ameliyata az kaldi yardimci olun kizlar!

werda33

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
58
7
13
37
Kizlar memeler kuculecek az kaldı ama dr 3 kg en az çıkar dedi.. cok geldi bana zararli değil mi bu kadar cikarmasi? Sizlerden ne kadar çıktı?

bize rabbim hiç vermemiş size de fazlasıyla vermiş demekki :)3 kg.lardan bahsediyorsunuz baya sıkıntılıymış durumunuz o zaman.biz büyütmek için bıçak altına yatıyoruz siz küçültmek için..:KK16:dilerim hayırlısı olsun hakkınızda..

peki, meme bezlerine zarar gelmeyeceğini söyledi mi size? 3kg bana da çok geldi. şuan kaç beden sutyen kullanıyosunuz?
bir de sonuçta b cup mı olacak? bence hiç degilse c cup kalsın..:KK24:

Küçültmede süt kanallarının zarar görmemesi çok düşük bir ihtimal, bekarsanız bence tekrar düşünün.

Bekarım evet. Ama 3 kg o da en az fazlalık yani düşünün nasıl ağrı :( sut kanalları her küçültmede riskli dedi süt kanalına yine de dokunmam dedi. Bide göğüs kafesi 80 gelince b olur sana dedi

ayy çok merak ettim. fotoğraf koymayı düşünürseniz, beni de ekleyin lütfen:KK54: kaç yaşındasınız?

Bekarım evet. Ama 3 kg o da en az fazlalık yani düşünün nasıl ağrı :KK43: sut kanalları her küçültmede riskli dedi süt kanalına yine de dokunmam dedi. Bide göğüs kafesi 80 gelince b olur sana dedi

Zor bir durum, biz sadece yorum yapabiliyoruz ama yaşayan sensin bu durumu. :(

Kizlar site de yeniyim nasil ekliyoruz bilmiyorum açıkçası :( ayrica narkoz korkum da var doktorum mersinin ünlü doktoru bakalim :( siz hic 3 kg cikarilan duydunuz mu?

Kizlar site de yeniyim nasil ekliyoruz bilmiyorum açıkçası :KK43: ayrica narkoz korkum da var doktorum mersinin ünlü doktoru bakalim :KK43: siz hic 3 kg cikarilan duydunuz mu?
albüm oluşturabilirsin. ama dikkat et ayarlarına, "takip edilen kişiler" olarak ayarla. herkese açık olmasın. narkoz kadar güzel birşey var mı yaa :-) mışıl mışıl uyuyosun. narkoz veriliyor diyorlar.. anında uykuya dalıyo sonrada uyanıyosun.
ben hiç duymadım bu forumda, gerçi küçültmeyi çok takip etmiyorum gözümden kaçmışta olabilir...

tamam yaparım bir ara bakalım :) ne bileyim han, hastalığım var mıdır bilmediğim uyanamam filan diye :)

tamam yaparım bir ara bakalım :) ne bileyim han, hastalığım var mıdır bilmediğim uyanamam filan diye :)
zaten tahliller yapılıyor öncesinde korkma.. öle bir riski doktor da almaz. ama tabi ki seni anlıyorum. bir arabaya bindiğinde ya araba kaza yaparsa diye düşünüyorsan, ameliyata girerkende düşünüyorsun bunu. ben her ne kadar ameliyata mutlu girsem de, ameliyattan sonra beni yatağıma aldıklarında, çok şükür bunu da atlattık demiştim.

Back
X