- Konu Sahibi denniss_shady
-
Kizlar merhaba ven ameliyat olali 3hafta oldu ayin 20sinde ameliyat olmustum bugun farkettim ki gogsumun bazi bolgelerinde hissizlik var sag tarafta az bi bolge ama solda gogsumun ustu, ucu ve dikis yerlerim haric his yok =(( tirnagimi gogsumde dolastirdigimda cogu yerde hissetmiyorum =(( bu normal mi gecicek mi ?
canım meme ucumda hissizlik var ama sen dedikten sonra kumandayı gezdirdim mememdebazı bölgelerde uyuşukluk var alt bölgelerde.
sinirlerde kesiliyo demkki. ama düzelir umarım
canım meme ucumda hissizlik var ama sen dedikten sonra kumandayı gezdirdim mememdebazı bölgelerde uyuşukluk var alt bölgelerde.
sinirlerde kesiliyo demkki. ama düzelir umarım
Sinirlerin tekrar kaynamasi zor bence canim damar gibi degil onlarin yapilari ama umarim zamanla azalir hissiz bolgeler
evet benim ilk birbucuk ay sag gogsumde hissizlik mevcuttu sonradan yavas yavas gecti.once meneucu sonra memenin altlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende uclar asiri hassas
Kizlar merhaba ven ameliyat olali 3hafta oldu ayin 20sinde ameliyat olmustum bugun farkettim ki gogsumun bazi bolgelerinde hissizlik var sag tarafta az bi bolge ama solda gogsumun ustu, ucu ve dikis yerlerim haric his yok =(( tirnagimi gogsumde dolastirdigimda cogu yerde hissetmiyorum =(( bu normal mi gecicek mi ?
Benim de asiri hassssiyetle birlikte aci var.
Dus alinca bornozu bile dokunduramiyorum uclarina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım aynennn bende de öyleydi ama suan hassasiyet biraz gevti kendi kendine fakat dün yeni bisey cıktı bu sfer dikiş yerlerde acı sizede oldumu kopcak gibi yırtılcak gibi bi acı var koltuk altıma kadar acıo böyle bişey yoktu aslında durup dururken türedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?