Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum zatende yine deneyimli varsa cevap almak isterimdoktora soraydın??
Hahahah insallah kizSalla salla yer yerinden oynasınnn oynarsın be
Herkes zorunlu yazsin demedim, varmı deneyimi olan dedim deneyimi olan yazsin dedim fikri olan yazsin dedimDoktorunuz ameliyattan sonra yurtdışına mı kaçtı? Ona sorsanız?
Umarimmmm :')Öyle de bir oynarsın ki göğsünü gere gere
Oleey insallah halay bile cekerimBenm bi arkadaşım olmuştu göğüs ameliyatı bir ay sonra normal hayatına dönmüştü gayet.oynarsın bence hemde ne güzel oynarsın bomba gibi göğüslerle
Oncelikle istemen ve kafana koyman onemli birazda maddiyat bi tofaş parasini memişlere veriyosun.. Benim eşim yok eger olsaydi anlardi bi ay sonra evlencem ben anlarmi sanirim farkeder dikislerden falan neyse canim tek ameliyat oluyoruz zaten allah korusun kotu bisey olmadigi surece ikinci ucuncu ameliyati nerden cikarip korkutuyosun beni.. Herneyse kesin kararliysan ailenle konus sevgiline citlat ve bence bi an once ol gec kalma :)Merhaba bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum eşin anladı mı söylemek istemiyorum ve çok Ağrı sızı oldu mu lütfen bilgi berin benim düğüne bir senem var ama nişanlımla hiç yakınlaşamıyırum bile çok takıntı yaptım göğüs dokum yok gibi bişi ama ameliyattan da korkuyırumm ne yapıcam bilmiyorum. Silikonla ikinci üçüncü ameliyatı olmadan mutlu olan var mı ? Tek ameliyatı anca kaldırırım korkuyorum kan aldıramayan bir insanım ne olur tecrübelerinizi paylaşın teşekkürler