- 19 Mart 2017
- 24
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi menisdemir55
Merhaba, daha zaman var, beslenmenize dikkat ederseniz düzelirsiniz.merhaba, 21 kasımda meme küçültme ameliyatı olacagım şu an çok yüksek derecede enfeksiyon geçiriyorum acaba o zamana kadar enfeksiyon gider mi antibiyotik kullanıyorum dut kürü yapıyorum. Kan degerlerimde çok düşmüş ne yapmalıyım? Moralim çok bozuk ya doktor ameliyat yapmazsa
teskkür ederim test yaptım perşembe günü 6 idi şimdi daha da düşmüştür. C vit dut kürü yaptım iyi geldi sanırımMerhaba, daha zaman var, beslenmenize dikkat ederseniz düzelirsiniz.
Bende bir ay önce ameliyat oldum. Doktorunuza istediğiniz boyutu kesin bir şekilde belirtin. Sayfada küçülmedi diye üzülen çok kişi var. Her şey istediğiniz gibi olur umarım. Şimdiden geçmiş olsunteskkür ederim test yaptım perşembe günü 6 idi şimdi daha da düşmüştür. C vit dut kürü yaptım iyi geldi sanırım
öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) bana sen istediğin boyutu söyle yaparım dedi bakalım çarşamba yatış ve çizim yapılacak. Sizin nasıl geçti süreç 2 çocugum var 2buçuk 4 bucuk onları bırakmak zor geliyorBende bir ay önce ameliyat oldum. Doktorunuza istediğiniz boyutu kesin bir şekilde belirtin. Sayfada küçülmedi diye üzülen çok kişi var. Her şey istediğiniz gibi olur umarım. Şimdiden geçmiş olsun
Allah bağışlasın, 1-2 hafta kucağa almazsanız sıkıntı olmaz. Benim çok şükür güzel geçti ameliyatım, çok korkuyordum anesteziden bazı ilaçlara alerjim olduğu için, ama her şey yolunda gitti. Ağrı sızı oluyor ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Hastaneden çıktıktan sonra sadece bir kere ağrı kesici içtim. Dikişlerimde çok iyi durumda. inanın her şeye değer. İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz.öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) bana sen istediğin boyutu söyle yaparım dedi bakalım çarşamba yatış ve çizim yapılacak. Sizin nasıl geçti süreç 2 çocugum var 2buçuk 4 bucuk onları bırakmak zor geliyor
çok teskkür ederim şimdiden giyeceklerimi düşünüyorum eminim acı olur ama birkaç gün sonrasını düşünmek beni inanılmaz mutlu ediyorAllah bağışlasın, 1-2 hafta kucağa almazsanız sıkıntı olmaz. Benim çok şükür güzel geçti ameliyatım, çok korkuyordum anesteziden bazı ilaçlara alerjim olduğu için, ama her şey yolunda gitti. Ağrı sızı oluyor ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil. Hastaneden çıktıktan sonra sadece bir kere ağrı kesici içtim. Dikişlerimde çok iyi durumda. inanın her şeye değer. İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz.
Merhaba ameliyat oldunuz mu?merhaba, 21 kasımda meme küçültme ameliyatı olacagım şu an çok yüksek derecede enfeksiyon geçiriyorum acaba o zamana kadar enfeksiyon gider mi antibiyotik kullanıyorum dut kürü yapıyorum. Kan degerlerimde çok düşmüş ne yapmalıyım? Moralim çok bozuk ya doktor ameliyat yapmazsa
evet dün oldum çok şükür :)Merhaba ameliyat oldunuz mu?
Nerede oldunuz ve şu an nasılsınız? Süreç hakkında bilgilendirir misiniz? İstediğiniz ölçüde oldu mu kaç gram alındı? Bu aralar en büyük korkum yeterince küçükmezse diye..evet dün oldum çok şükür :)