- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi pumpkinnnn
-
Ne güzel yazmışsınız. O kadar iyi geldi ki. Sürekli olumsuz düşündüm bu süreçte. Çok yeni olduğu İçin bu kadar gözüme batıyor belkide. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ve revizyona ihtiyaç duymamBu arada benim ameliyat öncesinde asimetrim vardı evet.
Ben onları sizin burnunuz için yazmadım yanlış anlamadınız umarım. Siz henüz çok yenisiniz, asimetrilik geçici de olabilir, üzmeyin kendinizi.4. kez revizyon olan hasta gördüm o kadar güzel duruyorduki. Mesele hem iyi bir doktor hem şans sanırım.Revizyon sonrası önceki burnunu arayan da var.
Hayır yanlış anlamadım teşekkür ederim ince düşünceniz için.Ben onları sizin burnunuz için yazmadım yanlış anlamadınız umarım. Siz henüz çok yenisiniz, asimetrilik geçici de olabilir, üzmeyin kendinizi.
Şahsen 4. kez değil, 3. kes bile revizyon olmak istemiyorum artık. O kadar yoruldum ki. Ayrıca bu konuda doktorlara olan güvenimi de fazlasıyla yitirdim.
1 sene sonunda yeniden ameliyat etti beni. Onun üzerinden de 6,5 ay geçti. Şimdi de tam 1 sene dolmadan kendini üzmen yanlış diyor. Her sene ameliyat olup 12 ay bekleyeceğim yani. Oldu!Hayır yanlış anlamadım teşekkür ederim ince düşünceniz için.
O kadar haklısınız ki. Ameliyat olmak değil sonraki süreçmiş mesele. İlk ameliyatım ama çok yıprattım kendimi hep yorgun hissediyorum.
Bende böylesi bir eşitsizlik beklemiyordum vallahiBen de ocak ayında ameliyat oldum. Deliklerde farklılık var. Eski burnumla kıyaslayıp yok bu daha iyi dedim ve kabullendim. Altıncı ayın sonunda seni çok rahatsız ediyorsa dolgu yaparız dedi doktorum. Biraz da olsa eşitlenirmiş. Ben ameliyata girerken eşit olacağını bekleyerek girmedim. Bu gerçekten zor olsa gerek. Çünkü hem burnum çok eğriydi hem de derim kalındı. Çok takma. Zamanla gözün alışıyor zaten.
Aynı doktora revizyon olup memnun kalan pek şahit olmadım. Ancak fiyattan dolayı kendi doktorunu tercih etmişler.1 sene sonunda yeniden ameliyat etti beni. Onun üzerinden de 6,5 ay geçti. Şimdi de tam 1 sene dolmadan kendini üzmen yanlış diyor. Her sene ameliyat olup 12 ay bekleyeceğim yani. Oldu!
Tatlım benim, çoğu doktor diyor ki ilk ameliyatı yapan doktoru tercih etmek mantıklıdır. Nedenini sordum, ilkinde ne yaptığını, neyin nasıl tepki verdiğini ilk ameliyatı yapan doktor daha iyi bilir dediler. Yeni bir doktor burnunuzu açıp da neler yapıldığını çözene kadar bayağı karmaşık bir sistemle uğraşır fakat ilk ameliyatı yapan doktorda böyle bir risk yoktur dediler. Ben revizyon öncesi 4 doktorla görüştüm,(mail atarak ya da görüşmeye giderek) hepsi bunları söyledi.Revizyonda kesinlikle ilk doktoru seçmeyin yapamaz. Ilkini yapamayan ikinciyi nasıl yapsın. Ben asla güvenmem
Isim yapmis çoğu doktor ilkini yapamayan 2.nciyi hiç yapamaz diyor.. ben asla 2.kez güvenip narkoz almam. Revizyonda uzmanlasmis doktorlar bulmacayi kolay çözer zaten... ilk doktor neyi nereye koyduğu iyi bilse burnu yamuk yumuk yapmaz zaten bence kendi de ne yaptığını bilmiyorTatlım benim, çoğu doktor diyor ki ilk ameliyatı yapan doktoru tercih etmek mantıklıdır. Nedenini sordum, ilkinde ne yaptığını, neyin nasıl tepki verdiğini ilk ameliyatı yapan doktor daha iyi bilir dediler. Yeni bir doktor burnunuzu açıp da neler yapıldığını çözene kadar bayağı karmaşık bir sistemle uğraşır fakat ilk ameliyatı yapan doktorda böyle bir risk yoktur dediler. Ben revizyon öncesi 4 doktorla görüştüm,(mail atarak ya da görüşmeye giderek) hepsi bunları söyledi.
