Ameliyat sonrası cilt bakımı

Benim doktorum diyor ya, "Belki de güneş kremini az sürmüşsündür." :KK70: Yok yahu, ben sürdüm de ne oldu? Aha yamuk yumuk burnum var. :KK70: Ben burnun için değil, cilt bakımın için söylüyorum bunları. Bir de üst üste kullanılmaması gereken içerikler falan var. Onları anlatan görseller de gönderirim sana. Sen yaz aylarında mümkün olduğunca az ürün kullan. Eylülde başlarsın asitli masitli rutinlerine. Güneş kremini aksatma yeter. O zaten her şeye iyi geliyor damaged lemon damaged lemon
Burnun şekliyle güneş kremi ne alakası var ki?ciltteki morarmalar dikiş izleri kalıcı olmasın diye güneşten uzak durmamız gerekmiyor mu?birde sıcak ödeme sebep olduğu için diye biliyordum ben🙄

Benim cildim normalden kuruya dönüktü roaccutane sürecinden sonra oldu. Ameliyattan sonra ise resmen burnum yağ içinde kaldı çevremde burun ameliyatı olanların hiçbirinde bu şekilde bir şey olmadı. Üstünden 4 sene geçmiş hala sabahları burnum yağ içinde uyanıyorum. En son revizyon için gittiğim doktor önceki ameliyatında cildin yanlış kaldırıldığı için cilt tipin değişmiş olabilir dedi. Bir de bunun için sinir krizi geçirdim.
Daha önce duymadigim bir şeydi. Benim gibi başına boyle bir şey gelen varsa diye buraya da yazayim dedim. Ameliyattan sonra uzun vadede siyah nokta komasına girmek de hatalı müdahale sonucuymus yani.

Benim cildim normalden kuruya dönüktü roaccutane sürecinden sonra oldu. Ameliyattan sonra ise resmen burnum yağ içinde kaldı çevremde burun ameliyatı olanların hiçbirinde bu şekilde bir şey olmadı. Üstünden 4 sene geçmiş hala sabahları burnum yağ içinde uyanıyorum. En son revizyon için gittiğim doktor önceki ameliyatında cildin yanlış kaldırıldığı için cilt tipin değişmiş olabilir dedi. Bir de bunun için sinir krizi geçirdim.
Daha önce duymadigim bir şeydi. Benim gibi başına boyle bir şey gelen varsa diye buraya da yazayim dedim. Ameliyattan sonra uzun vadede siyah nokta komasına girmek de hatalı müdahale sonucuymus yani.
Benim ilk ameliyatta yüzüm çok kötü durumdaydı bant sanırım yüzümü tahriş etmişti hatta bu ameliyatımdada kesin öyle olacak demiştim ama olmadı yani teknoloji mi gelişti yoksa doktorun becerisi kullandığı malzeme mi hiç bilmiyorum ama ilk ameliyatta cildimin toparlaması 1 yıldan fazla sürdü berbat bir haldeydi☹️Doktor hatasıyla cilt tipi değiştiğini ilk defa duydum.

Merhaba, o videoyu bana gönderebilir misiniz acaba? Bir de ben burnumun üstünü temizlemek için La Roche Posay Effeclar Yüz Temizleme Jeli kullanmayı düşünüyorum, nasıl sizce?

Merhaba, o videoyu bana gönderebilir misiniz acaba? Bir de ben burnumun üstünü temizlemek için La Roche Posay Effeclar Yüz Temizleme Jeli kullanmayı düşünüyorum, nasıl sizce S sepyazeytin

X