- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bacağımda ki damar tıkanıklığından dolayı lazer ile ameliyat olacağım genel yada belden uyuşturulacak şuan belli değil ama her ikisinde de 1 gece hastanede yatırılıyor mu? Bilen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ben bilmiyorum maalesef.
teşekkür ederimÇok gećmis olsun. Hastaneye yatarmisiniz bilmiyorum ama. Ikisinde de böbreklerjn calisip calismamasına göre degisecegini dusunuyorum. Yani sizin çiş,gaz ve kak yapma durumunuza göre. Her ikisiylede ameliyat gećirdim. Bacak ameliyati degillerdi. Ama benim gördügüm buna dikkat ettikleriydi :)
bacağımda dize vuran ağrılar ve içten geçmeyen hani böyle bir yere vurursun yeşil mor arası siyah bir renk olur ya öyle bir morarma durumu oldu. daha önce damar genişlemesi vardı zaten ufak bir operasyon geçirmiştim ağrım olunca tekrar gitmeye gerek gördüm gün verdiler işte. teşekkür ederimNasil belli oldu ne gibi belirtileri vardi
Ameliyattan bi gece once yatisinizi yaparlar diye dusunuyorum
Gecmis olsun
Anladim benim sol bacagimda da var top top bi seyler damar belirginlesmesi gibi ama renk yok agri yok anlamadimbacağımda dize vuran ağrılar ve içten geçmeyen hani böyle bir yere vurursun yeşil mor arası siyah bir renk olur ya öyle bir morarma durumu oldu. daha önce damar genişlemesi vardı zaten ufak bir operasyon geçirmiştim ağrım olunca tekrar gitmeye gerek gördüm gün verdiler işte. teşekkür ederim
varis olabilir o. dediğinize göre ağrısız varise benziyorAnladim benim sol bacagimda da var top top bi seyler damar belirginlesmesi gibi ama renk yok agri yok anlamadim
teşekkürler 23 yaşındayım daha sanırım genetik. son tahliller için gideceğim önümüzdeki hafta sormayı planlıyorum yatış yapacak mıyım diyeCok gecmis olsun. Siz daha cok genc degil miydiniz? Ne kaynakli damar tikanmiski?
Ameliyat icin gun verdilerse arayip ogrenin, ne zaman yatarim, kac gun kalirim, hemen basabilir miyim gibi sorular sorar, ona gore plan yapacagim dersiniz.
Acil sifalar tekrar.
teşekkürlerGenetikte pıhtılaşma nız olabilir ve ömür boyu kan sulandırıcı iğne kullanma durumunda olabilirsiniz ameliyattan sonra genetik testlerinizi yaptırın bu durum tekrarlayan gebelik kayıplarına da neden oluyor dikkat edin