- 15 Eylül 2018
- 1.011
- 1.861
Şuan yurt dısındaymıs pazartesi tekrar resim atıcam antibiotik yazıp sadece anlam veremedimEn garantisi doktorunuza kontrole gidin. Pansuman yapıp uygun ilacı yazar. Batikon açık yaraya sürülmez diye biliyorum. Nemli ve havasız kaldığı için enfeksiyon olmuş olabilir.
Doktor kontrolünde ilerleyin ki sıkıntısız şu süreci atlatın.
Bu yaranın kendi kendine kapanması uzun sürer eğer enfeksiyon olmazsa tabi. Doktorunuz tekrar biraz debride edip dikmeli bence. Geçmiş olsun
Sürekli yazıyorum antibiotik hap sadece sölüyor ne gel dedi nede baska bişi yurt dısında oldugunu söledi sekreteride cidden artık cok gerildimCanım bu sekildeyken kapanmasinzor doktarla görüşmen gerek
Senin hemen gitme şansım yok mu mesafe uzak mı bak endişelenme ama bu tür şeyler ihmale gelmezSürekli yazıyorum antibiotik hap sadece sölüyor ne gel dedi nede baska bişi yurt dısında oldugunu söledi sekreteride cidden artık cok gerildim
Attım doktor yurtdısında dediler oda attıgım yazıyı iletmiş hepsi bu kadarFotoğraf attınız mı peki doktora? Aslında hastaneye gitseniz hemşire pansumanı yapıp yine doktora danışır. Yara sonuçta.
Uzak bana 1 saatlik mesafede ve bugun pazarSenin hemen gitme şansım yok mu mesafe uzak mı bak endişelenme ama bu tür şeyler ihmale gelmez
Yarın bebce doktor ile yüz yüze konuş sekreter ile zaman kaybetmeyinUzak bana 1 saatlik mesafede ve bugun pazar
İstanbul'da 1 saat uzak değil benim için. Gidemeyecekseniz de hemşireden pansuman için tavsiye isteyin ya da doktor yarına dönüyorsa gidip gösterirsiniz. Yarayı temizlerler en azından.Uzak bana 1 saatlik mesafede ve bugun pazar
Bakalım yarın olmadı hastaneye giderim korktum iyiceYarın bebce doktor ile yüz yüze konuş sekreter ile zaman kaybetmeyin
Hemşire sadece batikon sürüp kapatın dio garip ama öle anlam veremedim baya da büyük bi açıklık normalde böle deildi ufaktı ve acılmamıstı doktorun yanına kontrole gittim ve o kısmı temizleyip dikişleri aldı ordan sonrasında acıldı bu sekildeİstanbul'da 1 saat uzak değil benim için. Gidemeyecekseniz de hemşireden pansuman için tavsiye isteyin ya da doktor yarına dönüyorsa gidip gösterirsiniz. Yarayı temizlerler en azından.
Stres yapma doktor görsün geç kalmadan en azından biran önce iyilesirBakalım yarın olmadı hastaneye giderim korktum iyice
Umarım artık cidden cok yoruldumStres yapma doktor görsün geç kalmadan en azından biran önce iyilesir
Hak veriyorum sizeUmarım artık cidden cok yoruldum