Düzeldi mi acaba merak ettimEki Görüntüle 2103904 Eki Görüntüle 2103905 Kızlar 15 gün önce ameliyat oldum burnumun sağdan ve soldan görünümü farklı ayrıca önden ve alttan bakıldığında asimetrik bırun deliklerimin biri daha yukarı doğru ve daha büyük diğeri daha yapışık ve daha aşağıda bu durum düzelir mi Ya düzelmezse
kuzum düzelmiyor malesef..bende de vardı burun ucunda yamukluk..aynı doktora revizyon oldum 3 ay sonra..daha beter oldu..benim de sağ taraf yukarıda duruyor..doktor hatasından kaynaklı,şişlikle alakası yok..Eki Görüntüle 2103904 Eki Görüntüle 2103905 Kızlar 15 gün önce ameliyat oldum burnumun sağdan ve soldan görünümü farklı ayrıca önden ve alttan bakıldığında asimetrik bırun deliklerimin biri daha yukarı doğru ve daha büyük diğeri daha yapışık ve daha aşağıda bu durum düzelir mi Ya düzelmezse
benim doktor beceriksiz çıktı canım,normalde düzelir :)Revizyonla da düzelmiyorsa ne yapacağız
Merhaba burnunuz nasıl oldu düzeeldi miEki Görüntüle 2103904 Eki Görüntüle 2103905 Kızlar 15 gün önce ameliyat oldum burnumun sağdan ve soldan görünümü farklı ayrıca önden ve alttan bakıldığında asimetrik bırun deliklerimin biri daha yukarı doğru ve daha büyük diğeri daha yapışık ve daha aşağıda bu durum düzelir mi Ya düzelmezse
benim tamponlar varken deliklerin biri bir tarafa diğeri bir tarafa bakıyordu ama tampon çıkar çıkmaz düzeldi.Ya benim de su an ayni durumda çok kötü gözüküyor siz de düzelme oldu mu
benim tamponlar varken deliklerin biri bir tarafa diğeri bir tarafa bakıyordu ama tampon çıkar çıkmaz düzeldi.
Sizin ki alttan bakınca delikler mi eşit değil ? yoksa önden de mi yamuk görünüyor kanatlar ?
benim tamponlar varken deliklerin biri bir tarafa diğeri bir tarafa bakıyordu ama tampon çıkar çıkmaz düzeldi.
Sizin ki alttan bakınca delikler mi eşit değil ? yoksa önden de mi yamuk görünüyor kanatlar ?
Sizinki nasıldı ? Nasıl düzeldi bende de şu an aynı sorun varbu görüntü bende ilk 1 hafta vardı..sonra yavaş yavaş şişlik inince düzeldi..ama sizinki benimkinden biraz fazla eğri sanki..burnu diktiği yeri yamuk dikmiş olabilir belki..siz bi görünün yinede ama zaten beklemekten başka çare yok 1 ay sonra az çok anlarsınız..
Merhaba benimkide önden aynı böyle sizinki düzeldi mi ? Sol kanat yukarı doğru bakıyor sağ profil aşağı doğru bakıyorBenim burnum da önden aynen böyle düzeldi mi sizinki biraz ?
Merhaba burununuz düzeldimi acaba bendede ayni sorun varEki Görüntüle 2103904 Eki Görüntüle 2103905 Kızlar 15 gün önce ameliyat oldum burnumun sağdan ve soldan görünümü farklı ayrıca önden ve alttan bakıldığında asimetrik bırun deliklerimin biri daha yukarı doğru ve daha büyük diğeri daha yapışık ve daha aşağıda bu durum düzelir mi Ya düzelmezse
Merhaba benim burnumda aynı sizin gibi yeni amele oldum acaba burnunuz düzeldimi son şekli nasıl lütfen resim atıp cevap yazarmısınızEki Görüntüle 2103904 Eki Görüntüle 2103905 Kızlar 15 gün önce ameliyat oldum burnumun sağdan ve soldan görünümü farklı ayrıca önden ve alttan bakıldığında asimetrik bırun deliklerimin biri daha yukarı doğru ve daha büyük diğeri daha yapışık ve daha aşağıda bu durum düzelir mi Ya düzelmezse
Merhaba benim burnumda aynı sizin gibi yeni amele oldum acaba burnunuz düzeldimi son şekli nasıl lütfen resim atıp cevap yazarmısınız
Merhaba benim burnumda aynı sizin gibi yeni amele oldum acaba burnunuz düzeldimi son şekli nasıl lütfen resim atıp cevap yazarmısınız
Düzelmedi;(Merhaba burununuz düzeldimi acaba bendede ayni sorun var