ahah canımsın yaa :) ben de en az senin kadar morarıp şiştim, korkmak isterseniz koyabilirim o fotoğraflarıben çabuk iyileştim ama
ben de süslenmek istiyorum bir an önce :))
eheh :) evet canim ya soyle suslensem bi guzel makyajimi yapabilsem minileri giyip bi gezinsem rahatlicam..
hele burnumdaki siyah noktalari temizleyebilecegim gun halay cekicem
irise avatardaki sana çok benziyor, eğer öyleysen saç renginin sırrını istiyorum :))
evet canim avatardaki benim,
doktorum Veli Aslan di, 1800 tl ye Bogazici tip merkezinde ameliyat oldum :)
sac rengimin bi sirri yok acikcasi, kuafor kazasiydi boyle garip bi renk cikmisti, sonra yikadikca acilip bu avatardaki renge kadar acilmisti.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler :) :82:
fiyatı uygunmuş, 5000 ler, 6000ler havada uçuşuyor. sağol canım cevap için, bence ameliyatsız halin de çok güzelmiş ama yakarsın artık
hazırlık açısından güzel bir bilgilendirme canım, çok şükür en zoru atlatın ama şu an şekli baya bellidir yeni resimlerinde ekleyebilirsen çok seviniriz.
bende ameliyat olucam ark talebi yolladım kabul edersen sevnirim resimlerini görüp fikir sahibi olmak isterim:)
kabul ettim canim bakabilirsin resimlere.
yalniz not ediyim, benim cildim hassas oldugu icin bu kadar morarma ve sisme oldu. o yuzden korkun olmasin. hic morarmadan sismeden ameliyattan cikanlarda var.
simdiden gecmis olsun canim :)
canımm çok geçmiş olsun fotolara bakarken içim sızladı ya ama alçın çıkınca inş istediğin sonucu alırsın ama korktum açıkçası bende bu kadar şişersem diye :S ağrın sızın çok oldumu?
canim evet cok kotu gorunuyo gercekten, ama oyle gorundugu gibi kotu hissetmiyodum. yani goruntulere bakinca sanki aci icinde kivraniyomusum gibi bi halim var
ama agrim sizim hic olmadi. iste tek sikayetim, gozlerim cok sis oldugu icin acamiyordum yarim bile, hep bugulu goruyordum.. sonra yemek yiyemiyordum cignerken burnum sizladigi icin, hep corba falan.. tabi bunlar ilk 3-4 icin gecerli. birde burnumdan nefes alamadigim icin, uyumak cok oldu hep..
agzimdan nefes aldikca, bogazim kurudu, dilim boyle sanki kosele gibi oluyordu uyandigimda..
yani burun estetigi ameliyati kesinlikle agrili bir ameliyat degil, sadece sikintili. yani sabir gerektiriyor biraz canim,
yarin 3 hafta oluyor ameliyat olali, foto cekip ekliycem baya iyilestim :)
kızlar hepinize selam..
ameliyat sonrasında her gün fotolarımı çektim deli gibi
şimdi onları buraya ekledim albüm halinde.. görüntüler biraz korkunç olduğundan özel albüm yaptim
saçım başım falan çok dağınık yoksa aslında ben çok kokoşumdurbi tamamen iyileşiyim en süslü fotolarımla bu açığı kapatıcam
fotolar sayesinde iyileşme sürecini görebilirsiniz, böylece aklınızda bi fikir oluşabilir eğer ameliyat sonrası başıma neler gelecek diye merak ediyorsaniz.
hepinize sevgiler
Çok geçmiş olsun irise...ben de on yıl önce veli beye ameliyat olmuştum. Şimdi revizyon olup olmamakta kararsızım. Fotolarını görebilirmiyim? eklesem kabul eder misin?[/Q
Merhaba canım neden revizyon olmayı düşündüğünü merak ettim, bende Veli Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorumda birde revizyon olursan eğer Veli Bey'e mi olucaksın canım eger sende bize resimlerini eklersen sana fükür verebiliriz:)