• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olmadan burun estetiği

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.585
938
688
Yüzün en dikkat çekici unsuru olması sebebiyle estetikte kadınların da, erkeklerin de dünyada en çok başvurduğu operasyon burun operasyonudur.

Bazı kişiler güzellik için hiç çekinmeden defalarca bıçak altına yatarken, bazıları ise hokka gibi bir buruna sahip olmak istedikleri halde ameliyat korkusuyla estetiği sürekli erteler. Bir de 'Ya ameliyattan sonra burnum istediğim gibi olmazsa' endişesi var tabii.

Estetik ameliyattan korkanlara ve operasyon sonrası hayal kırıklığı yaşama endişesi taşıyanlara güzel bir haberimiz var!... dolgu maddesi ile burun estetiği,isterseniz dolgu maddeleri ile burun ucu kaldırılıyor,burun kemeri gideriliyor,üstelik birkaç dakika süren bir işlemle kalıcı sonuçlar elde edilebiliyor:1rolleyes:

ben de bunu duydum ama her vuruna olmuyormuş bir de 6 ay - 1 yıl kalıcılığı varmış yani sürekli tekrarlanması gerekiyor...ama ben yine de bi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz biri varsa süper olur

ben de bunu duydum ama her vuruna olmuyormuş bir de 6 ay - 1 yıl kalıcılığı varmış yani sürekli tekrarlanması gerekiyor...ama ben yine de bi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz biri varsa süper olur

candyciğim yine karşılaştık,canım ömür boyu kalıcı dolgularda var,dudak konusunda seninle yazışmıştık ,istersen benim kalıcı dolgularla ilgili yazıma bir kez daha göz at öptüm.

candyciğim yine karşılaştık,canım ömür boyu kalıcı dolgularda var,dudak konusunda seninle yazışmıştık ,istersen benim kalıcı dolgularla ilgili yazıma bir kez daha göz at öptüm.

=)sana hep aynı soruları soruyorum dimi=)))
ben biraz araştırdım bu konuyu erol kışlaoğlu ve ceyda şener yapıyorlarmış bu iki ismi öğrendim başka doktor varsa siz de yazarsanız sevinirimmm

=)sana hep aynı soruları soruyorum dimi=)))
ben biraz araştırdım bu konuyu erol kışlaoğlu ve ceyda şener yapıyorlarmış bu iki ismi öğrendim başka doktor varsa siz de yazarsanız sevinirimmm

canım,Ceyda Şeneri tanımıyorum ama erol kışlaoğlu benim bildiğim ,kalıcı dolgu yapmıyor yapan başka doktorlar var

Son düzenleme:
Ay çok sağol ya ben Güner Uysalı bilmiyodum baktım inceledim...aklıma yattı valla tabi endişelerim var ama zaten ilk görüşmede sorularımı sorarım...Erol Kışlaoğlu geçici dolgu yapıyomuş bu arada evet.

]

Candyciğim ,daha öncede söyledim canım, istersen önce geçici dene beğenirsen kalıcı yaptır öptümŞeniz

Son düzenleme:
Sağlık açısından sorun teşkil etmedikçe burun estetiği olmamalı diyen biriyim.
Karakteristik bir karga burnu , hokka gibi estetikli bir burna tercih ederim.
Ama görünüşü sorun eden arkadaşların gözü aydın , daha az acı ile aynı sonucu alırlar umarım ;)

Sağlık açısından sorun teşkil etmedikçe burun estetiği olmamalı diyen biriyim.
Karakteristik bir karga burnu , hokka gibi estetikli bir burna tercih ederim.
Ama görünüşü sorun eden arkadaşların gözü aydın , daha az acı ile aynı sonucu alırlar umarım ;)

ben hem sağlık için oldum hemde dediğiniz gibi karga bir burnum vardı yapmacık hokka bir burun yaptırmadım ucu çok hafif kalkık doğal bir burun yaptırdım

Back