• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası ödem ve karıncalanma

edce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar merhaba ; bugun ameliytımın 3. Günü dün taburcu oldum 1 gün yttım . Kas zarı altı yapıldı operasyon şimdi memelerime dokununca karıncalanma var ve hisetmiyorum dıştan bir garp uyuşma var sanki oraya biri sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi normal midir sizce ? Birde karnım fln hep ödem sizdede olmuş muydu ? Şimdiden çok sağolun bilgiler için

Çok normal.. Sinirler tahrip oldu, kendilerine gelmeye başlıyorlar. Bu aslında iyi bir şey.. İyileştiğini gösteriyor. Ödem de çok normal.. Bir süre seninle olacak, bol bol su içersen daha kısa sürede atarsın.

Çok normal.. Sinirler tahrip oldu, kendilerine gelmeye başlıyorlar. Bu aslında iyi bir şey.. İyileştiğini gösteriyor. Ödem de çok normal.. Bir süre seninle olacak, bol bol su içersen daha kısa sürede atarsın.
Çok saol cnm böyle dokunuyorum ama bi garp his uçları hissediyorumda hani oraya uyuşturucu iğne yapılmış gibi çok ağrım yok ama arada içten bir sızı girio hala bandajlı sıkılıktan mı oluo anlamadım saol cnm yorum için

Canım kusura bakma, geç yazdım biraz ;) çok sevindim hayırlı olsun. Karıncalanma hissi çok normal.ben hemen hemen 1,5 , 2 ay mememin alt lopunu hiç hissetmedim. Ikisi de öyleydi . Uçlar acayip hassasken , memenin altı sanki benim değildi. Hepsi geçicek merak etme. ;)

Bol sıvı tüket, Dr um ayran içmemi önermişti. Benim de karnım şişmişti ameliyattan sonra, kabız da olmuştum. Hatta forumda bi arkadaş vardı, artık girmiyor foruma, ameliyattan sonra bayağı bi süre 5 aylık hamile gibi gezdim demişti.hareket et. AKTIF dinlen ;)

Çok saol cnm böyle dokunuyorum ama bi garp his uçları hissediyorumda hani oraya uyuşturucu iğne yapılmış gibi çok ağrım yok ama arada içten bir sızı girio hala bandajlı sıkılıktan mı oluo anlamadım saol cnm yorum için
Bandajın sıkı sıkı dursun, ameliyat sütyeni verdi mi doktorun?

Geçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik ;) Protezin yabancılığı,, ödem..

Geçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik :KK66: Protezin yabancılığı,, ödem..
Ya doktor kilo ver dedi htt halbuki benm göbeğim yoktur üzüldüm bildiğin şiş ötesiyim

Geçmiş olsun. Bende 2. Aya kadar hiç hissetmedim göğüs altımı. Yeni yeni gelmeye başlıyor his. Ödem konusuna gelince çok normal.. Karın bölgesinde benimde aşırı şişliğim vardı. 2 kilo fazla duruyordu göbek ödemlerden. Bahsettiğiniz sıkıntıları hepimiz yaşadık. O tuhaf his.. Daha doğrusu hissizlik :KK66: Protezin yabancılığı,, ödem..
Ay aynen cnm hamile gibiyim

Canım kusura bakma, geç yazdım biraz :KK66: çok sevindim hayırlı olsun. Karıncalanma hissi çok normal.ben hemen hemen 1,5 , 2 ay mememin alt lopunu hiç hissetmedim. Ikisi de öyleydi . Uçlar acayip hassasken , memenin altı sanki benim değildi. Hepsi geçicek merak etme. :KK66:
Saol cnm benim aynen şu an hissiz içten bazen bişi girio gibi ağrı oluo geçio ama genel olarak az ağrım oldu inş çabucaj hisde gelir zormuş valla

benim de silikon ameliyatımın 4. günü bugün bi haftada nasıl bu kadar kilo aldım diye söylenip duruyodum arkadaşlar ödemdir dedi şimdi okuyunca rahatladım tartıda da fazla çıktım bende 4 gündür hareketsiz evdeyim yiyip içtim kilo aldım diye hayıflanıyordum peki bu ödemi atmak için ne yapmak gerekiyor acaba

kızlar merhaba ; bugun ameliytımın 3. Günü dün taburcu oldum 1 gün yttım . Kas zarı altı yapıldı operasyon şimdi memelerime dokununca karıncalanma var ve hisetmiyorum dıştan bir garp uyuşma var sanki oraya biri sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi normal midir sizce ? Birde karnım fln hep ödem sizdede olmuş muydu ? Şimdiden çok sağolun bilgiler için
Aynen benimde karnım şişmişti çok fazla uyuşma çok normal daha çok yeni

benim de silikon ameliyatımın 4. günü bugün bi haftada nasıl bu kadar kilo aldım diye söylenip duruyodum arkadaşlar ödemdir dedi şimdi okuyunca rahatladım tartıda da fazla çıktım bende 4 gündür hareketsiz evdeyim yiyip içtim kilo aldım diye hayıflanıyordum peki bu ödemi atmak için ne yapmak gerekiyor acaba
Ya bana doktor kilo ver göbekten dedi yıkıldım ki klçam vardır göbeğim diil

Bugun daha iyiydim ama biraz yumuşamıştır karnım ama göğüslerim hala taş gibi sert bakalım

Bugun daha iyiydim ama biraz yumuşamıştır karnım ama göğüslerim hala taş gibi sert bakalım
Merhaba edce, ben de 1 hafta önce kas alti damla protez ile ameliyat oldum. Karnım aynen senin bahsettiğin gibi şiş:( göğüslerim çok sert sanki içine taş koyulmuş gibi, ve özellikle üst dekolte kısmı çok şiş, gergin ve şekli sanki köşeli gibi:( bu durum beni çok uzuyor, sen de üst kısımda şişlik ve kare gibi görünüm olmuş muydu? Zamanla iner diyorlar ama bu hali beni çok endiselendiriyor:(

Merhaba edce, ben de 1 hafta önce kas alti damla protez ile ameliyat oldum. Karnım aynen senin bahsettiğin gibi şiş:KK43: göğüslerim çok sert sanki içine taş koyulmuş gibi, ve özellikle üst dekolte kısmı çok şiş, gergin ve şekli sanki köşeli gibi:KK43: bu durum beni çok uzuyor, sen de üst kısımda şişlik ve kare gibi görünüm olmuş muydu? Zamanla iner diyorlar ama bu hali beni çok endiselendiriyor:KK43:
Zamanla geçicek merak etme. O üstlerdeki dolgunluk zamanla aşağı inecek. Sabır;)

Back
X