Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 985 367 103 23 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #1 Merhaba miyom ameliyati olan var mi...acik yada kapali
U Umut877 Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2019 9 0 6 37 26 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #2 Merhaba ben oldum
yasomin Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2014 18 14 88 41 27 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #3 Tugbis55 .!.: Merhaba miyom ameliyati olan var mi...acik yada kapali Genişletmek için tıkla... Ben açık oldum 10 gün geçti istediğiniz soruyu cevaplarım.
Tugbis55 .!.: Merhaba miyom ameliyati olan var mi...acik yada kapali Genişletmek için tıkla... Ben açık oldum 10 gün geçti istediğiniz soruyu cevaplarım.
C cakirgulec35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 4 0 1 39 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #4 Tugbis55 .!.: Merhaba miyom ameliyati olan var mi...acik yada kapali Genişletmek için tıkla... Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim.
Tugbis55 .!.: Merhaba miyom ameliyati olan var mi...acik yada kapali Genişletmek için tıkla... Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim.
Sinemce01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 324 178 103 39 26 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #5 Umut877 .!.: Merhaba ben oldum Genişletmek için tıkla... cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... yasomin .!.: Ben açık oldum 10 gün geçti istediğiniz soruyu cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Miyom ameliyatı olmak nasıl bir süreç. Benim de 6 cmlik miyomum var ve en son gittiğim doktor sevimsiz bi yerde olduğunu söyledi, hamile kalamıyorum. Biraz daha denememi istedi. Olmazsa ameliyat edilcekmişim
Umut877 .!.: Merhaba ben oldum Genişletmek için tıkla... cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... yasomin .!.: Ben açık oldum 10 gün geçti istediğiniz soruyu cevaplarım. Genişletmek için tıkla... Miyom ameliyatı olmak nasıl bir süreç. Benim de 6 cmlik miyomum var ve en son gittiğim doktor sevimsiz bi yerde olduğunu söyledi, hamile kalamıyorum. Biraz daha denememi istedi. Olmazsa ameliyat edilcekmişim
D derya_m Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2008 48 8 286 İzmir 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #6 Kaç cm olunca alıyorlar benim 1;5cm mis bugün ogrendim
D damladam Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2016 325 133 103 35 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #7 cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, hangi doktora oldunuz?
cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, hangi doktora oldunuz?
S Selmacenk Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 3 0 1 43 3 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #8 cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bi soru sormak istiyorum ameliyat sonrası göbeğim halen şiş 3hafta oldu ayağa kalkıncada ameliyat yerimin üstü şişiyor sizin nasıldı
cakirgulec35 .!.: Ben 2 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilgilendirmek için de buraya üye oldum sorularınızı cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bi soru sormak istiyorum ameliyat sonrası göbeğim halen şiş 3hafta oldu ayağa kalkıncada ameliyat yerimin üstü şişiyor sizin nasıldı