• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat sonrası izler için contractubex (meme estetiği) kullanımı

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
358
kızalar sanırım cogunuzun doktoru izler için contractubex veriyor.
benim sezeryandan kalma contractubex kremim varmıs.
hiç kullanmamısım dogru düzgün son kullanım tarihi bu ayın sonu :(
doktor banada contractubex verecekmiş kullansam zararı olur mu ki?

birde düzenli kullanınca faydası oluyor mu?
kac ayda izler beyaza dönüyor?

ilacı kullanırken kabuk kabuk soyup iyilestiriyormus galiba

ben söyliyim o zaman :) ilaçların genelde son kullanım tarihinden 3 yada 6 ay sonrasına kadar kullanılmasında bir sakınca yok diye biliyorum. 3 müydü 6 mıydı hatırlayamadım şimdi. şu an kullanabilirsin bence. benim 9 ay oldu, ben hala aklıma geldikçe sürüyorum kremi. soyulma olmadı, rengi düzeldi benim izlerimin. zaten 1 ayda falan geçmişti neredeyse, şu an dikkat edilmezse görülmüyor dikişler. kremi düzenli kullanırken bir ara bırakmıştım, izler belirginleşir gibi olmuştu, tekrar başladım ve geçti.

valla bende yeni başladım kullanmaya ama dikişlerimin birtanesinde böyle köşesinde kızarıklık hafif iltihap gibi bişiler oluştu bende birsüreliğine bıraktım o geçsin oyle devam edicem..arkadaşım ben babama sordum tarihi geçtikten sonra 1 2 ay daha kulanabilir dedi..bilgin olsun..

Sagolun kızlar. Sezeryan dikiş izimde kullanmamıstım aradan 2 sene gecmesine ragmen iz belli oluyor. Busefer coj dikkat edecem. Bu seferde eşim izleri görüyor diye takıntı tapmaya basladım

yara izlerim soluk pembeye döndü. kabuklanma yaşamadım. beyazlaşma için daha erken canım. neden bu kadar acele ediyorsun ki!
kremi düzenli kullanmak tabi ki önemli.
ben 10. gün itibariyle başlamıştım bu kreme. çok düzenli kullandım. büyük tüp vermiş bir de eczacı. ne gerek varsa...

Son düzenleme:
Back