İlk operasyon 13 yıl evvel büyütme ameliyati olmuştum ameliyatın 2.senesi şişme ağrı oldu o şekilde ortaya çıktı ben tabi kendi dr uma gittim oda doğruladı o zamanlar çokta maddi olarak imkanım yoktu ameliyata Dr um acil bir şey değil görüntü dışında sağlık açısından sorun olmaz dedi bende devlet hastanesine başvurdum orda da plastik cerrahlar benden genel cerrahi gidip temiz raporu istediler genel cerrahlar da usg sonucu lenf nodlari çıkınca mr istediler hatta parça alacaklardı küçük diye takip önerdiler yani kötü bir hastalık arıyoruz diye paniklettiler baş hekime yollamislardi beni derken uzakta bir hastaneydi çocugumda okulda olunca bırakıp geldim daha ameliyat olmadım üstüme hamile kaldım çocuğumu emsirdim yine büyük bir sıkıntı yok derken son 2 yılda iyice belirgin hale geldi yani 8 yıl o şekilde durdum son zamanlar dışarıya cikik kemik gibi olmuştu üst bölüm ve yine ameliyat oldum Başka bir devlet hastanesinde onunda henüz 3.ayinda sertlik giderek arttı meme sağa doğru çekildi dr a söyledim ama maalesef anlamadı genel meme cerrahi yaptı ameliyatimi derken başka hastaneye gittim plastik cerraha orda emin oldum kapsül kontraktürü olduğunu henüz 1.yılım dolmamisti ve dr da pek yanaşmadı kendi dr uma gitmemi söyledi ben yine dr arayışındayken 1.yılım dolmasına 1 ay kala 3.kez ameliyat oldum plastik cerraha yani 2.ameliyat tamamen kötü yapılmış dikişler vs sorun olmadı tek memeyi yapmıştı ama 15 gün dren takılı kaldı kanım çok düştü kan nakli yapıldı vs o ameliyatta boşa gittiSizin ilk operasyondan sonra kapsül oluşumu ve 2. Ameliyattan sonra yine kapsül oluşumu nasıl oldu.
Bende ilk 6 ay sonra oluştu bir yılı zor bekledik çünkü meme dikleştirme de olmuştum iyice otursun diye bekledi sanırım Dr bir yıl sonra kapsül alındı ama diğer memeden de silikon değişimi yaptı 290 lı bir silikondan 300 lü bir silikona geçti bir tık büyüttü başta da zaten küçük bulmuştu fırsat doğdu doktora çünkü benim boyum uzun ve atletik yapılıyım ama büyük istememiştim onlar biraz işi gereği yaptığım ameliyat bişeye benzesin istiyorlar göz alıcı olsun istiyorlar haklı olarak emek var sonuçta ve bana asla bir daha kapsül oluşmacak dedi çünkü hiçbir hastamda 2. Bir kapsül oluşmadı dedi.
Siz yazınca şimdi demek oluyor yani kesin konuşmamak lazım.
