• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi soruları

mellymell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
226
27
98
İstanbul
Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan meme buyutme ameliyatı icin yavastan harekete geciyorum. Doktorlarla görusmelere baslayip kendime uygun doktoru bulmak istiyorum. İste tam da bu noktada yardiminiza ihtiyacım var ankara hacettepedeki ömer ve haldun hocaya da forumda okuduklarımdan sonra sıcak bakmaya başladım. Lakin ben istanbuldayim. Doktorun uzakta olmasi ameliyatta nasil bir önem taşır? Ozellikle istanbuldan ankaraya ameliyata giden arkadaslara yöneltmek istiorum bu soruyu. Ameliyat sonrası sıkça doktora gidiliyor mu yahut ankaraya gitmiyorsaniz istanbulda nasıl hallediyorsunuz? Bir de yaz aylarında yaptirmanin kotu bi etkisi olabilir mi malum sıcak oluyor daha mı zor ve sıkıntılı gecer günler? Simdiden tesekkurler 😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kocaeli ünv deki tonguc beyide tavsiye ederim istanbula yakın hemde görüşmeni şiddetle tavsiye ederim :)

Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan meme buyutme ameliyatı icin yavastan harekete geciyorum. Doktorlarla görusmelere baslayip kendime uygun doktoru bulmak istiyorum. İste tam da bu noktada yardiminiza ihtiyacım var ankara hacettepedeki ömer ve haldun hocaya da forumda okuduklarımdan sonra sıcak bakmaya başladım. Lakin ben istanbuldayim. Doktorun uzakta olmasi ameliyatta nasil bir önem taşır? Ozellikle istanbuldan ankaraya ameliyata giden arkadaslara yöneltmek istiorum bu soruyu. Ameliyat sonrası sıkça doktora gidiliyor mu yahut ankaraya gitmiyorsaniz istanbulda nasıl hallediyorsunuz? Bir de yaz aylarında yaptirmanin kotu bi etkisi olabilir mi malum sıcak oluyor daha mı zor ve sıkıntılı gecer günler? Simdiden tesekkurler 😃

merhaba
bence yasadiginiz sehirde yaptirmaniz daha mantiklo benim 1.5 ay oldu.ameliyattan sonraki 3 .gun 5.gun birinci hafta ve sonraki her hafta kontrole gittim.1.ay bitti simdi 3.ay kontrolunu bekliyorum.Allah korusun bir terslik olursa daha sik kontrolleriniz olacak.gidis gelis probkem.ayrica siz tasrada degilsiniz ki istanbulda bu forumda da ismini duyacaginiz cok fazla hekim var tugrul turan hasan findik naci celik baris cakar ve bogazici tip merkezi uygun fiyatli olan ben ankaradayim burada yaptirdim fakat bir dolu ist doktorunuda buradan tanidim:)kolay gelsin:)

Back