Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar üyeliğimi sizinle her anı paylaşmak icin actim meme büyütme ameliyatın giriyorum birazdan bana şans dileyin yaptıracak olanlara adım adım herşeyi yazacağım
Teşekkür ederim ameliyat sürecimi anlatiyim öncelikle almadan önce kas gevşetici iğne yaptılar o çok rahatti kaslarimi gevşetti sonra anestezi ekibi geldi odada bayıltıp aşağı aldilar ordan sonrasi yok zaten bende
Öyle aman aman bi ağrı yaşamadım dayanabileceğimden fazlasi değildi ağrı kesiciyi bile bir kez yaptırdım şuan sütyen takılı oturup kalkarken zorluk çekiyorum dün kendi başıma yapamazken bugün biraz uğraşarak kendim de kalkabiliyorum daha fotoğraf eklicem
Gecmis olsun :)
Yasadiginiz agriyi, sizlamayi, gerginligi ben de 6 ay once deneyimlemistim.
Zor olan ilk 2 geceyi atlattiniz, bundan sonrasi gittikce kolaylasiyor.
Teşekkür ederim ameliyat sürecimi anlatiyim öncelikle almadan önce kas gevşetici iğne yaptılar o çok rahatti kaslarimi gevşetti sonra anestezi ekibi geldi odada bayıltıp aşağı aldilar ordan sonrasi yok zaten bende
Öyle aman aman bi ağrı yaşamadım dayanabileceğimden fazlasi değildi ağrı kesiciyi bile bir kez yaptırdım şuan sütyen takılı oturup kalkarken zorluk çekiyorum dün kendi başıma yapamazken bugün biraz uğraşarak kendim de kalkabiliyorum daha fotoğraf eklicem
Gecmis olsun :)
Yasadiginiz agriyi, sizlamayi, gerginligi ben de 6 ay once deneyimlemistim.
Zor olan ilk 2 geceyi atlattiniz, bundan sonrasi gittikce kolaylasiyor.
Teşekkür ederim dün akşam biraz zorlandım ama ilaçlarimi alinca rahatladim bayagı. Bide benim koltuk altimdan yağ dokusu alindi o yüzden kollarimi kullanamıyorum göğüs ağrisi yok anladiğim kadariyla kollarim aciyor oynattikça