ameliyat sonrasi hissizlik

denniss_shady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
281
3
66
Ankara
Kizlar merhaba ven ameliyat olali 3hafta oldu ayin 20sinde ameliyat olmustum bugun farkettim ki gogsumun bazi bolgelerinde hissizlik var sag tarafta az bi bolge ama solda gogsumun ustu, ucu ve dikis yerlerim haric his yok =(( tirnagimi gogsumde dolastirdigimda cogu yerde hissetmiyorum =(( bu normal mi gecicek mi ?

Son düzenleme:
Ben de hissizlikten korkuyorum açıkçası.. Ayağımdan ameliyat olmuştum 5-6 yıl oluyor. Dikişlerin olduğu yeri hissetmiyorum mesela tırnak batırsam da.. İnşallah bu ameliyatta bir şey olmaz.

canım meme ucumda hissizlik var ama sen dedikten sonra kumandayı gezdirdim mememde bazı bölgelerde uyuşukluk var alt bölgelerde.
sinirlerde kesiliyo demkki. ama düzelir umarım

canım meme ucumda hissizlik var ama sen dedikten sonra kumandayı gezdirdim mememde bazı bölgelerde uyuşukluk var alt bölgelerde.

Sinirlerin tekrar kaynamasi zor bence canim damar gibi degil onlarin yapilari ama umarim zamanla azalir hissiz bolgeler

Sinirlerin tekrar kaynamasi zor bence canim damar gibi degil onlarin yapilari ama umarim zamanla azalir hissiz bolgeler

evet benim ilk birbucuk ay sag gogsumde hissizlik mevcuttu sonradan yavas yavas gecti.once meneucu sonra memenin altlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr kimdi canim hissizlik disinda sonuctan memunmusun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende de ameliattan sonra aşırı hassasiyet var dikiş yerlerim evti ama sinirlerim aşırı hassaslaşmış nefes alırken gülerken hatta konusurken bile göğüsümde acı göğüs ucumda hemen 24 saat agrı yapıyo ameliyattan sonra hissizlik veya aşırı hassasiyetin normal olabileceğini söyledi dr bana ama istersen sende bi dr şa görüş

Benim de asiri hassssiyetle birlikte aci var.
Dus alinca bornozu bile dokunduramiyorum uclarina

Benim de asiri hassssiyetle birlikte aci var.
Dus alinca bornozu bile dokunduramiyorum uclarina

Canım aynennn bende de öyleydi ama suan hassasiyet biraz gevti kendi kendine fakat dün yeni bisey cıktı bu sfer dikiş yerlerde acı sizede oldumu kopcak gibi yırtılcak gibi bi acı var koltuk altıma kadar acıo böyle bişey yoktu aslında durup dururken türedi

Benim göğsümde ilk bir hafta vardı ama geçti .şimdi her tarafı kendi göğsüm gibi .. Bende de göğüs Damarlarım çıkıyor aşırı büyüklükten mi şişlikten mi anlamadım .. 390 cc konmuştu

Benim de göğüs damarların çıkıyor 15 gün oldu

Ameliyat olalı 15 gün oldu göğüs damarların yeşil yeşil görünüyor geçer mi arkadaşlar yardimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…