Ameliyat olmaya karar verdim ama...

coconuttt

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
14
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar, son dönemlerde sinüzit hayatımı cehenneme çevirdi ne yazıkki son 2-3 haftam hastane hastane gezmekle geçti. Çok gariptir ki ülkemin enteresan doktorları farklı farklı şeyler söylediler ama içlerinden en güvendiğim 2 tanesi burun kıkırdağımın eğri olduğunu ve bunun sinüzite yol açtığını söylediler ve ameliyat olmamı önerdiler. Sinüzit hemen herkeste görülen basit bi hastalık olarak bilinse de benim için hiç de basit değil çünkü yaşattığı sıkıntıları ben biliyorum. Sonuç olarak ameliyat olmaya karar verdim ama ben ameliyat olmuşken estetikte olmak istiyorum ve bunu aileme ve nişanlıma nasıl söylerim bilmiyorum. Estetik operasyon geçirenler bu isteklerini ailelerine nasıl söylediler nasıl tepkiler aldılar yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Bu sadece estetik değil zaruri bir operasyon.. Annem de yaptırdı onunki kıkırdak sorunu değil ama burun içi polipleri vardı ve kronik sinüzitti.. İki tertip antibiyotikle iyileşmeyen sinüzit kronikleşir ve birçok doktor operasyon önerir fakat sonrasında da dikkatli davranmaya devam etmelisiniz, okyanus suyu kullanmak, saçı ıslak bırakmamak gibi.. Uykuda nefes alma sorunu gibi şeyler de yaşıyorsanız ciddi biçimde rahatlatır sizi..

evet uykuda nefes alma problemim var hatta daha ileri boyutta ses kısıklığı problemim var ameliyat olucağım kesin herkes bu konuda hemfikir ama ameliyat diyince kimsenin aklına estetik gelmiyo tabi kıkırdakların düzeltilmesi geliyo ben o yüzden biraz zorlanıyorum estetikte olucam demeye annenize de geçmiş olsun teşekkür ederim.

öncelikle gecmıs olsun bende 15 tatılde olucam allah ızın verırse ben dusmustum kucukken egrı kaynama sonucu sag tarf kapanmıs ve görunuste tumseklık var estetıkte olmak ıstıyorum olmusken valla ben hep dıodum estetık estetık dıe ne nısanlımın nede annemlerın bı tepkısı oldu:)

:) hadi bakalım işallah istediğin gibi olur tam ve sorunsuz bi operasyon olur ben hala söyleyemedim ki zaten herkes gerek yok dicek biliyorum çünkü burnum kötü değil evet ama ben birazcık oynansın istiyorum bakalım artık zaten bende yarı yıl tatilinde olucam o zamana kadar söylerim heralde

ol cnm ya he bende öle cevremden duymadım deıl ne gerek var gıbı lafları bende takıntı oldu artık çaresine bakmam lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…