- Konu Sahibi bozkurt_02
-
Gecmis olsun insallah mutlu eder seni artik canimEwt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Canım, benim bir arkadaşım kadın doğumcu. O da en sevdiğim ameliyat vajen daraltma ameliyatı diyordu. Bu ameliyattan sonra vicdanen çok rahat oluyorum, biliyorum ki bu operasyon sonrası çiftler mutlu olacak, diyordu. Çok şükür Sağlıkla atlatmışsın. Tekrar geçmiş olsun.Canım ,ilk gece hastanedeydim zaten idrar sondası takılıydı. Tampon vardı birde. O gece gayet iyi rahat geçirdim. Baskı hissi vardı,Ağrı'da oldu ama aman aman dayanılmayacak ağrı değildi. Geçirdiğim tüm ameliyatların yanında basitti
Ertesi gün tampon ve sonda çıkarıldı. Tuvalet zor olmadı. Gayet normal.. Sadece her tuvaletten sonra su ile temizlik,baticon ve temiz gazlı bez yapıyorum. Yani tuvalet sonrası temizlik bakım çok çok çok önemli..
Bugün Regl oldum .Herşey gayet normal. Bir ay cinsel perhiz var zaten. Yılbaşına izin çıkar inşallah
Canım biz burdan destek oluruzmutluluk bana da bir el atsan. bende kaç zamandır forumu takip ediyorum.herkese yardımcı olduğunu görüyorum. sonunda karar verdim. bugün doktorla görüşmeye gideceğim.öyle çok istiyorum ki anlatamam.eşim izinde vermiyor parada da yardımcı olmuyor.kredi çekip halledeceğim bir şekilde. ama ameliyat ve daha sonra ssorun olurmu diye korkuyorum işte.biriniz telefonunu yazsa arasam bana destek olacak biri yok mu yahu..
Tsk ederim cnm.inan bende bu kadar kisa surede olacagimi dusunmemistim.bir sakincasi olsa doktorum 6 ay sonra derdi sanirim.yara tam iyilesmeden 2. Ameliyati oldum.hayirlisi artik.Gecmis olsun insallah mutlu eder seni artik canim
Bu arada hemen ameliyat olmana sasirdim dogrusu biz bosuna mi bekledik o kadar ay
Kiz zaten bu doktorlarin hepsi ameliyat yapmayi kesip bicmeyi cok seviyorlar ya :)Canım, benim bir arkadaşım kadın doğumcu. O da en sevdiğim ameliyat vajen daraltma ameliyatı diyordu. Bu ameliyattan sonra vicdanen çok rahat oluyorum, biliyorum ki bu operasyon sonrası çiftler mutlu olacak, diyordu. Çok şükür Sağlıkla atlatmışsın. Tekrar geçmiş olsun.
Tsk ederim cnm.16 kasimda 1. Ameliyat 300 cc olduAyy geçmiş olsun canım ya ne arada oldun şaştım kaldım yanlış anladım sanmıştım tarihiniAma bu sefer bence harika olmuşlardır vucudun kaldırır harika olacaklar
1 ay sonunda kontorole gitmedin mi cnm.istersen bi doktora görün. Ben yan yatiyordum 2 gundur kiiiii 2. Ameliyat oldum.yine 1 ay hersey yasak.offff yaaaKızlar günaydınnn...biliyosunuz ben ameliyat olalı bir ayı gecti ama son 4 gündür sabah uyandığımda yataktan doğrulup kalkamıyorum cok canım yanıyo goguslerim ve kollarım kırılmış gibi agriyo ayaga kalktiktan sonra geciyo neden oluyodur acaba
Canım sabahları o gerginlik ve kazık gibi tutulmalar normal aslında. Ama son günlerde arttıysa Dr una bi danış .Persembe gunu kontrolüm canım aslında artik yatabiliyorum yan ama ben korkuyorum yatmaya psikolojik yani
Benim ameliyattan sonra boyle tutulmalarım hic olmamıştıki canim sadece ilk bir hafta destekle kalktim yataktan simdi yine basladi persembe kontrol var bakalımCanım sabahları o gerginlik ve kazık gibi tutulmalar normal aslında. Ama son günlerde arttıysa Dr una bi danış .
Ay onu diyebilecegim gunu bende sabırsızlikla bekliyorum canım:)hıh bitti artık çok normalim hiç ameliyat olmamış gibiyimi ne zaman söyleriz mutluluk?
olsada bitse şu ameliyat her gece rüyamda bir şey çıkıyor engel oluyor olamıyorum ameliyatı diye görüyorum
Valla canım sorma ya..aslında cok iyiydim son birkac gundur kas agrısı başladı sabahları uyanirken netcez bilmemm:))amaaaan ünzile bir ay olmuş sana halen iyi olamadın mı ? eyvahhhh millet bypass ameliyatı oluyor üç gün sonra ayakta nettik biz :)
Sen hangi ara 2. Amelyatı oldun cok geçmiş olsun dr nasıl ikna oldu 2. Yi bu kadar kısa sürede yapmaya1 ay sonunda kontorole gitmedin mi cnm.istersen bi doktora görün. Ben yan yatiyordum 2 gundur kiiiii 2. Ameliyat oldum.yine 1 ay hersey yasak.offff yaaa
Druna sordunmu. 1 ay aslinda hala cok erken belki hala iyilesmedi vucut kendini onarmaya devam ediyor. Ama en iyisini doktorun bilir. Ona sormalisinKızlar günaydınnn...biliyosunuz ben ameliyat olalı bir ayı gecti ama son 4 gündür sabah uyandığımda yataktan doğrulup kalkamıyorum cok canım yanıyo goguslerim ve kollarım kırılmış gibi agriyo ayaga kalktiktan sonra geciyo neden oluyodur acaba
Canim sen bir ay once ameliyat oldun. Nasil ameliyat olabildin yani ola biliyomusun hemen.Ewt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Doktorum sadece diklestirme yaonak istiyordu.bende boyutundan da pek memnun degildim.dedim narkoz almisken protezi de buyutelim.dedi sen mutlu ol ne istersen yaparim..400 cc takti.Sen hangi ara 2. Amelyatı oldun cok geçmiş olsun dr nasıl ikna oldu 2. Yi bu kadar kısa sürede yapmaya
Cnm benim açımdan sıkıntı olsaydi doktorum yapmazdi sanirim.suan hersey yolunda.Canim sen bir ay once ameliyat oldun. Nasil ameliyat olabildin yani ola biliyomusun hemen.
Peki sıkinti olmadimi. Yani para yinemi odedin nasil yaptin bu arada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?