Ameliyat olmaya karar verdim fakat...

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
658
henüz doktorumu bulabilmiş değilim :) bu süreçte bana yardımcı olursanız minnettar kalırım.
önceliğim nefes problemim. 18 yaşını geçer geçmez ameliyat olmam gerekiyordu ama erteleye erteleye 27ye geldim:) aklımda 3 isim var XXXXXX, Cüneyt Özek ve Ali Barutçu. 3ü de üniversite hastanesinde görev yapıyor ve ehil isimlerden olduğu belli. internetten sıramı alıp gideceğim. yalnız özel değil de üniversite kanalıyla iletişime geçtiğim için yeterli ilgi gösterilmezse diye korkularım var. bir de ilk muayaeneden sonra ne oluyor? tasarım mı yapıyorlar yoksa direk ameliyat gününe mi karar veriliyor? yakın zamanda bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa bilgilendirmesini rica ederim:) deviasyon için ücret alınmıyor diye biliyorum sonuçta bir sağlık problemi. ama işin içine azıcık da estetik dahil olunca fiyatlar ne olur güncel bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
şimdiden teşekkürler :)

ayrıca.. internetten randevu alıp üniversite hastanesine muayene için gittiğimde bir de muayene ücreti mi ödüyorum anlamadım? bazı yorumlara baktığımda muayene ücretinden bahsediliyor, yardımcı olursanız sevinirim :/

Canım bana özelden msj yazmışsın ama msjına cvp yazamıyorum yeni olduğum için sana bütün ayrıntıları yazabilirim istersen özelden msn yolla bana çünkü cvp yazamıyorum muayene için ücret ödemedim ege ünv çarşamba bi daha gidicem bantlatım çıkcak :)

Canım 100 msjı geçmediğim için sana özelden msj yazamıyorum ben yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum kesinlikle hatta şiddetle onu tavsiye ederim çarşamba gidicem istersen gel bi görüş bi arkadaşım daha ona yaptırıcak ben ufuk beyi de tanıyorum ama ege ünv plastik cerrahi doktorları bile ufuk beye değil yiğit beye ameliyat oldu istersen bana face yada msn yolla resimlerimi de gösteririm hem yiğit bey paraya önem vermiyo uygun fiyata yapıyo ama özelden msn yada face yolla böyle zor oluyo özelden de cvp yazamıyorum

arkadaşlar doktor seçmek zaman gerektiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu istanbuldaki butun doktorları gezemeyceğimize göre tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini , memnuniyetlerini, memnuniyetsizliklerini açmalarını herkesle paylaşmalarını istiyoruz , geçtiimiz çarşamda ameliyatım gerçekleşti bugun altıncı günüm burnumdaki bantlar olmasa ameliyat olduğumu anlayabilecek bir kişi dahi yok resimlerimi paylaştım ,
ilk resim ameliyattan önceki halim , ilk günden itibaren sırasıyla diğer resimler yorumlarınızı bekliyorum m

burubn estetği çok önemliarkadaşlar hemen yüzü değşiyor bence deviyasyona gerek kalmadan bir ameliyat olacak kadar iyi bir doktor bulmalısın . Tnaıdıgım bir arkadaşım 9 defa ameliyat oldu .

görmüştüm canım senin resimlerini maşallah 3 günlük fotona hayretle baktım morarmamış hiç. ben de böyle rahat bir ameliyat geçiririm inşallah. bir de yaza denk gelecek endişeleniyorum açıkçası sıcaklarda falan nasıl olacak...

burubn estetği çok önemliarkadaşlar hemen yüzü değşiyor bence deviyasyona gerek kalmadan bir ameliyat olacak kadar iyi bir doktor bulmalısın . Tnaıdıgım bir arkadaşım 9 defa ameliyat oldu .

off 9u da ilk defa duydum Allah başlara vermesin. bindik bi alamete rastgelsin inş :)

off 9u da ilk defa duydum Allah başlara vermesin. bindik bi alamete rastgelsin inş :)

9 ameliyat mi? Evlerden uzak olsun... Ben istanbul'da Abdulkadir Goksel'e ameliyat oldum. Daha kendisine ameliyat olup ta revizyon yaptirani duymadim dogrusu. Tavsiye ederim. Profilimden resimlerime bakabilirsiniz...

canım maalesef doktorların çoğu hastayı muayene ücreti alarak kendine bağlamak ve ona seçme şansı bırakmamak için ücrettalep ediyorlar, böyle bir doktora zaten gitmezdim benim ameliyatımı gerçekleştiren doktorum muayene ücreti almadı ve görüşmeye gittiğimde herşeyi açık ve net konuştuk öncsi sonrası , bir doktorun hastaya güven vermesi gerek önce bana üç dört gün sonra senin burnun kendine gelmeye başlıcak dediğinde daha önce hiç böyle bir olayın konusunu bile bilmiyoken ona güvendim bilmiyorum aklımda hep o üç gün kalmış üçüncü günden sonra artık herşey biticekmiş gibi koşullandırmıştım kendimi ve bugün benim yedinci günüm tam bir hafta bitti , bugünkü fotografları da yüklüyorum tam bir hafta ..yorumları bekliyorum tabi soruları da :)

yazın sıcaklarına denk gelmesi şişliklerinin inmesini biraz geciktirebilir yani gece yattığın yer gündüz durduğun yer herdaim soğuk olucak ki insin ama öyle bi imkanın yoksa biraz daha uzun sürer diye tahmin ediyorum şu sıralar havalar geceleri daha serin bence bu ayın ortalarına kalmadan olabilseydin iyi olurdu

çene protezide var galiba? Yoksa sadece burunmu

çenede yok bence bana öyle geldi. güle güle kullan ayşegül gayet güzel ben de şu atlatanlar kısmına bi girebilsem. 15 mayıta randevu teeeeee =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…