- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 40
- Konu Sahibi gurbetkusu
-
Ameliyat öncesiyle sonrasi arasinda çok ciddi bir fark varsa yani olduğundan kotuye gidip normal bir durumdan uzak hale getirildiyse burnunuz alabilirsiniz ama bu süreç nasıl işliyor çok bilgim yok.burunda problem yoksa beğenmiyorsa hasta o zaman iade etmezler haklılar da çünkü bende bu forumda bazı hastalarin burunlari guzel olduğu halde begenmediklerini gördüm ona hiç birşey yapmaz doktorda hastanede.öncesi sonrası fotoğraflar ile ozel hastenede olduysanız şikayet edebilirsiniz ya da dava açılabilir ama bunlar çok uzun zaman alırKizlara ilk ameliyatim basariz sonuclandi. Haftaya revizyon ameliyati olmak zorundayim ama bu defer maaliyeti baya yukseldi. Ilk ameliyati yapan doktordan para mi ya da revizyon ucretini alabilir miyim ?
Çok teşekkür ederim uzun uzun bilgi vermişsiniz. Baya kötü oldu kaburga kıkırdagım alındıAmeliyat öncesiyle sonrasi arasinda çok ciddi bir fark varsa yani olduğundan kotuye gidip normal bir durumdan uzak hale getirildiyse burnunuz alabilirsiniz ama bu süreç nasıl işliyor çok bilgim yok.burunda problem yoksa beğenmiyorsa hasta o zaman iade etmezler haklılar da çünkü bende bu forumda bazı hastalarin burunlari guzel olduğu halde begenmediklerini gördüm ona hiç birşey yapmaz doktorda hastanede.öncesi sonrası fotoğraflar ile ozel hastenede olduysanız şikayet edebilirsiniz ya da dava açılabilir ama bunlar çok uzun zaman alır
Şimdi nasıl oldunuz.benimde kaburgadan kıkırdak alınarak revizyon olmam gerekiyor.zor bir ameliyat mıÇok teşekkür ederim uzun uzun bilgi vermişsiniz. Baya kötü oldu kaburga kıkırdagım alındı
Aslında çok zor değil ama benim iki yasında oglum var 20kilo mecburen kaldırıp indirmem gereken durumlarda agrı oluyor ilk zamanlara göre iyi. Ama hala agrısı var. Asıl zor süreç burnumun nasıl olacağını merak etmekŞimdi nasıl oldunuz.benimde kaburgadan kıkırdak alınarak revizyon olmam gerekiyor.zor bir ameliyat mı
Ne zaman ameliyat oldunuz bantlar duruyor mu halaBu videom ama bu şekli alır mı bilmem
Epey zaman geçmiş üzerinden nasıl görünüyor şimdi.doktor kıkırdakların zaman içinde erime ihtimalinden bahsetti mı.bana barış çakır yüzde 60 düzelir yine bu hale gelir dedi bende o yüzden çok korkuyorum.nasil olurda kıkırdaklar erir ya da herkeste eriyor mu eklenen kıkırdakAltı hafta oldu canım bant yok
Erime ihtimalinden bahsetmedi iki haftalıkken sorun dedi sadece benim şu anda sol tarafımda çukurluk var biraz ama eskiye göre çok çok iyi bide ucunda bombelik var şişlik inince düzelir umarım instagrama baktın mı canımEpey zaman geçmiş üzerinden nasıl görünüyor şimdi.doktor kıkırdakların zaman içinde erime ihtimalinden bahsetti mı.bana barış çakır yüzde 60 düzelir yine bu hale gelir dedi bende o yüzden çok korkuyorum.nasil olurda kıkırdaklar erir ya da herkeste eriyor mu eklenen kıkırdak
Evet baktımErime ihtimalinden bahsetmedi iki haftalıkken sorun dedi sadece benim şu anda sol tarafımda çukurluk var biraz ama eskiye göre çok çok iyi bide ucunda bombelik var şişlik inince düzelir umarım instagrama baktın mı canım
Merhaba burnunuzun ucunda ki bombelik nasıl? Bende de o tarz bir durum varda gecermi merak içindeyim.Erime ihtimalinden bahsetmedi iki haftalıkken sorun dedi sadece benim şu anda sol tarafımda çukurluk var biraz ama eskiye göre çok çok iyi bide ucunda bombelik var şişlik inince düzelir umarım instagrama baktın mı canım
Merhaba burnunuzun ucunda ki bombelik nasıl? Bende de o tarz bir durum varda gecermi merak içindeyim.
Sizin burnunuz önden çok iyi amaResimde sagda hem çukurluk hemde ucunda yuvarlak sert kıkırdak var bombeli duruyor ameliyat sonrası video çok güzel o sonucu bekliyorum
Ben de aksine sizinkini çok begendim ne kadar oldu ameliyat olalıBakın benim daha garip
Senin harika bir burnun var. Ameliyat oldugu belli bile degil. Bence cok takiyorsun kafaya.Bakın benim daha garip
Yok canım sizin önden duruş bana göre çok iyi. Ben uc kısmını beğenmiyorum garip duruyorBen de aksine sizinkini çok begendim ne kadar oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?