• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olmaya karar verdim fakat...

acı yok ya ameliyat sonrası biraz ağrır diye düşünüyorum. acı eşiğim yüksek belki de ondandır. şarkı söyleye söyleye sezeryan olan birinden ne beklenir :)

çene protezide var galiba? Yoksa sadece burunmu

yok tatlım doğuştan o çıkıklık benim burnumda çok çıkıktı pinokyo gibiydi yandan aynı :) uyumlulardı yani:D:P arada güzel bir noktaya değindin doktorum alına protezden bahsetmişti ben genel olarak erkeksi hatlara sahip olduğumdan alnımında çok erkeksi olduğunu tıpkı burnum gibi ve alın bombeli bi görüntü kazandığında dişi özelliğe büründüğünü profilin , söylemişti hak verdim muayene sırasında resmmi çekip alnıma protez yapıp burunu da yapmıştı ve eski halımle kıyaslamıştık inanılmaz derecede kusursuz ve uyumlu görünüyodu alına protez yapıldıgında burun alın çene zaten çıkık tam bir heykel büstüğ gibi kusursuz oranlı bi profil olmuştu ...

Son düzenleme:
Acısını göze almak istemiyorum :(

canım acı yok burun ameliyatında acı olmuyo ilginç yani çıkıyosun ne acı ne ağrı ne sızı formalıteden agrı kesıcı yazıyolar reçetene ama gidip te almadım yani çünkü sıfır acı sıfır ağrı tek acım acı diyebileceğim tek şey ameliyattan çıktığım gecesi burnumda tamponlar olduğu için silikon tamponda olsa normalde olsa nefes alamıyosun sonuçta engelliyo ağzın açık nefes almaya devam edıyosun amelıyat sırasında sonrasında taa alınana kadar bır tek o yani yemek yerken konuşurken uyuyrkn nefes alırken agzın acık bu cok can sıkıcı cunku diş agrısı yapabılıo bogaz agrısı cok yapıyo kuruluk uykunu alamıyosun uyyamıyosun bogazın kuruyo ve üşüyo sanki tamponu alıdktan sonra derin derin nefes aldım o gün ormana yüüyüşe çıktım kendimi hıc bu kadar hafıflemış ve zinde hıssetmemiştim inan yani bir önceki geceden sonra nefews almak hemde sadece burnundan sorunsuz nefes almak harika birşey

15 mayısta doktorla görüşmem vardı. isminin burada geçmesini istemeyen doktor imiş yazamıyorum o yüzden :) ameliyat 6 haziran. içim bi tuhaf oldu. hani gelin giderken için burkulur ya burun gidecek diye bi tuhaf oldum ben :/

Canım 100 msjı geçmediğim için sana özelden msj yazamıyorum ben yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum kesinlikle hatta şiddetle onu tavsiye ederim çarşamba gidicem istersen gel bi görüş bi arkadaşım daha ona yaptırıcak ben ufuk beyi de tanıyorum ama ege ünv plastik cerrahi doktorları bile ufuk beye değil yiğit beye ameliyat oldu istersen bana face yada msn yolla resimlerimi de gösteririm hem yiğit bey paraya önem vermiyo uygun fiyata yapıyo ama özelden msn yada face yolla böyle zor oluyo özelden de cvp yazamıyorum :(

bu dr hangi hastanede görevli canım

arkadaşlar doktor seçmek zaman gerektiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu istanbuldaki butun doktorları gezemeyceğimize göre tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini , memnuniyetlerini, memnuniyetsizliklerini açmalarını herkesle paylaşmalarını istiyoruz , geçtiimiz çarşamda ameliyatım gerçekleşti bugun altıncı günüm burnumdaki bantlar olmasa ameliyat olduğumu anlayabilecek bir kişi dahi yok resimlerimi paylaştım ,
ilk resim ameliyattan önceki halim , ilk günden itibaren sırasıyla diğer resimler yorumlarınızı bekliyorum m

ayşegül hanım çok iyi görünüyor ayrıca ameliyat sonrası bir bunalım yaşatacak morluklar gözükmüyor dr kim ve hangi hastane acaba şimdiden tşkkrler

Ben plastik cerraha üstelik tanıdığımıza rino oldum. Yıllardır nefes alamıyorum. Ama çok yakın arkadaşım, kızkardeşim daha bir çok yakınım Dr. Hüseyin Altun' a oldu. İnanılmaz memnunlar hem çok şık, ameliyat olduğu çok da belli olmayan, hem çok fonksiyonel burun yapıyor. Kbb uzmanı ben de revizyon için kendisine gittim, hiç nefes alamıyorum. Arkadaşımı ve kızkardeşimi yapalı 6 aydan fazla oldu özellikle bekledim. Çok ama çok memnunlar.ben obezite cerrahi ameliyatı oldum Dr. Hüseyin Altun' un ikizine Doç. Dr. Hasan Altun'a artık aile dojtorumuz oldular ikizler ve çok ama çok iyiler. Fiyatı da oldukça uygun ben tavsiye ederim

yazın sıcaklarına denk gelmesi şişliklerinin inmesini biraz geciktirebilir yani gece yattığın yer gündüz durduğun yer herdaim soğuk olucak ki insin ama öyle bi imkanın yoksa biraz daha uzun sürer diye tahmin ediyorum şu sıralar havalar geceleri daha serin bence bu ayın ortalarına kalmadan olabilseydin iyi olurdu

Merhaba burnunu kim yaptı çok iyi olmuş

Son düzenleme:
Back