Ameliyat sonrası.

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.326
17.202
448
34
Kızlar kısaca bahsetmem gerekirse depremden önce ki perşembe günü yağan karda dışarda oynamaya çıkmıştık. Çocuğum kayarken bana çarptı ve surat üstü yere düştüm ve tabi mi burnunu kırdım. Sonrasında deprem olunca tabi ki her şeyi unuttuk yakınlarımıza ve tanımadıklarımızda yardım derken geçmeyen burun ağrım yüzünden tekrar gittik ki 4 yerinden kırılmış burnum. Netice olarak oazartesi günü burun ameliyatı oldum. Zaten oldum olası burnum da büyük olduğundan madem ameliyata giriyoruz estetik de olsun dedik. Kırıkların tamiri estetik derken 3 saat sürmüş ameliyat. Bugün 4. Günümdeyim içeri de silikon tampon dışarıda da plastik alçı var. Yalnız bakıyorum burnum gayet aynı büyüklükte gibi duruyor. Evet şişlik vardır muhakkak ama Bu tampon ve alçıda ekstra büyük gösteriyor olabilir mi acaba bilen var mı ? Yani hiç aklımda olmayan bir ameliyattı ama olunca da anlamlı olsun yani. Moralim bozuk biraz. Daha önce yaşayan birisi varsa süreçten biraz bahsedebilir mi acaba ?

Merhaba bende yeni oldum 4. Günüm merak ettim resim var mı? Bu konuda tecrübesi
Olanlar belki bize fikir sunabilirler geçmiş olsun bu arada

Merhaba bende yeni oldum 4. Günüm merak ettim resim var mı? Bu konuda tecrübesi
Olanlar belki bize fikir sunabilirler geçmiş olsun bu arada
Merhaba. Açıkçası şu an suratım sincap gibi olduğundan foto çekmiyorum :)) ama bugün kontrolüm vardı ve silikon yapraklar çıktı. Aman Allah’ımm o nasıl bir rahatlama sesim de düzeldi :) Salı günü üst plastik alçı çıkacak nasip olursa. Doktora sordum önde ki top gibi duran yeri ne yaptınız hocam diye. Orayı küçültüp sivrilttim çok güzel bi burun oldu tüm ameliyathane çok beğendik hiç merak etme kendine zaman var dedi. İçimi rahatlattı açıkçası. Zaten çok ilgili bir doktor gerçekten

Merhaba hayırlı olsun özelden atsak birbirimize resim Yani benim burun kenarlarıma da dikiş atıldı acaba böyle geniş mi duracak ödem mi onu merak ediyorum bir de sizinle aynı zamanda olmuşuz ya ondan ötürü

Merhaba özel mesaj attım resimi yorumlar mısınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…