Ameliyat sonrası antiembolik çorap

bihterrr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
68
8
merhaba hanımlar,

Salı günü meme büyütme ameliyatı oldum. Çarşamba çıktım. Ameliyat sonrası size de antiembolik çorap giydirilmiş miydi? Ne kadar süreyle giymemiz gerekiyor acaba bunları? Bunaldım

Canım ben 1sene önce ayak tırnağımı çektirme ameliyatı olmuştum ozaman giydirmişlerdi banada ilk kez. Ve ameliyat öncesi giymiştim çıktıktan sonrada baya kaldı ve taburcu oldum olurken çıkarttım.
Bikaçsaat giymiş oldum yani .Doktorun sana Çıkart çıkartma demedimi ?

Canım ben 1sene önce ayak tırnağımı çektirme ameliyatı olmuştum ozaman giydirmişlerdi banada ilk kez. Ve ameliyat öncesi giymiştim çıktıktan sonrada baya kaldı ve taburcu oldum olurken çıkarttım.
Bikaçsaat giymiş oldum yani .Doktorun sana Çıkart çıkartma demedimi ?

Merhaba kahvemveben, cvbın için çok teşekkürler. Benim ameliyatım sonrasında beni ayıltmadan önce giydirmişler sanırım. Bende de ili gğn kaldı ama artık dün gece çok aıkıldım çıkardım. Sormayı unuttum doktora da o anestezi kafasıyla

Merhaba kahvemveben, cvbın için çok teşekkürler. Benim ameliyatım sonrasında beni ayıltmadan önce giydirmişler sanırım. Bende de ili gğn kaldı ama artık dün gece çok aıkıldım çıkardım. Sormayı unuttum doktora da o anestezi kafasıyla
Benim bildiğim o çorabı ameliyat esnasında kan dolaşımı bilmemne olsun diyemi ne giydirirler ,sıkı bi çorap hani varis çorabı gibi geldi bana. Bide çıplak kalmasından rahatsız olanlara steril olduğu için o çorabıda giydiriyolar. Tabi bildiklerim bu. Neyse çıkarman sorun yaratmaz cnm, bende meme ameliyatımda giymek istiyorum umarım giydirirler .bazı hastanelerde yok o çorap uygulaması .

Bana da giydirdiler. Biz iki arkadaş ayni gun olduk. Onun ki bir gun kaldi. Ben dogum kontrol hapini uzun zamandir kullandigim icin 3 gun giydim.

Bana da giydirdiler. Biz iki arkadaş ayni gun olduk. Onun ki bir gun kaldi. Ben dogum kontrol hapini uzun zamandir kullandigim icin 3 gun giydim.

Teşekkürler! Bana da üç gün dediler. Bacak içimden yağ alındığı için daha uzun giymeniz gerek dedi hemşire. Ben ne olır ne olmaz diye dört gün giydim ama

X