arkadaslar merhaba sanirim gogsumde kapsul olusumu var ama emin olamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var temmuz ayinda ameliyatimi oldum 275cc mentor high profile takildi gogus alti kesisi ile kas ustu yapildi. iyilesme donemim gayet problemsiz gecti agri sizi cok yasamadim 3. ay kontrolumde de hic bir sorun yoktu fakat dun aksam sag gogus ucumda farkettigim bir problem var gogus ucuna baktigim zaman kahverengi kisim bir bolumu sanki iceride birseye yapismis gibi duruyor ve gogus ucuma bastirdigimda iceride elimle birsey hissediyorum bastirdigimda iceri gocen bir kapak gibi. plastik gibi birsey emin degilim tam olarak. bunu hisseder hissetmez hemen doktorumla irtibata gectim cumartesi gunu randevum var. durumu anlattigimda hissettigin seyin silikon oldugunu sanmiyorum dedi ama ne olduguyla ilgili gormeden de yorum yapmadi. kapsul olusumu belirtilerini arastirdim bende agri yada gozle gorulen bir sekil bozuklugu vs. yok gogsumde gogus ucundaki gariplik disinda tabii. ayrica rippling denilen dalgalanma da cok hafif sekilde var yine sag gogsumde ama cok hafif. doktorun kontrolden sonra ne diyecegini bilmiyorum tabii ama acikcasi tekrar bir ameliyat sureci ihtimali ister istemez sterese sokuyor. eger bir kapsul olusumu var ise tek cozum ameliyatmidir?