Ameliyat öncesi tavsiyeler (son 9 gün)

counsel

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
621
200
Merhaba herkese uzun zamandır araştırmalarım sonucu artık ben de karar verdim ve 15 ocakta ameliyatım var.. Hem çok heyecanlıyım hem de mutluyum şimdiden.. Ameliyattan önce dikkat etmem gerekenlerle alakalı veya boyutla alakalı tavsiyeleriniz var mı? 315 veya 335 olucak motiva ergonomix full profil. (176ya 61 kiloyum) Çok büyük olmasını istemiyorum. Ameliyattan önce detaylı planlama ile karar vericez kesin olarak.
Ve yakın zamanda ameliyat olacak olan var mı benim gibi?

M Muhteri C counsel
Şuraya konumu bırakayım
Bu arada motiva belkide gerçekten övüldüğü gibi iyi bir markadır ama daha bu sene popüler olmuş bir markaya ben olsam güvenmem.

Son düzenleme:
M Muhteri C counsel
Şuraya konumu bırakayım
Bu arada motiva belkide gerçekten övüldüğü gibi iyi bir markadır ama daha bu sene popüler olmuş bir markaya ben olsam güvenmem.
Teşekkür ederim.
Aslında motiva bu sene popüler olmadı yurt dışında uzun yıllardır kullanılan bi marka, estetiğin cenneti Kore’de mesela en çok kullanılan protezlerden birisi motiva.
Benim doktorum da 5 senedir kullanıyor ve çok güveniyor sağlamlığına. Yırtılma ve kapsül kontraktürünün mentorda daha çok yaşandığını dile getirdi, sadece o da değil görüştüğüm başka doktorlar da bundan bahsetti.

Teşekkür ederim.
Aslında motiva bu sene popüler olmadı yurt dışında uzun yıllardır kullanılan bi marka, estetiğin cenneti Kore’de mesela en çok kullanılan protezlerden birisi motiva.
Benim doktorum da 5 senedir kullanıyor ve çok güveniyor sağlamlığına. Yırtılma ve kapsül kontraktürünün mentorda daha çok yaşandığını dile getirdi, sadece o da değil görüştüğüm başka doktorlar da bundan bahsetti.
Bana daa doktor nagoru onerdi insallah sikinti yasamayiz cok heycanliyim bide ameliyat korkum var napcaz :)

Teşekkür ederim.
Ben 3 sene önce ameliyat oldum ve aylarca da araştırma yaptım. Üç sene önce bu forumda motivanın adı bile geçmiyordu. yoksa illaki okurdum. Tabiki iyidir bilip bilmeden kötü diyemem ama çok bilindik bi marka değil bana göre 🤷🏻‍♀️

Sizin zamanınızda mentor daha sık kullanılıyordu türkiyede evet, hala en sık kullanılan markalardan biri fakat doktorlar yavaş yavaş ellerindekini bitirip yeni teknoloji protezlere yönelmeye başladılar. Herşeyde olduğu gibi teknolojik gelişmeler buna da yansımakta sonuç itibariyle. Örneğin mentorda şuan eski tip tam dolu olmayan protezler rağbet görmüyor. Aynı motivadan sonra mentorun da çıkarmış olduğu tam dolumlu “xtra memory gel” adında silikonlar piyasaya çıktı. Mentor tercih etseydim ona yönelirdim mesela. Motivada da şuan dış yüzeyi vücuda en uyumlu olacak şekilde tasarlanmış nano yüzey protezler var. Yabancı kaynaklardan da araştırmalarıma göre motiva şuan çok kullanılan bir protez ve doktorlar kapsül oluşumunda risk oranının düştüğünü söylemişler yüzeyi sayesinde.
Ben 3 sene önce ameliyat oldum ve aylarca da araştırma yaptım. Üç sene önce bu forumda motivanın adı bile geçmiyordu. yoksa illaki okurdum. Tabiki iyidir bilip bilmeden kötü diyemem ama çok bilindik bi marka değil bana göre 🤷🏻‍♀️

X