kızlar merhaba ; bugun ameliytımın 3. Günü dün taburcu oldum 1 gün yttım . Kas zarı altı yapıldı operasyon şimdi memelerime dokununca karıncalanma var ve hisetmiyorum dıştan bir garp uyuşma var sanki oraya biri sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi normal midir sizce ? Birde karnım fln hep ödem sizdede olmuş muydu ? Şimdiden çok sağolun bilgiler için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası ödem ve karıncalanma
- Konu Sahibi edce
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok saol cnm böyle dokunuyorum ama bi garp his uçları hissediyorumda hani oraya uyuşturucu iğne yapılmış gibi çok ağrım yok ama arada içten bir sızı girio hala bandajlı sıkılıktan mı oluo anlamadım saol cnm yorum içinÇok normal.. Sinirler tahrip oldu, kendilerine gelmeye başlıyorlar. Bu aslında iyi bir şey.. İyileştiğini gösteriyor. Ödem de çok normal.. Bir süre seninle olacak, bol bol su içersen daha kısa sürede atarsın.
Bandajın sıkı sıkı dursun, ameliyat sütyeni verdi mi doktorun?Çok saol cnm böyle dokunuyorum ama bi garp his uçları hissediyorumda hani oraya uyuşturucu iğne yapılmış gibi çok ağrım yok ama arada içten bir sızı girio hala bandajlı sıkılıktan mı oluo anlamadım saol cnm yorum için
Geçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik Protezin yabancılığı,, ödem..
Ya doktor kilo ver dedi htt halbuki benm göbeğim yoktur üzüldüm bildiğin şiş ötesiyimGeçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik Protezin yabancılığı,, ödem..
Cnm haftasonu takıcaz onu sanırım cmt gidicem görüşmeye bandaj sıkı ama tabi ilk başa göre az gevşedi zor nefes alınıo ztn yırtıp atasım gelioBandajın sıkı sıkı dursun, ameliyat sütyeni verdi mi doktorun?
Ay aynen cnm hamile gibiyimGeçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik Protezin yabancılığı,, ödem..
Saol cnm benim aynen şu an hissiz içten bazen bişi girio gibi ağrı oluo geçio ama genel olarak az ağrım oldu inş çabucaj hisde gelir zormuş vallaCanım kusura bakma, geç yazdım biraz çok sevindim hayırlı olsun. Karıncalanma hissi çok normal.ben hemen hemen 1,5 , 2 ay mememin alt lopunu hiç hissetmedim. Ikisi de öyleydi . Uçlar acayip hassasken , memenin altı sanki benim değildi. Hepsi geçicek merak etme.
benim de silikon ameliyatımın 4. günü bugün bi haftada nasıl bu kadar kilo aldım diye söylenip duruyodum arkadaşlar ödemdir dedi şimdi okuyunca rahatladım tartıda da fazla çıktım bende 4 gündür hareketsiz evdeyim yiyip içtim kilo aldım diye hayıflanıyordum peki bu ödemi atmak için ne yapmak gerekiyor acaba
Aynen benimde karnım şişmişti çok fazla uyuşma çok normal daha çok yenikızlar merhaba ; bugun ameliytımın 3. Günü dün taburcu oldum 1 gün yttım . Kas zarı altı yapıldı operasyon şimdi memelerime dokununca karıncalanma var ve hisetmiyorum dıştan bir garp uyuşma var sanki oraya biri sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi normal midir sizce ? Birde karnım fln hep ödem sizdede olmuş muydu ? Şimdiden çok sağolun bilgiler için
Ya bana doktor kilo ver göbekten dedi yıkıldım ki klçam vardır göbeğim diilbenim de silikon ameliyatımın 4. günü bugün bi haftada nasıl bu kadar kilo aldım diye söylenip duruyodum arkadaşlar ödemdir dedi şimdi okuyunca rahatladım tartıda da fazla çıktım bende 4 gündür hareketsiz evdeyim yiyip içtim kilo aldım diye hayıflanıyordum peki bu ödemi atmak için ne yapmak gerekiyor acaba
Merhaba edce, ben de 1 hafta önce kas alti damla protez ile ameliyat oldum. Karnım aynen senin bahsettiğin gibi şiş göğüslerim çok sert sanki içine taş koyulmuş gibi, ve özellikle üst dekolte kısmı çok şiş, gergin ve şekli sanki köşeli gibi bu durum beni çok uzuyor, sen de üst kısımda şişlik ve kare gibi görünüm olmuş muydu? Zamanla iner diyorlar ama bu hali beni çok endiselendiriyorBugun daha iyiydim ama biraz yumuşamıştır karnım ama göğüslerim hala taş gibi sert bakalım
Zamanla geçicek merak etme. O üstlerdeki dolgunluk zamanla aşağı inecek. SabırMerhaba edce, ben de 1 hafta önce kas alti damla protez ile ameliyat oldum. Karnım aynen senin bahsettiğin gibi şiş göğüslerim çok sert sanki içine taş koyulmuş gibi, ve özellikle üst dekolte kısmı çok şiş, gergin ve şekli sanki köşeli gibi bu durum beni çok uzuyor, sen de üst kısımda şişlik ve kare gibi görünüm olmuş muydu? Zamanla iner diyorlar ama bu hali beni çok endiselendiriyor
Merhaba edce kas zarı altı yöntemi olmuşsun bende 4 gün önce oldum Nasıl memnunmusun yönteminden ödemler gidince çok küçülme oldumu birde silikonu hissediyormusunuz dokununcaYa bana doktor kilo ver göbekten dedi yıkıldım ki klçam vardır göbeğim diil