ya arkadaşlar burun temizliği konusu bende rahatsız ediyo.bugün 4.günüm.doktorum bana sadece illiadin damla ve 1 de başka bir sprey verdi...deniz suyu falan demedi....ben de kendim alasammı ki?
bende kendim aldım deniz suyunu ama pişman oldum çünkü hemen açıldı burnum ve hiç kullanamadım desem yeri var boşuna almış oldum anlıcan pahalı da biraz spreye göre yani..doktor vermediyse bekle cnm alma derim..
açık amelıyat olanların ıcerde dıkısı var sanırım o nedenle benım doktorumda bışe yapma dedı,kapandı dıyınce sadece badem yagı damlat dedı..sabredıcem artık doktor temızler..ne olur ne olmazBen tamponların çıktığı gün eve geldim papiksle bi güzel temizledim bugün 10.günüm halada bi elimde deniz suyu spreyi bi elimde papiks :) papiksi spreyle ıslatıp temizliyorum ve çok rahatlıyorum ve hiç tıkanma olmadı burnumda çok şükürbi tek korkusuzca temizleyen ben miyim yazılanları okunca tedirgin oldum şimdi :44:
2. günüm.ağrılarım var daha temizlik felan yapamadım heryanım şiş...çok mutsuzum
benımde kabuk bagladı korkumdan temızleyemıyodum,doktoruma sordum az once ,gunde ıkı kere badem yağı damlat dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?