• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası sorular?

strotesphere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
67
18
88
Merhabalar herkese,
Sonunda 2 hafta önce ameliyat oldum:) kas altı, yuvarlak, 385cc. fotoğraf ekledim, izleyebilirsiniz.Darısı isteyen herkesin başına..

Ameliyat olana kadar çatladım şimdi de sorularım bitmiyor :) tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum iki göğüs arası farklılar oldu mu? Şuan sağ göğsüm daha büyük ve çok daha ağrılı. Fazla zorlamamaya çalışıyorum.

Bir de doktorum masaj önermedi pütürlü yüzey silikon olduğu için. Yine de kendim yavaş yavaş masaja başlamalı mıyım? Sanki iyi gelecek gibi hissediyorum..

Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Merhabalar herkese,
Sonunda 2 hafta önce ameliyat oldum:) kas altı, yuvarlak, 385cc. fotoğraf ekledim, izleyebilirsiniz.Darısı isteyen herkesin başına..

Ameliyat olana kadar çatladım şimdi de sorularım bitmiyor :) tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum iki göğüs arası farklılar oldu mu? Şuan sağ göğsüm daha büyük ve çok daha ağrılı. Fazla zorlamamaya çalışıyorum.

Bir de doktorum masaj önermedi pütürlü yüzey silikon olduğu için. Yine de kendim yavaş yavaş masaja başlamalı mıyım? Sanki iyi gelecek gibi hissediyorum..

Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Canım hayırlı uğurlu olsun ;) haftada geçmedi mi ağrılar daha inşallah i an önce geçer kuzum :(

Cok tesekkur ederim insallah, cok az bir dokum vardi 75A sutyen kullaniyordum canim

Benim de şuan öyle yani sütyen ölçüm ama asimetri de var çok ufak. 385 çok zorladı mı seni? Bu arada, kas altı olmasına rağmen şuanki boyutu bile güzel, eminim kasın genişledikçe daha da güzel olucaktır. Bana da baya bir fikir verdi fotoğrafların, çok sağol canım

ameliyat olalı iki seneden fazla oldu. 7 ay kadar düzenli yaptım. hala aklıma geldikçe ara ara yapıyorum. nadiren de olsa... masajın bir zararı yok. hele ki kapsül oluşma riskinin ilk 3 senede gerçekleştiği düşünülürse...

Her birinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... ben de başlıyorum masaja o zaman :) internette bulabilirim nasıl yapmam gerektiğini sanırım değil mi?

Umarım hepimiz bu güzelliklerin tadını yıllarca sağlıklı kapsülsüz bir şekilde çıkarırızz.... :))

ameliyat olalı iki seneden fazla oldu. 7 ay kadar düzenli yaptım. hala aklıma geldikçe ara ara yapıyorum. nadiren de olsa... masajın bir zararı yok. hele ki kapsül oluşma riskinin ilk 3 senede gerçekleştiği düşünülürse...
Canım protezle ilgili genel bi şikayet veya sıkıntı yaşasinmi uzun süre olmuş ya ondan merak ettim... Bide hangi yöntem kaç cc olmuştun

Her birinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... ben de başlıyorum masaja o zaman :) internette bulabilirim nasıl yapmam gerektiğini sanırım değil mi?

Umarım hepimiz bu güzelliklerin tadını yıllarca sağlıklı kapsülsüz bir şekilde çıkarırızz.... :))

bazı doktorlar protezin dönme riskine karşı masaj vermiyor. kafaya göre masaj yapmak doğru değil. doktoruna danış lütfen.

yuvarlak protez dönse de memenin biçimi bozulmaz sanıyorum. ama belki başka bir nedenle de masaj önermemiştir, bunu bilemeyiz değil mi? kendini riske atma ve sor doktoruna.

Yorumlarınız için çok teşekkürler.. doktoruma sordum dün, masaja gerek yok dedi.. ama bir riski de yokmuş yapmanın

Back
X