• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrasi iltahapli akinti

agregaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
64
0
96
İzmir
Arkadaslar tecrübesi olan lutfen yardim etsin.buyutme ameliyatı olali 1 ay oldu.kesi yerim gogus alti sol göğüsumun dikisleri alindiktan sonradikis yerinin bir tanesinden sizinti vardi.gecengun masaj yaparken ayni yerden sizinti seklinde hafif kanli bir sivi akti ve gogusumu siktikcada akmaya devam etti.doktorum yillik izindeymis gorusemedim. Ne yapayim bilmiyorum. Tecrubesi olanlar lutfen yazsın.

Arkadaslar tecrübesi olan lutfen yardim etsin.buyutme ameliyatı olali 1 ay oldu.kesi yerim gogus alti sol göğüsumun dikisleri alindiktan sonradikis yerinin bir tanesinden sizinti vardi.gecengun masaj yaparken ayni yerden sizinti seklinde hafif kanli bir sivi akti ve gogusumu siktikcada akmaya devam etti.doktorum yillik izindeymis gorusemedim. Ne yapayim bilmiyorum. Tecrubesi olanlar lutfen yazsın.

Canım çok geçmiş olsun aynı durum ben 17 günümdeyken başıma geldi.Benimde doktorum tatildeydi :) dikiş yerlerimin fotolarını çekip attım yalnız sende kafamı karıştıran bir şey var kanlı olduğunu net gördünmü?Çünkü benden her iki göğüstende sarı sıvı aktı masaj yaparken.Ben hemen antibiyotiğe tekrar başladım 1 kutu içtim ve düzenli günde 2 kez yapmak şartıyladikişlerimi temizledim battıcon ve gazlı bezle.bugün 33. günüm iyiyim

Canim sagol yazdigin icin .bans sanki kanli gibi geldi ama olmayada bilir renk koyu belki bana öyle geliyor. Ben de baya bildigin su gibi siktikca içinden çıkıyor. Ben devlette oldum dk tlide yok vslla kaldım böyle. Batikona devam .ama sanırım antibiyotik şart

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Agregaa ! Bende bu meme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorum! Yeşilyurt murat tuzuner ya da tepecik de yaşar Babür ertem. Sanırım sende karın germe istiyordun. Meme ameliyatının üzerinden baya geçmiş. Şimdi nasılsın?

Agregaa ! Bende bu meme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorum! Yeşilyurt murat tuzuner ya da tepecik de yaşar Babür ertem. Sanırım sende karın germe istiyordun. Meme ameliyatının üzerinden baya geçmiş. Şimdi nasılsın?
Canim Teşekkürler gözü kapalı murat bey ben iyiyim .1 yıla yaklaştı ameliyat olduğumu unuttum bile .keyfini cikartiyorum:)

Back