Ameliyat Sonrası Burun Deliklerindeki Asimetri ( Fotoğraflı)

4. kez revizyon olan hasta gördüm o kadar güzel duruyorduki. Mesele hem iyi bir doktor hem şans sanırım. Revizyon sonrası önceki burnunu arayan da var.
Ben onları sizin burnunuz için yazmadım yanlış anlamadınız umarım. Siz henüz çok yenisiniz, asimetrilik geçici de olabilir, üzmeyin kendinizi.

Şahsen 4. kez değil, 3. kes bile revizyon olmak istemiyorum artık. O kadar yoruldum ki. Ayrıca bu konuda doktorlara olan güvenimi de fazlasıyla yitirdim.

Hayır yanlış anlamadım teşekkür ederim ince düşünceniz için.
O kadar haklısınız ki. Ameliyat olmak değil sonraki süreçmiş mesele. İlk ameliyatım ama çok yıprattım kendimi hep yorgun hissediyorum.

1 sene sonunda yeniden ameliyat etti beni. Onun üzerinden de 6,5 ay geçti. Şimdi de tam 1 sene dolmadan kendini üzmen yanlış diyor. Her sene ameliyat olup 12 ay bekleyeceğim yani. Oldu!

Ben de ocak ayında ameliyat oldum. Deliklerde farklılık var. Eski burnumla kıyaslayıp yok bu daha iyi dedim ve kabullendim. Altıncı ayın sonunda seni çok rahatsız ediyorsa dolgu yaparız dedi doktorum. Biraz da olsa eşitlenirmiş. Ben ameliyata girerken eşit olacağını bekleyerek girmedim. Bu gerçekten zor olsa gerek. Çünkü hem burnum çok eğriydi hem de derim kalındı. Çok takma. Zamanla gözün alışıyor zaten.

Bende böylesi bir eşitsizlik beklemiyordum vallahi en fazla eğrilik tam düzelmez diyordum. Ama ben de sizin gibi kabullenip önüme bakacağım gibi görünüyor içimde de bir umut yok değil belki iyiye gider diye…. Taktıkça daha kötü gelmeye başlıyor kesinlikle

1 sene sonunda yeniden ameliyat etti beni. Onun üzerinden de 6,5 ay geçti. Şimdi de tam 1 sene dolmadan kendini üzmen yanlış diyor. Her sene ameliyat olup 12 ay bekleyeceğim yani. Oldu!
Aynı doktora revizyon olup memnun kalan pek şahit olmadım. Ancak fiyattan dolayı kendi doktorunu tercih etmişler.

Revizyonda kesinlikle ilk doktoru seçmeyin yapamaz. Ilkini yapamayan ikinciyi nasıl yapsın. Ben asla güvenmem
Tatlım benim, çoğu doktor diyor ki ilk ameliyatı yapan doktoru tercih etmek mantıklıdır. Nedenini sordum, ilkinde ne yaptığını, neyin nasıl tepki verdiğini ilk ameliyatı yapan doktor daha iyi bilir dediler. Yeni bir doktor burnunuzu açıp da neler yapıldığını çözene kadar bayağı karmaşık bir sistemle uğraşır fakat ilk ameliyatı yapan doktorda böyle bir risk yoktur dediler. Ben revizyon öncesi 4 doktorla görüştüm,(mail atarak ya da görüşmeye giderek) hepsi bunları söyledi.
Böyle bir gerçeklik de var yani. Herkesin sonu benimki gibi hüsran olmuyor.

Isim yapmis çoğu doktor ilkini yapamayan 2.nciyi hiç yapamaz diyor.. ben asla 2.kez güvenip narkoz almam. Revizyonda uzmanlasmis doktorlar bulmacayi kolay çözer zaten... ilk doktor neyi nereye koyduğu iyi bilse burnu yamuk yumuk yapmaz zaten bence kendi de ne yaptığını bilmiyor

He he tamam. Tamam tamam he he... Ben yaptırdım, çok da güzel oldu Aklıma tüküreyim.

İlk doktordan çözüm bulma konusuna kesinlikle katılmıyorum.Sıfır dokuya düzgün şekil veremeyip hasar görmüş dokuya nasıl verecek?
Bu konuda maddi düşünülüyor.Daha kötü olabileceği akla bile getirilmiyor.
Basit burun ucu işlemleri için belki ama burnu komple açtırma konusunda kimse ilk doktoruna güvenmesin derim.
İkinci ameliyatı neden oldum iyiye giden neyim oldu hiç bilmiyorum.
En basiti burun deliklerim asimetrikti ama buna hiç takılmıyordum.Sağ deliğe silikon nostril falan vermişti ama pek bir değişiklik olmamıştı.
İkinci ameliyatımda orayı da düzeltelim dedi.Öyle bir düzeltmiş ki diğerinden küçükken daha büyük olmuş.Üstüne burun hava yoluma doğru uzanan bir kıkırdak çıkıntısı eklemiş.
Burnundan memnun olmayan benim yaptığım hatayı yapmayıp üçe beşe bakmayıp iyi doktor araştırsın bence.

Burnu boş yere açık kapatıp bir de kıkırdak dokuya cilde hasar veriyorlar. Burda bir üye var aynı doktora 4.uncu kez olmuş şuan burnunu görseniz. Burnunu kaybetmiş resmen...ilkinı yapamayan doktorun ben yüzüne bakmam,bırak revizyona girmeyi. Deneme tahtası degiliz

İlk doktordan çözüm bulma konusuna kesinlikle katılmıyorum.Sıfır dokuya düzgün şekil veremeyip hasar görmüş dokuya nasıl verecek?
Hem maddi açıdan hem de o dört doktorun tavsiyesi üzerine gözü kapalı güvenerek girdim ben ameliyata. İşin garip kısmı şu ki benim doktorum, başka doktorlara ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalmayan insanlara revizyon yapıp başarılı oluyordu. Kendi yaptığı burnu nasıl böyle yaptı inan anlamadım.
İkinci ameliyatı neden oldum iyiye giden neyim oldu hiç bilmiyorum.
Benimki de burnumu açmış, pişman olup kapatmış galiba. Zaman ilerledikçe gördüm ki burnum yine eski halini alıyor.

Almadığım piyango biletinden bir gün para çıkarsa ancak o zaman yaptırırım.
Allahtan 2 tane deliği birakmis nefes alıyorsun ay tövbe tövbe.. adam bu kafada. Benimkinin ibibik kankasi da sürekli on numeraaa oldu, on numeraaa oldu diyor ay ben artık dalgaya alıyorum, okuyanlar doktorunuzu iyi seçin 5 bin 10 bin 15 bin farka bakmayin, ozellikle on profilden simülasyon çizdiğin hatta maske yaptirin 3d maske

Burun ameliyatlarının sayısı arttıkça sonuç iyiye değil kötüye gidiyor maalesef. Diğer yandan da benim öyle olsa mutluluktan bayılacağım burunlarını revize ettirenler görüyorum.Onlara nasıl bir şey olmuyor hiç anlamış değilim.

Hiç sorma... Hele bugün birini gördüm, sıfır kusur ama revizyon yaptırıp daha da küçülttürmek istiyormuş.
Şahsen bu yampirik burnumla bile 3. kez burnumu açtırmaya korkarım. Belki ileride kapalı teknik ile ucunu kaldırttırırım.
FalcoJeanny sence benim burnumu kapalı teknikle adam edebilirler mi?

Sanki tek başarısız hastası senmiş gibi hissediyorsun ama değil aslında.İkinci ameliyatta yine başarısız olması ve tavrı da bunu da kanıtlıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…