• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata giriyorum

şimdiden hadi hayırlı olsun
ben süreci merak edenlerdenim

Teşekkür ederim ameliyat sürecimi anlatiyim öncelikle almadan önce kas gevşetici iğne yaptılar o çok rahatti kaslarimi gevşetti sonra anestezi ekibi geldi odada bayıltıp aşağı aldilar ordan sonrasi yok zaten bende
Öyle aman aman bi ağrı yaşamadım dayanabileceğimden fazlasi değildi ağrı kesiciyi bile bir kez yaptırdım şuan sütyen takılı oturup kalkarken zorluk çekiyorum dün kendi başıma yapamazken bugün biraz uğraşarak kendim de kalkabiliyorum daha fotoğraf eklicem

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 149
geçmiş olssuuunn
nerde kime yaptırdınız ? çok ödem var mı

Gecmis olsun :)
Yasadiginiz agriyi, sizlamayi, gerginligi ben de 6 ay once deneyimlemistim.
Zor olan ilk 2 geceyi atlattiniz, bundan sonrasi gittikce kolaylasiyor.

Teşekkür ederim ameliyat sürecimi anlatiyim öncelikle almadan önce kas gevşetici iğne yaptılar o çok rahatti kaslarimi gevşetti sonra anestezi ekibi geldi odada bayıltıp aşağı aldilar ordan sonrasi yok zaten bende
Öyle aman aman bi ağrı yaşamadım dayanabileceğimden fazlasi değildi ağrı kesiciyi bile bir kez yaptırdım şuan sütyen takılı oturup kalkarken zorluk çekiyorum dün kendi başıma yapamazken bugün biraz uğraşarak kendim de kalkabiliyorum daha fotoğraf eklicem
Bu resmi herkes gorebiliyor bu arada, farkindasin umarim

Gecmis olsun :)
Yasadiginiz agriyi, sizlamayi, gerginligi ben de 6 ay once deneyimlemistim.
Zor olan ilk 2 geceyi atlattiniz, bundan sonrasi gittikce kolaylasiyor.
Teşekkür ederim dün akşam biraz zorlandım ama ilaçlarimi alinca rahatladim bayagı. Bide benim koltuk altimdan yağ dokusu alindi o yüzden kollarimi kullanamıyorum göğüs ağrisi yok anladiğim kadariyla kollarim aciyor oynattikça

Back
X