arkadaslar daha ilk gunlerimdeyim sabir isi ama cok sis daha hizli sislerin inmesi icin deneyimli arkadaslar belki biliyordur ne kullanabilirim nasil beslenebilirim
Ben de aynı durumdan muzdaribim. 7. günüm benim de. Ama hala gözaltlatım mosmor,hatta siyah. Daha kızarıklık aşamasına geçmedi bile. Ödem yanaklarıma ve dudaklarıma indi. Ördek gibiyim. Burada yazılan pek çok şeyi yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum, bol bol sıvı tüketiyorum, yeşil çay ananas vs. ödem alıcı kremler vs sürüyorum ama çok çok yavaş iniyor hatta hiç inmiyor gibi :/
Ben de aynı durumdan muzdaribim. 7. günüm benim de. Ama hala gözaltlatım mosmor,hatta siyah. Daha kızarıklık aşamasına geçmedi bile. Ödem yanaklarıma ve dudaklarıma indi. Ördek gibiyim. Burada yazılan pek çok şeyi yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum, bol bol sıvı tüketiyorum, yeşil çay ananas vs. ödem alıcı kremler vs sürüyorum ama çok çok yavaş iniyor hatta hiç inmiyor gibi :/
Ben alci cikinca inicek diye duydum ama bilmiyorum benimde cok kotu suratim korkunc bugun hastanede kucuk bi cocuk korktu uzuldum cocugu korkuttugum icin
Kizlar durun daha kac gun olmuş ameliyat sonrasi cok daha zor bir surec burnunuza neler yapildi birakin zamana, hepsi gececek ama biraz sure verin gecmis olsun hepinize
gecmis olsun. sislik gittimi tamamen? ilk aylarda sanirim burunda yani uc kisminda sertlik oluyor senin gectimi ? benim burun ucum cok sert ve buyuk yani uzun duruyor. oyle kalirmi dersin? burnumun ucunun uzunlugu ve sertligi canimi sikiyor