bi sabah kalkıyorum sol taraf daha şiş bi sabah kalkıyorum sağ taraf şiş burnun yanlara doğru genişlemiş durması cabası :):):) ucu taş gibi o ayrı bi dert. yorulunca bütün yüzüm heleki dudaklarımın botokslu gibi olması ayrı bi dert burun sırtı ve kaş ortası kendi çapında hala ödemli ..bunlara kafanı takarsan ameliyat ızdırap oluyor henüz 1 ay çokta yeni ..sakinliğini koruyup sonucu beklemeye çalış .aynaya bak her nekadar şiş olsada eski burnumdan çok daha güzel diyerek moral ver kendine ben öyle yapıyorum :):):):):)
ne zamandan itibaren başladı şişlik ?
melidecim selamlar. şişliklerim inmedi hala demişsin. peki buz koymayı denedinmi. belki koysan biraz daha iyi olur.
ben hıc buz uygulaması yapmadım hastanede de yapmadılar.zaten gerekte olmadı benım yuzum cok şişmedi hatta morarma bıle cok cok az oldu.. ya benım bunyemden yada doktorun elının hafıflğınden sanırım:) cok rahat gecırdım ben ameliyat sonrasını.
bende ameliyat oldum bugün 9.günüm çok az bi sarılık kaldı ama şişlikler çok gıcıkbide sizde de oldumu bilmiyorum dudağımla burnum arası çok sert yine yumuşadı ama gülerken sert olduunu hissediyorum.
Gecmis olsun cnm insallah seninde istedigin gibi bir burnun olmustur, evet cok dogru dudakla burun arasi cok sert oluyor ama sen daha cok yenisin zamanlan iylesir. Ben suan nerdeyse 1 aylikim anca kendine geliyor ve tam gecmis degil daha. Gulerken mesela eski gulusunu bulamiyorsun o da cok normalmis malesef(