canım benım boyum 1.74 kılom 68..doktorum bana amelıyatımı yapcagı sabah 325 sol 350 sag yapcam dedı..denemıs ve kucuk bulmus..ben cok abartı olmayacak sekılde buyuk olmasını bedenıme gore olmasını ıstedıgımı soylemıstım..375 sağ 350 sol hıgh profıl yuvarlak cohensıve kullandı ve ben boyutundan durusundan falan cok memnunum..bazen 4oo bıle olurmus dıyorum doktorumada demıstım artık pamela olurdun gızem dedı..ama bunlar ıyı 55 gun oldu yaklasık tam ıstedıgım gıbıler daha buyugude abartı olurmus gercekten.gogus kafesın ve gogus kasların genısse ve omzunda genısse daha buyuk te kullanabılır..ama bence 350 ıdeal olur sana..benım hıc meme dokum yoktu..bırı bıras cıkıntı oldugundan onda 350 dıgerı duz oldugundan 375 kullandı..benım boyum uzun ve bıras yapılı oldugum ıcın bana tam ıdeal olmus..msn verecem ozelden ıstersen eklee.foto yollıyım sana ..sımdıden cook gecmıs olsun..
cvbın için tşk ederm gizeml ameliyat oldum 6 gun oldu hala inanamıyorum..bi cesaret gittim ve bıraktm kendimi dr umun ellerine..mutluyum çok doğal oldu 325 cc kas altı high profil jel kullanıldı 325 olsn dedim dr umda başkası olmazmış zaten dedi..sadece sol gögsüm şiş ve zaman zaman ağrı gırıyo umarım normal şeylerdir bunlar yarın kontrolum var drumlada paylaşıcam.haricinde herşey yolunda.yaptırmak isteyenler bence fazla düşünmeyin bi dişinin memesinin olması kadar güzel ve anlamlı başka bişey daha olamazmış :))