- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
acı yok ya ameliyat sonrası biraz ağrır diye düşünüyorum. acı eşiğim yüksek belki de ondandır. şarkı söyleye söyleye sezeryan olan birinden ne beklenir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çene protezide var galiba? Yoksa sadece burunmu
Acısını göze almak istemiyorum
Canım 100 msjı geçmediğim için sana özelden msj yazamıyorum ben yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum kesinlikle hatta şiddetle onu tavsiye ederim çarşamba gidicem istersen gel bi görüş bi arkadaşım daha ona yaptırıcak ben ufuk beyi de tanıyorum ama ege ünv plastik cerrahi doktorları bile ufuk beye değil yiğit beye ameliyat oldu istersen bana face yada msn yolla resimlerimi de gösteririm hem yiğit bey paraya önem vermiyo uygun fiyata yapıyo ama özelden msn yada face yolla böyle zor oluyo özelden de cvp yazamıyorum
arkadaşlar doktor seçmek zaman gerektiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu istanbuldaki butun doktorları gezemeyceğimize göre tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini , memnuniyetlerini, memnuniyetsizliklerini açmalarını herkesle paylaşmalarını istiyoruz , geçtiimiz çarşamda ameliyatım gerçekleşti bugun altıncı günüm burnumdaki bantlar olmasa ameliyat olduğumu anlayabilecek bir kişi dahi yok resimlerimi paylaştım ,
ilk resim ameliyattan önceki halim , ilk günden itibaren sırasıyla diğer resimler yorumlarınızı bekliyorum m
ayşegül hanım çok iyi görünüyor ayrıca ameliyat sonrası bir bunalım yaşatacak morluklar gözükmüyor dr kim ve hangi hastane acaba şimdiden tşkkrler
yazın sıcaklarına denk gelmesi şişliklerinin inmesini biraz geciktirebilir yani gece yattığın yer gündüz durduğun yer herdaim soğuk olucak ki insin ama öyle bi imkanın yoksa biraz daha uzun sürer diye tahmin ediyorum şu sıralar havalar geceleri daha serin bence bu ayın ortalarına kalmadan olabilseydin iyi olurdu