Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarım evet. Ama 3 kg o da en az fazlalık yani düşünün nasıl ağrısut kanalları her küçültmede riskli dedi süt kanalına yine de dokunmam dedi. Bide göğüs kafesi 80 gelince b olur sana dedi
albüm oluşturabilirsin. ama dikkat et ayarlarına, "takip edilen kişiler" olarak ayarla. herkese açık olmasın. narkoz kadar güzel birşey var mı yaaKizlar site de yeniyim nasil ekliyoruz bilmiyorum açıkçasıayrica narkoz korkum da var doktorum mersinin ünlü doktoru bakalim
siz hic 3 kg cikarilan duydunuz mu?
zaten tahliller yapılıyor öncesinde korkma.. öle bir riski doktor da almaz. ama tabi ki seni anlıyorum. bir arabaya bindiğinde ya araba kaza yaparsa diye düşünüyorsan, ameliyata girerkende düşünüyorsun bunu. ben her ne kadar ameliyata mutlu girsem de, ameliyattan sonra beni yatağıma aldıklarında, çok şükür bunu da atlattık demiştim.tamam yaparım bir ara bakalım :) ne bileyim han, hastalığım var mıdır bilmediğim uyanamam filan diye :)