ameliyat öncesi grip.....

mavii44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
216
164
133
selam arkadaşlar perşembe günü ameliyat olacağım ve sanırım ben grip oluyorum ve inanılmaz derece boğazım ağrıyor soğuk algınlığı grip gibi enfeksiyonların ameliyata engel olduğunu okudum birkaç yerde bu gerçi çok ağır geçmez benim griplerim ama sakıncası varmı bunun ameliyata :44: c vitamini takviyesine başladım gerçi ama umarım perşembe gününe kadar daha kötü olmadan iyileşirim.

ağır gecip gecmemesiyle alakası yok grip olmaman lazım olursan ertelenir hafif bi bogaz agrısı burun cekme bile yeterli yani ameliyata alınmaman için

kanında enfeksiyon varsa ameliyat ertelenir. Zaten ameliyattan bir kaç gün önce kan tahlili yapılıyor. Orda enfeksiyon çıkmazsa sorun yok. Ben de ameliyattan 1 hafta önce hastalanmıştım griptim ve boğazım ağrıyordu ama tahlillerim temiz çıktı ve ameliyat olabildim. Bu arada ben de vitamine başlamıştım ama sonra doktoruma sorduğumda vitamin alma demişti. Sen de doktorunla konuş istersen asprin ve kan sulandırıcı etkisi olan ağrı kesicilerden de içmemen gerekiyor. Umarın en kısa sürede toparlanırsın.

teşekkürler verdiğiniz cevaplardan dolayı bugün boğazım daha iyi hafif ağrı var arada da gıcık tutuyor ama burun akıntısı yok bugün anastezi için tetkikleri yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı bol bol meyve yiyorum perşembeye kadar bişeyim kalmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…