Böyle bir gerçeklik de var yani. Herkesin sonu benimki gibi hüsran olmuyor.
He he tamam. Tamam tamam he he... Ben yaptırdım, çok da güzel olduIsim yapmis çoğu doktor ilkini yapamayan 2.nciyi hiç yapamaz diyor.. ben asla 2.kez güvenip narkoz almam. Revizyonda uzmanlasmis doktorlar bulmacayi kolay çözer zaten... ilk doktor neyi nereye koyduğu iyi bilse burnu yamuk yumuk yapmaz zaten bence kendi de ne yaptığını bilmiyor
He he tamam. Tamam tamam he he... Ben yaptırdım, çok da güzel olduAklıma tüküreyim.
İlk doktordan çözüm bulma konusuna kesinlikle katılmıyorum.Sıfır dokuya düzgün şekil veremeyip hasar görmüş dokuya nasıl verecek?Tatlım benim, çoğu doktor diyor ki ilk ameliyatı yapan doktoru tercih etmek mantıklıdır. Nedenini sordum, ilkinde ne yaptığını, neyin nasıl tepki verdiğini ilk ameliyatı yapan doktor daha iyi bilir dediler. Yeni bir doktor burnunuzu açıp da neler yapıldığını çözene kadar bayağı karmaşık bir sistemle uğraşır fakat ilk ameliyatı yapan doktorda böyle bir risk yoktur dediler. Ben revizyon öncesi 4 doktorla görüştüm,(mail atarak ya da görüşmeye giderek) hepsi bunları söyledi.
Böyle bir gerçeklik de var yani. Herkesin sonu benimki gibi hüsran olmuyor.
Kesinlikle benim hislerim de aynı şekildeolsun Allah'ın hakkı 3 derler. 3.uncu de güzel olacak
Hem maddi açıdan hem de o dört doktorun tavsiyesi üzerine gözü kapalı güvenerek girdim ben ameliyata. İşin garip kısmı şu ki benim doktorum, başka doktorlara ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalmayan insanlara revizyon yapıp başarılı oluyordu. Kendi yaptığı burnu nasıl böyle yaptı inan anlamadım.İlk doktordan çözüm bulma konusuna kesinlikle katılmıyorum.Sıfır dokuya düzgün şekil veremeyip hasar görmüş dokuya nasıl verecek?
Benimki de burnumu açmış, pişman olup kapatmış galiba. Zaman ilerledikçe gördüm ki burnum yine eski halini alıyor.İkinci ameliyatı neden oldum iyiye giden neyim oldu hiç bilmiyorum.
Almadığım piyango biletinden bir gün para çıkarsa ancak o zaman yaptırırım.Kesinlikle benim hislerim de aynı şekildeÜçüncü sonrasında işte bu! deyip mutlu olacağız
Allahtan 2 tane deliği birakmis nefes alıyorsunAlmadığım piyango biletinden bir gün para çıkarsa ancak o zaman yaptırırım.
Hiç sorma... Hele bugün birini gördüm, sıfır kusur ama revizyon yaptırıp daha da küçülttürmek istiyormuş.Burun ameliyatlarının sayısı arttıkça sonuç iyiye değil kötüye gidiyor maalesef. Diğer yandan da benim öyle olsa mutluluktan bayılacağım burunlarını revize ettirenler görüyorum.Onlara nasıl bir şey olmuyor hiç anlamış değilim.
Sanki tek başarısız hastası senmiş gibi hissediyorsun ama değil aslında.İkinci ameliyatta yine başarısız olması ve tavrı da bunu da kanıtlıyor zaten.Hem maddi açıdan hem de o dört doktorun tavsiyesi üzerine gözü kapalı güvenerek girdim ben ameliyata. İşin garip kısmı şu ki benim doktorum, başka doktorlara ameliyat olan ve sonuçtan memnun kalmayan insanlara revizyon yapıp başarılı oluyordu. Kendi yaptığı burnu nasıl böyle yaptı inan anlamadım.
Benimki de burnumu açmış, pişman olup kapatmış galiba. Zaman ilerledikçe gördüm ki burnum yine eski halini alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?