Ameliyat ucretini geri alabilir miyim?

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
40
Kizlara ilk ameliyatim basariz sonuclandi. Haftaya revizyon ameliyati olmak zorundayim ama bu defer maaliyeti baya yukseldi. Ilk ameliyati yapan doktordan para mi ya da revizyon ucretini alabilir miyim ?

Kizlara ilk ameliyatim basariz sonuclandi. Haftaya revizyon ameliyati olmak zorundayim ama bu defer maaliyeti baya yukseldi. Ilk ameliyati yapan doktordan para mi ya da revizyon ucretini alabilir miyim ?
Ameliyat öncesiyle sonrasi arasinda çok ciddi bir fark varsa yani olduğundan kotuye gidip normal bir durumdan uzak hale getirildiyse burnunuz alabilirsiniz ama bu süreç nasıl işliyor çok bilgim yok.burunda problem yoksa beğenmiyorsa hasta o zaman iade etmezler haklılar da çünkü bende bu forumda bazı hastalarin burunlari guzel olduğu halde begenmediklerini gördüm ona hiç birşey yapmaz doktorda hastanede.öncesi sonrası fotoğraflar ile ozel hastenede olduysanız şikayet edebilirsiniz ya da dava açılabilir ama bunlar çok uzun zaman alır

Çok teşekkür ederim uzun uzun bilgi vermişsiniz. Baya kötü oldu kaburga kıkırdagım alındı

Şimdi nasıl oldunuz.benimde kaburgadan kıkırdak alınarak revizyon olmam gerekiyor.zor bir ameliyat mı
Aslında çok zor değil ama benim iki yasında oglum var 20kilo mecburen kaldırıp indirmem gereken durumlarda agrı oluyor ilk zamanlara göre iyi. Ama hala agrısı var. Asıl zor süreç burnumun nasıl olacağını merak etmek

Altı hafta oldu canım bant yok
Epey zaman geçmiş üzerinden nasıl görünüyor şimdi.doktor kıkırdakların zaman içinde erime ihtimalinden bahsetti mı.bana barış çakır yüzde 60 düzelir yine bu hale gelir dedi bende o yüzden çok korkuyorum.nasil olurda kıkırdaklar erir ya da herkeste eriyor mu eklenen kıkırdak

Erime ihtimalinden bahsetmedi iki haftalıkken sorun dedi sadece benim şu anda sol tarafımda çukurluk var biraz ama eskiye göre çok çok iyi bide ucunda bombelik var şişlik inince düzelir umarım instagrama baktın mı canım

Merhaba burnunuzun ucunda ki bombelik nasıl? Bende de o tarz bir durum varda gecermi merak içindeyim.

Resimde sagda hem çukurluk hemde ucunda yuvarlak sert kıkırdak var bombeli duruyor ameliyat sonrası video çok güzel o sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…