- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
-
Doktor bulmak ve ona karar vermek çok zor iş bende karar verdim ama doktora değil...
henüz doktorumu bulabilmiş değilim :) bu süreçte bana yardımcı olursanız minnettar kalırım.
önceliğim nefes problemim. 18 yaşını geçer geçmez ameliyat olmam gerekiyordu ama erteleye erteleye 27ye geldim:) aklımda 3 isim var XXXXXX, Cüneyt Özek ve Ali Barutçu. 3ü de üniversite hastanesinde görev yapıyor ve ehil isimlerden olduğu belli. internetten sıramı alıp gideceğim. yalnız özel değil de üniversite kanalıyla iletişime geçtiğim için yeterli ilgi gösterilmezse diye korkularım var. bir de ilk muayaeneden sonra ne oluyor? tasarım mı yapıyorlar yoksa direk ameliyat gününe mi karar veriliyor? yakın zamanda bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa bilgilendirmesini rica ederim:) deviasyon için ücret alınmıyor diye biliyorum sonuçta bir sağlık problemi. ama işin içine azıcık da estetik dahil olunca fiyatlar ne olur güncel bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
şimdiden teşekkürler :)
arkadaşlar doktor seçmek zaman gerektiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu istanbuldaki butun doktorları gezemeyceğimize göre tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini , memnuniyetlerini, memnuniyetsizliklerini açmalarını herkesle paylaşmalarını istiyoruz , geçtiimiz çarşamda ameliyatım gerçekleşti bugun altıncı günüm burnumdaki bantlar olmasa ameliyat olduğumu anlayabilecek bir kişi dahi yok resimlerimi paylaştım ,
ilk resim ameliyattan önceki halim , ilk günden itibaren sırasıyla diğer resimler yorumlarınızı bekliyorum m
Eki Görüntüle 699125 Eki Görüntüle 699126 Eki Görüntüle 699127 Eki Görüntüle 699128 Eki Görüntüle 699129 Eki Görüntüle 699130 Eki Görüntüle 699131 Eki Görüntüle 699132 Eki Görüntüle 699133
burubn estetği çok önemliarkadaşlar hemen yüzü değşiyor bence deviyasyona gerek kalmadan bir ameliyat olacak kadar iyi bir doktor bulmalısın . Tnaıdıgım bir arkadaşım 9 defa ameliyat oldu .
off 9u da ilk defa duydum Allah başlara vermesin. bindik bi alamete rastgelsin inş :)
ayrıca.. internetten randevu alıp üniversite hastanesine muayene için gittiğimde bir de muayene ücreti mi ödüyorum anlamadım? bazı yorumlara baktığımda muayene ücretinden bahsediliyor, yardımcı olursanız sevinirim :/
bence burnunuz çok doğal olmuş hiçte morarmamış maşallah
görmüştüm canım senin resimlerini maşallah 3 günlük fotona hayretle baktım morarmamış hiç. ben de böyle rahat bir ameliyat geçiririm inşallah. bir de yaza denk gelecek endişeleniyorum açıkçası sıcaklarda falan nasıl olacak...
arkadaşlar doktor seçmek zaman gerektiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu istanbuldaki butun doktorları gezemeyceğimize göre tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini , memnuniyetlerini, memnuniyetsizliklerini açmalarını herkesle paylaşmalarını istiyoruz , geçtiimiz çarşamda ameliyatım gerçekleşti bugun altıncı günüm burnumdaki bantlar olmasa ameliyat olduğumu anlayabilecek bir kişi dahi yok resimlerimi paylaştım ,
ilk resim ameliyattan önceki halim , ilk günden itibaren sırasıyla diğer resimler yorumlarınızı bekliyorum m
Eki Görüntüle 699125 Eki Görüntüle 699126 Eki Görüntüle 699127 Eki Görüntüle 699128 Eki Görüntüle 699129 Eki Görüntüle 699130 Eki Görüntüle 699131 Eki Görüntüle 699132 Eki Görüntüle 699133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?