Baya uğraşmışsınız bende bugün ultrason iyi çıktı Dr safra kesene de bakalım dedim ben şimdi onun için de ultrason çekileceğim kafam çok karıştı memeden mi safradan mı emin olmam lazım memeden değil diyor Dr ama ağrım var safra kesesi sorunluysa sağ tarafa baskı yapar dedi. Kafam çok karışık uykularım çok az stres yaptım buraya yazarak bir nebze rahatlıyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederimİlk operasyon 13 yıl evvel büyütme ameliyati olmuştum ameliyatın 2.senesi şişme ağrı oldu o şekilde ortaya çıktı ben tabi kendi dr uma gittim oda doğruladı o zamanlar çokta maddi olarak imkanım yoktu ameliyata Dr um acil bir şey değil görüntü dışında sağlık açısından sorun olmaz dedi bende devlet hastanesine başvurdum orda da plastik cerrahlar benden genel cerrahi gidip temiz raporu istediler genel cerrahlar da usg sonucu lenf nodlari çıkınca mr istediler hatta parça alacaklardı küçük diye takip önerdiler yani kötü bir hastalık arıyoruz diye paniklettiler baş hekime yollamislardi beni derken uzakta bir hastaneydi çocugumda okulda olunca bırakıp geldim daha ameliyat olmadım üstüme hamile kaldım çocuğumu emsirdim yine büyük bir sıkıntı yok derken son 2 yılda iyice belirgin hale geldi yani 8 yıl o şekilde durdum son zamanlar dışarıya cikik kemik gibi olmuştu üst bölüm ve yine ameliyat oldum Başka bir devlet hastanesinde onunda henüz 3.ayinda sertlik giderek arttı meme sağa doğru çekildi dr a söyledim ama maalesef anlamadı genel meme cerrahi yaptı ameliyatimi derken başka hastaneye gittim plastik cerraha orda emin oldum kapsül kontraktürü olduğunu henüz 1.yılım dolmamisti ve dr da pek yanaşmadı kendi dr uma gitmemi söyledi ben yine dr arayışındayken 1.yılım dolmasına 1 ay kala 3.kez ameliyat oldum plastik cerraha yani 2.ameliyat tamamen kötü yapılmış dikişler vs sorun olmadı tek memeyi yapmıştı ama 15 gün dren takılı kaldı kanım çok düştü kan nakli yapıldı vs o ameliyatta boşa gitti
Bana motiva takıldı kendi dokum azdı ama ben bir daha kapsül ameliyatı olmam varsın kötü görünsün ağrımasın yeter.devlete çok sıcak bakmıyorum özel tercihim ama devletten de görüş almak istiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk böyle zamanlarda sağlıklı karar veremiyorum. Aklımda birkaç Dr var erdem güven bey var istanbulda ona olmak istiyorum gidip görüşüp fiyat almayı düşünüyorum safra keseme baktırıp eğer ondan değilse ağrılarım silikonları çıkarttırmak istiyorum.Hangi marka protez takıldı ve özel hastane mi düşünüyorsunuz kendi dokunuz var mı
Rica ederim umarım ciddi bir sıkıntı değildir hayırlı haberlerinizi yazarsanız, iyi düşünün iyi olsun diycem ama ağrıya kulak vermek lazım tabikiBaya uğraşmışsınız bende bugün ultrason iyi çıktı Dr safra kesene de bakalım dedim ben şimdi onun için de ultrason çekileceğim kafam çok karıştı memeden mi safradan mı emin olmam lazım memeden değil diyor Dr ama ağrım var safra kesesi sorunluysa sağ tarafa baskı yapar dedi. Kafam çok karışık uykularım çok az stres yaptım buraya yazarak bir nebze rahatlıyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yarın gideceğim inşallah alır beni doktor ultrasona.yazacağım yine sonucu.Rica ederim umarım ciddi bir sıkıntı değildir hayırlı haberlerinizi yazarsanız, iyi düşünün iyi olsun diycem ama ağrıya kulak vermek lazım tabiki
Erdem Güven çok iyi ama aşırı pahalı,inş. bütçeniz uygunsa süper. 2024 temmuzda meme büyütme 350binmiş. bbl+karı germeye de 2024 eylülde 650bin demiş. bu forumda yazdılar,ben revizyon doktoru listesi yaptıgım için tek tek fiyatları da yazmıştım.Bana motiva takıldı kendi dokum azdı ama ben bir daha kapsül ameliyatı olmam varsın kötü görünsün ağrımasın yeter.devlete çok sıcak bakmıyorum özel tercihim ama devletten de görüş almak istiyorum kafam çok karışık moralim çok bozuk böyle zamanlarda sağlıklı karar veremiyorum. Aklımda birkaç Dr var erdem güven bey var istanbulda ona olmak istiyorum gidip görüşüp fiyat almayı düşünüyorum safra keseme baktırıp eğer ondan değilse ağrılarım silikonları çıkarttırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?