• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum tecrübelerinize ihtiyacım var

İnşallah canım hiçbirimize bişey olmasın mutluluğumuz daim olsun
valla canım benım hala memelerimde şişlik ve hıssızlık mevcut doktor normal dıyo tabi hafıf yumusama oluyo gunden gune ama yıne de hıssızlık beni sinir ediyo.Nerdeyse 2 ay olcak şu durumda bı gecse :(

valla canım benım hala memelerimde şişlik ve hıssızlık mevcut doktor normal dıyo tabi hafıf yumusama oluyo gunden gune ama yıne de hıssızlık beni sinir ediyo.Nerdeyse 2 ay olcak şu durumda bı gecse :KK43:
Benim 2 ay bitti meme altından oldum dikiş yerlerimin hemen üstünü hissetmiyorum bende hala

Benim 2 ay bitti meme altından oldum dikiş yerlerimin hemen üstünü hissetmiyorum bende hala
ya ben mememin çok az kısmını hissediyorum kas ustu meme altı kesisi ama doktor dedi sinirlere bağlı oluyo zamanla gececek falan ama sıkıldım bu durumdan

ya ben mememin çok az kısmını hissediyorum kas ustu meme altı kesisi ama doktor dedi sinirlere bağlı oluyo zamanla gececek falan ama sıkıldım bu durumdan
Bencede geçer çünkü benim yanlardada his yoktu yavaş yavaş his oluştu oralarda şimdi bi tek dikiş yerinin üstü kaldı.

valla canım benım hala memelerimde şişlik ve hıssızlık mevcut doktor normal dıyo tabi hafıf yumusama oluyo gunden gune ama yıne de hıssızlık beni sinir ediyo.Nerdeyse 2 ay olcak şu durumda bı gecse :(
Canım benim 4 ay olacak ve hissizlik olan bir yer kaldı. Sağ tarafta dikiş ve meme ucu arasındaki bölge.. Yavaş yavaş geçiyor, sabırlı olmalısın.

Back