zamanla iniyo merak etme :)
Benimde 20. Gunum ve ayyynıı sorunlari yaşıyorum. Burun ucum delikleri falan aviyo o yuzden dudagimi rahat hareket ettiremiyorum gülemiyorumsağol canımm :) bugün 25. günüm burnumdaki şişlik bayağı gitti. ama burun deliklerimin ortası şiş ve çok acıyo dokununca çok sert. birde yandan bakıldığında burun deliklerim yukarda kalıyo burnumun içi gözüküyor acaba o ortasındaki şişlikten dolayı mı böyledir? çünkü içerdeki dikişler daha duruyo düşmedi. inşallah zamanla biraz daha düzelir.
Merhaba üzerinden baya bir zaman geçmiş ama burunla ilgili son durumunuz nedir ben de yaptırdım kalkık ve kavisli oldu ben daha doğal istiyordum şunanda pişmanım sizi merak ettimmerhaba kızlar bende burun estetiği yaptırdım bugün 6. günüm yarın alçım ve bantlar çıkacak. benim burnumun ucu cok düşüktü ve nefes alma problemim vardı. ben sadece burun ucu isterken doktordum kontrol sırasında çok hafif kemerin var yapmışken onu da alalım çok azıcık dedi. buruncumu kesinlikle kalkık istemedim doğal olsun dedim ama önden bakınca çok kalkık ve kısa duruyor yarın alçılar alınınca iner mi bilgisi olan varmıı??