Ameliyat sonrası değişiklik

rukiyeada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
7
2
30
Merhaba kızlar ben 1 ay öncesinde burun ameliyatı oldum burnum aşırı uzun ve büyüktü tamponlar ve atel çıktığı zaman gayet güzel kibar bi burun vardı sadece ucu top duruyordu şuan burnum kocaman duruyor ve o hali ile alakası yok gören herkes senin burnuna ne yapılmış ki boşyere yaptırdın falan demeye başladı iyice psikolojim bozuldu doktora 1 ay kontrolünde gittiğimde bu ucundaki şişlik gider mi hocam dedim çok fazla bi değişiklik olmaz dedi onu duyduktan sonra daha çok üzülüp pişman oldum daha öncesinde yaptıranlar düzeliyor mu bu durum atel çıktığı zaman gibi olur mu . Havlu olan atelin çıktığı gün diğeri 1 ay sonrası

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    photo-output.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 373
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun
Burnunuz ödemli ikinci resimde bu çok beli
İnan 1 ay okadar erkenki daha çok yeni
4 aya kadar böyle bıraz şiş duruyor ama sonra burun incelecek
Yani kesinlikle böyle kalmaz
Birde 1 aya göre burnunuz çok iyi yinede

Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun
Burnunuz ödemli ikinci resimde bu çok beli
İnan 1 ay okadar erkenki daha çok yeni
4 aya kadar böyle bıraz şiş duruyor ama sonra burun incelecek
Yani kesinlikle böyle kalmaz
Birde 1 aya göre burnunuz çok iyi yinede
Teşekkür ederim
O kadar korkuyorum ki böyle kalacak diye zaten benim ilk burnum da kocamandı biraz küçülsün kibar olsun istiyordum inşallah daha güzel olur çektiğim acılara değer

Kalın deriliyseniz 1 yıl hatta 1.5 yila kadar burnunuzun oturması devam edecek ödenlerin gecmesi icin en az 6 ay hatta 1 yıl beklemek gerekir ☺️

Kalın deriliyseniz 1 yıl hatta 1.5 yila kadar burnunuzun oturması devam edecek ödenlerin gecmesi icin en az 6 ay hatta 1 yıl beklemek gerekir ☺️
Galiba kalın deriliyim ya maalesef herkes öyle söylüyor olduğuma da biraz pişman oldum açıkcası ameliyat olmak kolay ama sonrasındaki psikoloji çok önemli biraz da kulakları tıkamak gerekiyor galiba burun tam oturana kadar 🙄

Galiba kalın deriliyim ya maalesef herkes öyle söylüyor olduğuma da biraz pişman oldum açıkcası ameliyat olmak kolay ama sonrasındaki psikoloji çok önemli biraz da kulakları tıkamak gerekiyor galiba burun tam oturana kadar 🙄
Kesinlikle insanlar cok fazla yorum yapmaya bayilır süreç hakkında bilgileri olmaz ama hemen şekline biseyler derler duymayın takılmayın yeni burnunuzun keyfini cıkarın 🥰

Bende geçen hafta ameliyat oldum benimde kalın derili İnsallah güzel olur benimde ucu çok top gibi şuan

Eklentiler

• 05FCD305-7582-48E6-B8A4-3B78C2870931.jpeg
    05FCD305-7582-48E6-B8A4-3B78C2870931.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 266
Bende geçen hafta ameliyat oldum benimde kalın derili İnsallah güzel olur benimde ucu çok top gibi şuan
Çok geçmiş olsun burnun yanlarında neden dikiş var acaba bende yoktu orada küçültme mi yapıyorlar acaba kimi hasta da oluyor kimisinde olmuyor bende ekleyim doktorun çektiğini

Eklentiler

• 86ADA784-9869-42A1-9A20-118AC1ED83FC.jpeg
    86ADA784-9869-42A1-9A20-118AC1ED83FC.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 234
Aynı anda göz kapagı ameliyatı da mı oldunuz ? Ikısı ağır olmadı mı sonrasında.Acaba ödemlerınızın onunla alakası olabılır mı ? Ben de düşündüm ıkısı bır cok agır olur dedı doktor yapmadı.

Merhaba kızlar ben 1 ay öncesinde burun ameliyatı oldum burnum aşırı uzun ve büyüktü tamponlar ve atel çıktığı zaman gayet güzel kibar bi burun vardı sadece ucu top duruyordu şuan burnum kocaman duruyor ve o hali ile alakası yok gören herkes senin burnuna ne yapılmış ki boşyere yaptırdın falan demeye başladı iyice psikolojim bozuldu doktora 1 ay kontrolünde gittiğimde bu ucundaki şişlik gider mi hocam dedim çok fazla bi değişiklik olmaz dedi onu duyduktan sonra daha çok üzülüp pişman oldum daha öncesinde yaptıranlar düzeliyor mu bu durum atel çıktığı zaman gibi olur mu . Havlu olan atelin çıktığı gün diğeri 1 ay sonrası
MERHABA. ŞUAN BURNUNUZUN SON DURUMU NEDİR ACABA. SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM BENDE :KK43:

X