İkinci fotoğraf ta çok belli hangi doktora oldunuz?Merhaba benim 45. Günüm ameliyat sonrası doktorum ödem olduğunu söylüyor ama burnum yamuk ödem değil bir tarağım eğik duruyor çok üzgünüm 6.ayda oturacak diye kalın deriliyim kenarlar kemik oluştu doktorum ödem diyor bu durumu yaşayan var mi lütfen varsa yazabilir
Devlet hastanesinde tam çekemedim sanırımİkinci fotoğraf ta çok belli hangi doktora oldunuz?
Evet daha önce yoktuMerhaba hepsi ameliyat sonrası mı
Evet umarım düzelir pek sanmıyorum amaYan bakınca bir sorun gözükmüyor ama önden çok kötü
Umarım öyle olur psikolojim hiç iyi değil çok kötü duruyor öndenTabiiki odem tabiiki boyle kalmayacak..Istiyoruz ki hemen incelsin insin cok erken bir zaman bekleyin en az 1 yil sirtiniz incelicek yanlar inecek..
Evet ameliyat sonrasıMerhaba hepsi ameliyat sonrası mı
Umarım dediğiniz gibi olur çok üzgünüm bu konuda yamuk duruyor başlangıcı kalın ortası ince ucu şiş bu kadar yamuk olması normal miTabiiki odem tabiiki boyle kalmayacak..Istiyoruz ki hemen incelsin insin cok erken bir zaman bekleyin en az 1 yil sirtiniz incelicek yanlar inecek..
Evet kemikse sertse bi sorun olabilir ama suan hersey olasi olabilir yani beklemen lazim ne desek olmaz 9 ay doldu benim bile odemim var ama dokununca iceri giriyor bi bakmissin yok bi bakmissin varUmarım dediğiniz gibi olur çok üzgünüm bu konuda yamuk duruyor başlangıcı kalın ortası ince ucu şiş bu kadar yamuk olması normal mi
Hiç can sıkacak bir şey göremedim benMerhaba benim 45. Günüm ameliyat sonrası doktorum ödem olduğunu söylüyor ama burnum yamuk ödem değil bir tarağım eğik duruyor çok üzgünüm 6.ayda oturacak diye kalın deriliyim kenarlar kemik oluştu doktorum ödem diyor bu durumu yaşayan var mi lütfen varsa yazabilir
Bende 5 hafta önce ameliyat oldum bugün yamukluk farkettim lütfen düzeldi deyinMerhaba benim 45. Günüm ameliyat sonrası doktorum ödem olduğunu söylüyor ama burnum yamuk ödem değil bir tarağım eğik duruyor çok üzgünüm 6.ayda oturacak diye kalın deriliyim kenarlar kemik oluştu doktorum ödem diyor bu durumu yaşayan var mi lütfen varsa yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?