merhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyatımdan memnun değilim
- Konu Sahibi ist_32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Forumda 3 ay icinde 2.ameliyatini olan iki arkadas var.konunuzu gorunce yardimci olucaklardir.ama ameliyatiniz henuz cok yeni.ödemlerin gecmesi sekil almasi zaten en az birkac ayı buluyor.bence 2.ameliyat icin acele etmeyin.iki uc ay bekleyin.tam seklini bi görün.yine de beklentinizi karsilamazsa o zaman 2.operasyonu düşünebilirsin..merhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?
geçmiş olsun öncelikle, bende de 295 mentor damla vardı bana da küçük geldi 6 ay sonra 2. ameliyatımı oldum. doktorum o şekilde uygun görmüştü hem iyileşme süreci olarak hem de şekli değişirse fikrimi değiştirebilirim diyemerhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?
merhaba teşekkürler 2. amelytnzda kaç cc takıldı peki?geçmiş olsun öncelikle, bende de 295 mentor damla vardı bana da küçük geldi 6 ay sonra 2. ameliyatımı oldum. doktorum o şekilde uygun görmüştü hem iyileşme süreci olarak hem de şekli değişirse fikrimi değiştirebilirim diye
Merhaba evet bende biraz bekelemyi dusunuyorum bakalim nasil olucak dogal olmasini bende istydm fakat sonradan anladmki dogal istemiyomusum :)Forumda 3 ay icinde 2.ameliyatini olan iki arkadas var.konunuzu gorunce yardimci olucaklardir.ama ameliyatiniz henuz cok yeni.ödemlerin gecmesi sekil almasi zaten en az birkac ayı buluyor.bence 2.ameliyat icin acele etmeyin.iki uc ay bekleyin.tam seklini bi görün.yine de beklentinizi karsilamazsa o zaman 2.operasyonu düşünebilirsin..
merhaba teşekkürler 2. amelytnzda kaç cc takıldı peki?[/
2.de 350 yuvarlak high takıldı şimdilik memnunum. aynı şeyleri yaşamışız demek ki ben de doğal olsun istedim ama öyle istemediğimi anladım sonradan ve silikonun şeklinden dolayı :)
2. Yi oldum 5 ay sonrasında ancak okdar bekleyebildim ilki asimetri oldugu için 300-325 moderate plus tı 2. Si 350-375 high profil olduaynenn aynennnnnnn ne istediğini bilmek çok önemliymiş :) sizin kaç cc ?2.amelyt oldunuz mu?
Evet aynı doktora oldumaynı doktora mı oldunuz peki?
evet ca
evet canım bende 2. yi aynı doktora oldum, 2. si kesinlikle daha kolay geçti ilk iki gün zorlandım ama sonra yüzüstü bile yatabildim. ilki oyle olmamıştı :) 2.si için tboz da deneyimlerini paylaştı benimle sağolsungerçektende aynı şeylerı yaşamısızz :) peki 2. doktorunuzda aynı mıydı? ve 2.amleyt daha mı kolay oluyor sizce
Rica ederim canım bu yüzden birbirimize yardımcı olmak içinde burdayız zatenevet ca
evet canım bende 2. yi aynı doktora oldum, 2. si kesinlikle daha kolay geçti ilk iki gün zorlandım ama sonra yüzüstü bile yatabildim. ilki oyle olmamıştı :) 2.si için tboz da deneyimlerini paylaştı benimle sağolsun
sizin ki kaç cc1 yıl önce oldum, bende hiç memnun değilim
merhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?
295 cc küçük bir protez. Kas altı oldu iseniz şuan tam proteziniz kendini salamamış vaziyettedir. Kaslarınız baskı yapıyor gevşediği zaman asıl boyutu ortaya çıkacaktır.
dual plane yöntemiyle ameliyat oldum295 cc küçük bir protez. Kas altı oldu iseniz şuan tam proteziniz kendini salamamış vaziyettedir. Kaslarınız baskı yapıyor gevşediği zaman asıl boyutu ortaya çıkacaktır.
merhaba ozan balık siz ? :)merhaba kime ameliyat oldunuz acaba? ben de 23 martta 295 cc dual plane yöntemiyle ameliyat oldum :)
tahmin etmiştim ben de ozan balık :) muayene sırasında 340 cc takarız demişti ama ameliyatta denemiş ve 295 e karar vermiş. ilk 2 gün çok küçük bunlar diye düşündüm bugun 5. günüm sargıyı çıkarıp biraz inceledim sanki daha büyüğü kötü olurmuş gibi geldi. yine de kararsızım. boyum 1.64 kilom 48. sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?