Kizlar Bugun tam 36 gun oldu benim ameliyatmin ilk gununden beri sag gogsum digerine gore hep dha Sisti dha yukardaydi cok sukur o buyuk fark gitti ama hala sag gogsum biraz dha yukarda ve yumusakliklari ayni degl acaba dha tam ayni olmalari icin erkenmi sol gogsum dha yumusak sag dha Sert sizce bu duzelirmi dha zmni Varmi ?
Canm atacamda bi turlu fırsat bulamadm can atiyrm atmak icin :) ama insallah Yarn aksam atcmCanım resim at da görelim :)
albüm yaptm canm simdi. Yorunlarinizi bekliyrmCanm atacamda bi turlu fırsat bulamadm can atiyrm atmak icin :) ama insallah Yarn aksam atcm
evet fark ettimAt at cnm sorn degl ama albüm ark. Listesndeklre acik
Kizlar Bugun tam 36 gun oldu benim ameliyatmin ilk gununden beri sag gogsum digerine gore hep dha Sisti dha yukardaydi cok sukur o buyuk fark gitti ama hala sag gogsum biraz dha yukarda ve yumusakliklari ayni degl acaba dha tam ayni olmalari icin erkenmi sol gogsum dha yumusak sag dha Sert sizce bu duzelirmi dha zmni Varmi ?
Slm benimde bugün 18.gunum sağ göğsüm digerine göre daha şiş arada kasilmalar oluyor ben daha masaja başlamadım belki masajla yumusama olur
merhaba, şuan ki durumunu merak ettim. yakın bir arkadaşım 20. gününde onun göğsü de aynı senin bahsettiğin durumda ve çok endişeli. senin düzelme oldu mu acaba:18:
ameliyat sonucun çok iyi. doktor bilgin yok. kaç cc, hangi yöntem hiçbir şey yazmamışsın.
benım nerdeyse 4 ay olacak canm hıc kafasına takmasn cook normal ve daha cok yenıymıs benım eskı ve yenı fotolara bakarsan ne kdr degıstgını gorebılırsın o aradakı farkın duzelmesı 2 3 ayı bulabılıyor canm yanı bende oyle oldu
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. arkadaş olarak ekledim. bende 11. günümdeyim merakettim fotolarını:))
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. arkadaş olarak ekledim. bende 11. günümdeyim merakettim fotolarını:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?