• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyatımdan memnun değilim

ist_32

Üye
Kayıtlı Üye
merhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?

merhaba kızlar 9 subatta amelyt oldum 295 cc natrelle takıldı fakat hıc memnun degılım sonuctan o kdr moralım bozuk kı anlatamam size ben hep daha buyuk goguslerımın hayalini kurmuştum. hala agrılarım tam anlamıylar gecmedı fakat tekrardan olmak istiyorum sankı ne kadar süre geçmesi lazım 2. amleyt için biliyo musunuz?
Forumda 3 ay icinde 2.ameliyatini olan iki arkadas var.konunuzu gorunce yardimci olucaklardir.ama ameliyatiniz henuz cok yeni.ödemlerin gecmesi sekil almasi zaten en az birkac ayı buluyor.bence 2.ameliyat icin acele etmeyin.iki uc ay bekleyin.tam seklini bi görün.yine de beklentinizi karsilamazsa o zaman 2.operasyonu düşünebilirsin..

geçmiş olsun öncelikle, bende de 295 mentor damla vardı bana da küçük geldi 6 ay sonra 2. ameliyatımı oldum. doktorum o şekilde uygun görmüştü hem iyileşme süreci olarak hem de şekli değişirse fikrimi değiştirebilirim diye

geçmiş olsun öncelikle, bende de 295 mentor damla vardı bana da küçük geldi 6 ay sonra 2. ameliyatımı oldum. doktorum o şekilde uygun görmüştü hem iyileşme süreci olarak hem de şekli değişirse fikrimi değiştirebilirim diye
merhaba teşekkürler 2. amelytnzda kaç cc takıldı peki?

Forumda 3 ay icinde 2.ameliyatini olan iki arkadas var.konunuzu gorunce yardimci olucaklardir.ama ameliyatiniz henuz cok yeni.ödemlerin gecmesi sekil almasi zaten en az birkac ayı buluyor.bence 2.ameliyat icin acele etmeyin.iki uc ay bekleyin.tam seklini bi görün.yine de beklentinizi karsilamazsa o zaman 2.operasyonu düşünebilirsin..
Merhaba evet bende biraz bekelemyi dusunuyorum bakalim nasil olucak dogal olmasini bende istydm fakat sonradan anladmki dogal istemiyomusum :)

gerçektende aynı şeylerı yaşamısızz :) peki 2. doktorunuzda aynı mıydı? ve 2.amleyt daha mı kolay oluyor sizce

aynenn aynennnnnnn ne istediğini bilmek çok önemliymiş :) sizin kaç cc ?2.amelyt oldunuz mu?
2. Yi oldum 5 ay sonrasında ancak okdar bekleyebildim ilki asimetri oldugu için 300-325 moderate plus tı 2. Si 350-375 high profil oldu

evet ca
gerçektende aynı şeylerı yaşamısızz :) peki 2. doktorunuzda aynı mıydı? ve 2.amleyt daha mı kolay oluyor sizce
evet canım bende 2. yi aynı doktora oldum, 2. si kesinlikle daha kolay geçti ilk iki gün zorlandım ama sonra yüzüstü bile yatabildim. ilki oyle olmamıştı :) 2.si için tboz tboz da deneyimlerini paylaştı benimle sağolsun ;)

295 cc küçük bir protez. Kas altı oldu iseniz şuan tam proteziniz kendini salamamış vaziyettedir. Kaslarınız baskı yapıyor gevşediği zaman asıl boyutu ortaya çıkacaktır.

tahmin etmiştim ben de ozan balık :) muayene sırasında 340 cc takarız demişti ama ameliyatta denemiş ve 295 e karar vermiş. ilk 2 gün çok küçük bunlar diye düşündüm bugun 5. günüm sargıyı çıkarıp biraz inceledim sanki daha büyüğü kötü olurmuş gibi geldi. yine de kararsızım. boyum 1.64 kilom 48. sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Back
X