ameliyat oldum yardıma ihtiyacım var..

pinknblue

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
11
0
6
34
Kocaeli
pazartesi meme büyütme ameliyatı oldum. mentor 200cc memealtından kas üstüne konuldu. ilk üç gün ağrım vardı normal olarak. şuan sağ göğsümde normal ağırlık hissi var ağrı nerdeyse az. ama sol memealt tarafına doğru bi acı ve yanma hissi var salı kontrolüm var ve dikişler alınacak. soldaki drenim cuma cıktı doktor pazar günü banyo yapabılırsın dedi ama bu acı ve yanma hissinden dolayı korkuyorum açıkçası. acaba bi sıkıntı mı var bi fikri beni rahatlatacak olan birisi var mı acaba :26:

Merhaba, ben de siteye yeni katılanlardanım. Dün YAKUP Avşar ile randevum vardı ve burun, karın germe ve silikon göğüs ameliyatlarını konuştuk. 2 çocuk annesiyim ve muhasebeciyim, YAKUP Bey 3 ameliyatı aynı anda yapabileceğini benim sadece günü belirlememi istedi. Ancak sadece burun için 12.500 tl dedi. Çok pahalı. Sizce 3 operasyonu beraber yaptırmak nasıl, yaptıran varmı? Birde bana önerebileceğiniz doktor adı var mı? Maliyetler nasıl? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Sevgili pinknblue
Henüz senin tecrübene sahip değilim ama doktoruna telefonla sormanı öneririm,
Ama önemli bir problem olabileceğini düşünmüyorum
Kendini üzme saklıyı bekle

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben meme altından ameliyatımın 4.günü banyo yapmıştım. Doktorum batikon (eski adı ile tentürdiyot) ile, duş sonrası pansuman önermişti.
Zaten saatlerce suyun altında kalmıyorsun. Ama meme ucundan ameliyat olan Arzum'a danışabilirsin.

Nasıl yaaaa anlamadım ben telefonla arayıp sormuştum sadece burun için 14 bin 500 dediler üçü bir iyi fiyat ama bide sonrası var burun hadi neyse diycem ama meme ve karın ikisi nasıl olcak ki allah yardımcın olsun. Kolay ameliyatlar degil.

Sağol canım ya, yarın da Cem payaslı ile görüşeceğim hepsi olsun bitsin bir kerede diyorum
Bu arada avşar karın+burun+meme Otuz iki bin dedi. Nasıl?

Merhaba Cnm. Ben de dün ameliyat oldum. Ameliyatım 270 cc anatomik kas üstü seklinde. Geceyi rahat geçirdim. Su an eve geldim. Kanama , diren vs hiçbirşeyim yok. Ama batmA ve yanmA bir sure devam edecek. Acı ve yanma dikiş yerinde degilse banyo yaparsın. RahAtlarsin. Gecmis olsun

Bir Dr esı ve silikon op olmuş biri olarak bu uç zor ameliyatı aynı anda asla olma derim. Birçok sıkıntısı var. Birinde hersey iyi gitse digerinde gitmese hepsini ve tüm bünyeni etkiler. Ayrıca alacağın narkozda ameliyat süresi de uzayacagindan operasyonda sonrA berbat hissedeceksin. Ne gerek var. Ornegin karın germe mini abdominoplasti olacaksa silikon kas üstü ile beraber fazla zorlanmasın. Burnu ayrı zamanda planla derim. Çünkü sonuçta ciddi ameliyat bunlar. İzmir de Prof CÜNEYT ÖZEK arkadasıma silikon taktı yaptıgı burunları da biliyorum. Ama ben aile dostumuz ve yine cok ii bir uzman Dr Ahmet Aksoylar a ameliyat oldum. Kesinlikle güvenilirler. Benim esim de cerrah. Size şimdiden cok gecmis olsun diyorum.

Desteğinize çok teşekkür ederim, halen detaylı araştırıyorum ama karar verdim sadece burun operasyonunu yaptıracağım, sonra göğüs için tekrar düşünürüm tekrar çok teşekkürler

Pinkblue gecmisolsun cnm.200 ccden memnunmusun buyuklugu nasil oncesinde dokun vardi sanirim.yuvarlakmi oldu birde bilgilendirirmisin bizide cnm

Pinkblue gecmisolsun cnm.200 ccden memnunmusun buyuklugu nasil oncesinde dokun vardi sanirim.yuvarlakmi oldu birde bilgilendirirmisin bizide cnm

teşekkür ederim. :) uzun bi süre giremedim nete bilgi veremedim. bugun tam 15 gün oldu. gayet iyyim ağrım sızım yok. şişlik azaldı dikişlerim alındı. doktorum durumun gayet iyi bi sıkıntı yok dedi. artık masaja başlayacağım yumuşaması ve şekil alması için.ilk günler ameliyat olmasamıydım diye söylendim şişlik ve ağrıdan dolayı ama uzun sürmedi şuan hiç bi şikayetim yok çook şükür :) sadece meme uclarında aşırı bi his durumu var bazen o da yakında gececek.ve iyiki yaptırmışım diyorum.

bu arada yanlış bilgi vermişim 200 değil 250cc yuvarlak takıldı doktorum yeterli doku olduğundan dolayı kas üstü memealtından yaptı
yapım zayıf olduğundan(boyum 1.61 kilom 47.) doktora bedenime göre olmasını istediğimi söylemiştim çok büyük olsun gibi bi idealim yoktu. şuan gayet iyi duruyorlar tam istediğim gibi :)

Mrb pinkblue cnm bu agri surecini atlatman sevindirici:) srnin high profilmiydi cnm olculerimz ayni hemen hrmen peki yuvarlak zayif oldugun icn nasil duruyor sende cc den memnunsun sanirm.insl boylede devam eder memnuniyetn.brnde 270 civari olucak sanirim.seninki kasustumu yoksa kas zari altimi cnm?

teşekkür ederim. şuan sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim hatta bir hafta önce sızlanan ben miydim diyorum :) iyiyim çok şükür. memnunum zayıf olmama rağmen abarttı da durmuyor kötü de. çok normal duruyor bütünleştim )). benim kas üstü yapıldı.

hayirli olsun arkadasim.ben de170cm boy49 kg yum 250 cc high profil takildi cok memnunum bende cuk oturdu cok dogal duruyor

negüzellll benimde 3 . günüm bedenlerimiz aynı bende de 250 var çok merak ediyorum sargıların altından ne çıkacağını fotoğraf koyup beni ekleyebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…