Öncelikle geçmiş olsun.pazartesi meme büyütme ameliyatı oldum. mentor 200cc memealtından kas üstüne konuldu. ilk üç gün ağrım vardı normal olarak. şuan sağ göğsümde normal ağırlık hissi var ağrı nerdeyse az. ama sol memealt tarafına doğru bi acı ve yanma hissi varsalı kontrolüm var ve dikişler alınacak. soldaki drenim cuma cıktı doktor pazar günü banyo yapabılırsın dedi ama bu acı ve yanma hissinden dolayı korkuyorum açıkçası. acaba bi sıkıntı mı var bi fikri beni rahatlatacak olan birisi var mı acaba :26:
Nasıl yaaaa anlamadım ben telefonla arayıp sormuştum sadece burun için 14 bin 500 dediler üçü bir iyi fiyat ama bide sonrası var burun hadi neyse diycem ama meme ve karın ikisi nasıl olcak ki allah yardımcın olsun. Kolay ameliyatlar degil.Merhaba, ben de siteye yeni katılanlardanım. Dün YAKUP Avşar ile randevum vardı ve burun, karın germe ve silikon göğüs ameliyatlarını konuştuk. 2 çocuk annesiyim ve muhasebeciyim, YAKUP Bey 3 ameliyatı aynı anda yapabileceğini benim sadece günü belirlememi istedi. Ancak sadece burun için 12.500 tl dedi. Çok pahalı. Sizce 3 operasyonu beraber yaptırmak nasıl, yaptıran varmı? Birde bana önerebileceğiniz doktor adı var mı? Maliyetler nasıl? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
pazartesi meme büyütme ameliyatı oldum. mentor 200cc memealtından kas üstüne konuldu. ilk üç gün ağrım vardı normal olarak. şuan sağ göğsümde normal ağırlık hissi var ağrı nerdeyse az. ama sol memealt tarafına doğru bi acı ve yanma hissi varsalı kontrolüm var ve dikişler alınacak. soldaki drenim cuma cıktı doktor pazar günü banyo yapabılırsın dedi ama bu acı ve yanma hissinden dolayı korkuyorum açıkçası. acaba bi sıkıntı mı var bi fikri beni rahatlatacak olan birisi var mı acaba :26:
Merhaba, ben de siteye yeni katılanlardanım. Dün YAKUP Avşar ile randevum vardı ve burun, karın germe ve silikon göğüs ameliyatlarını konuştuk. 2 çocuk annesiyim ve muhasebeciyim, YAKUP Bey 3 ameliyatı aynı anda yapabileceğini benim sadece günü belirlememi istedi. Ancak sadece burun için 12.500 tl dedi. Çok pahalı. Sizce 3 operasyonu beraber yaptırmak nasıl, yaptıran varmı? Birde bana önerebileceğiniz doktor adı var mı? Maliyetler nasıl? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Pinkblue gecmisolsun cnm.200 ccden memnunmusun buyuklugu nasil oncesinde dokun vardi sanirim.yuvarlakmi oldu birde bilgilendirirmisin bizide cnm
Mrb pinkblue cnm bu agri surecini atlatman sevindirici:) srnin high profilmiydi cnm olculerimz ayni hemen hrmen peki yuvarlak zayif oldugun icn nasil duruyor sende cc den memnunsun sanirm.insl boylede devam eder memnuniyetn.brnde 270 civari olucak sanirim.seninki kasustumu yoksa kas zari altimi cnm?
teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :)hayirli olsun arkadasim.ben de170cm boy49 kg yum 250 cc high profil takildi cok memnunum bende cuk oturdu cok dogal duruyor
teşekkür ederim. :) uzun bi süre giremedim nete bilgi veremedim. bugun tam 15 gün oldu. gayet iyyim ağrım sızım yok. şişlik azaldı dikişlerim alındı. doktorum durumun gayet iyi bi sıkıntı yok dedi. artık masaja başlayacağım yumuşaması ve şekil alması için.ilk günler ameliyat olmasamıydım diye söylendim şişlik ve ağrıdan dolayı ama uzun sürmedi şuan hiç bi şikayetim yok çook şükür :) sadece meme uclarında aşırı bi his durumu var bazen o da yakında gececek.ve iyiki yaptırmışım diyorum.
bu arada yanlış bilgi vermişim 200 değil 250cc yuvarlak takıldı doktorum yeterli doku olduğundan dolayı kas üstü memealtından yaptı
yapım zayıf olduğundan(boyum 1.61 kilom 47.) doktora bedenime göre olmasını istediğimi söylemiştim çok büyük olsun gibi bi idealim yoktu. şuan gayet iyi duruyorlar tam istediğim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?