Ameliyat oncesi gripp!!!

Panda123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
73
14
Ameliyatıma bı hafta var ve bademciklerim iltihaplandı. Atesim yok suan halsizlikte yok burun akıntım da yok. Ama ayaga kalkınca basım agır geliyo. Belirtilerim bu yani. Kısacası ameliyat oncesi grip olup hızlıca iyilesen birilerinin onerilerine ihtiyacım var !!!! (

Antibiotiğin bir işe yarayacağını sanmıyorum mutlaka doktorunuza danışın. Ben benimkine danıştım grip ilacı başlattı hani şu sonunda cold, flu olanlardan. Ben de hemen 100 mg c vitamini ve zencefilin suyunu sıkıp içtim. Bir de zencefil sarmısak çayı içtim. Ameliyat öncesi doktorum son kontrolde ne yaptığımı sordu :))

Doktora sormadan adım atmayın derim sarımsak kan sulandiricilarin en başında geliyor ameliyat için sakıncalı arastirirsaniz internette 1 hafta kala dikkat etmek gerektiği yazıyor hatta . Bende pazartesi grip oldum dünde ameliyatimı oldum antibiyotigi mutlaka saati saatine için kanda enfeksiyon olmaması lazım en başta benim biraz burun akintim bile devam ediyordu ama kan değerlerim normal çıktığı için ameliyat oldum ve cok şükür iyi geçti sadece kendinize biraz daha dikkat edin iyilesirsiniz inşallah

Cok tesekkurler mesajınız icin doktorumla iletisimdeyim bende. Ama nesajınızı okumadan iki dk önce sarımsak yedim

Cok tesekkurler mesajınız icin doktorumla iletisimdeyim bende. Ama nesajınızı okumadan iki dk önce sarımsak yedim

Sorun değil günler yaklaştıkça daha dikkat edersiniz bende ilk günü yemiştim gribin zaten antibiyotik yeterli de olur bol bol su için bana doktorum da hemşire de eczacı da bunu söylemişti su kolay atmayı sağlıyormuş içiniz de rahat olsun benim sinüzit vardı yani burnum tamamen kapalıydı nefes alamiyordum sprey de yasaktı vs tuzlu su gargara vicksle buhar falan yaptım baya toparladım ben 4 günde atlattiysam yani sizin kesin

Hic bi hastalık belirtim yok halsizlik dahi yok ama 4 tane 1000mglik antibiyotik iciyorum bogaz spreyi kullanıyorum iltihap hala gecmediyaa

Hic bi hastalık belirtim yok halsizlik dahi yok ama 4 tane 1000mglik antibiyotik iciyorum bogaz spreyi kullanıyorum iltihap hala gecmediyaa

Doktorun dediğini uygularsan merak etme geçer antibiyotik hemen etki eden bir şey degil o yüzdende etki etmiyor gibi hissedebilirsiniz bol yemek ve su için bünyeniz sağlam olsun

Panda 123 nasıl oldun? Ameliyat oldun mu? Bir de ben son gün de dahil bu yapmayın dediğiniz herşeyi yaptım maşallah sapasağlamım ama doktora danışmadan birşey yapmama konusunda hemfikirim.. Ve de antibiotik işi soğuk algınlığı için geçersiz diye biliyorum yine ısrarla söylemeden geçemeyeceğim iltihap varsa tamam da soğuk algınlığıysa hiçbir işe yaramıyor :)
Neyse önemli olan ben de dahil kimsenin ne söylediği değil doktorun ne dediği ve senin nasıl hissettiğin. baştaki soruya geri döneyim nasıl oldun?

Ameliyatım persembe gunu. En basından beri cok iyiyim aslında hastalıga dair hicbi belirtim yok iltihap dısında o yuzden antıbıyotik kullandım bi iki gundur icmiyorum zencefil sarımsak yiyip iciyorum bogaz spreyi kullanıyorum ve c vitamini kullanıyorum. İltihabım cok azcık kaldı yarın anestezi tetkiklerim yapılıcak. Bakalım sonuca gore ameliyatım olucak :) sordugunuz ıcın tesekkur ederim siz ne zaman ameliyat oldunuz siz nasılsınız

Ay sizi etiketlemeyi unutmusum az onceki mesaja

Ay sizi etiketlemeyi unutmusum az onceki mesaja
Çok sevindim kuzucum hayırlısıyla gir çok güzel ve nefes alabilen bir burunla çık çok amin :)
Ben ameliyat olalı bugünn bakiim 21. gün :) daha çok yeni sadece içi de dışı da şiş ama ihmal etmeden masajımı yapıyorum özenle bakıyorum nemini güneş kremini hiç ihmal etmiyorum geçinip gidiyoruz heyecan doruktadır senin şimdi
Merak etme herşey harika olacak

Ay İnsallah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :) insallah sizinde sislikleriniz bir an once iner sormayın heycanlanmaya basladımmmm

Ay İnsallah guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :) insallah sizinde sislikleriniz bir an once iner sormayın heycanlanmaya basladımmmm
Eveeeeeeettt son güne giriyorsun doktorunla 1 gün önce görüşmen gerekiyor zaten neler istediğini ayrıntılı ve güzelce anlat gerekirse hastalarının öncesi sonrası fotoğraflarına tekrar bakıp göster kuzucum ki tam olarak istediğin sonuç olsun su gibi gelip geçiyor. Çıkınca iyi hisseder hissetmez yaz da meraklanmayayım

İyice anlasılabılmek ıcın isteklerimi bı kagıda yazıp vermeyı dusundum hahahah buyuk ihtimal oyle yaparım ameliyat sırasında da okusun doktor bey merak etmeyin ameliyat sonrası gecesı uyuyana kadar kadınlar klubundeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…