ameliyatın 1. yılında ne yapılmalı?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
kızlar benim temmuzda 1 yılım dolacak. yıllık MR çekilmesi öneriliyor hep bir sorun var mı diye. kontrol amaçlı yani. yada sadece kontrole doktorun yanına gidilmeli mi? siz ameliyattan sonra hiç doktorunuzu ziyaret ettiniz mi bu amaçla? ben gitmek istiyorum da

Ben daha yeni ameliyat oldum, ama sanırım 1 yıl dolunca bir sorun yoksa bile kontrol amaçlı gitmek isterim ben de. Zaten ultrason falan da gerekli o kadar zaman sonra; mr da gerekir mi diye bir fikir de alınabilir doktordan bence.

Tecrübeli birileri de görüş yazarsa fikir edinmiş oluruz :)

Ben daha yeni ameliyat oldum, ama sanırım 1 yıl dolunca bir sorun yoksa bile kontrol amaçlı gitmek isterim ben de. Zaten ultrason falan da gerekli o kadar zaman sonra; mr da gerekir mi diye bir fikir de alınabilir doktordan bence.

Tecrübeli birileri de görüş yazarsa fikir edinmiş oluruz :)
ultrasonla bişey görülceğini sanmıyorum, mr da herşey daha detaylı yırtık pırtık olmuşsa vs.

ultrasonla bişey görülceğini sanmıyorum, mr da herşey daha detaylı yırtık pırtık olmuşsa vs.

Yok ultrasonu silikon için söylemedim zaten; genel meme kontrolü için gerekli o :) Yani doktora, hastaneye hepsi için bir gitmek gerekecek 1 yıl sonrasında demek istemiştim aslında.

X