ameliyat oldum cok pişmanım :(

yudumaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
275
1
Arkdaslar dün amelliyat oldum 11 gibi.. bukadar ağrı olcagını bilmiyiordum hic kalkamıyorum egilemiyorum cok kötü agrıyor

hani emzirirken gögüs süütle doldugu zaman sertleşir ve yanar ya.. onun 5 katını düşünün :KK43:( patlicak sanki göğüslerim.. bir an önce gecsin istiyrm :KK43: 2 kücük oglum var
ufff keske hic yatırpmasaydm :KK43: :KK43: :KK43:

3 gun sonra gecer ve dıceksınkı ıyıkı yaptırmısım..gecmıs olsun..en kısa zamanda duselmen dıleklerıylee

3 gun sonra gecer ve dıceksınkı ıyıkı yaptırmısım..gecmıs olsun..en kısa zamanda duselmen dıleklerıylee

teşekkür ederim su anda böyle yorumlara ihtiyacım var :KK43:(

cünkü taş gibi gögüslerim şu anda ve kan toplandı diye korkuyorum :KK43:(

sizin de okadar agrıyormuydu?

merhaba aynı acıları ben de yaşadım sezeryandan beter bi ağrıçektim ama bugün 9. günüm ve sadece şişlik devam ediyor ağrım neredereyse 0 oldu. Ama ben halaa çok halsizim ve bitkinim. Kendimi toparlayamadım. Bir de sol göğsümde kolumun olduğu tarafta bi düzlük var yani sağ göğsüm gibi yuvarlak durmuyor acaba şekil alır mı zamanla çok merak ediyorum çok moralim bozuldu:KK43:

Arkdaslar dün amelliyat oldum 11 gibi.. bukadar ağrı olcagını bilmiyiordum hic kalkamıyorum egilemiyorum cok kötü agrıyor

hani emzirirken gögüs süütle doldugu zaman sertleşir ve yanar ya.. onun 5 katını düşünün :KK43:( patlicak sanki göğüslerim.. bir an önce gecsin istiyrm :KK43: 2 kücük oglum var
ufff keske hic yatırpmasaydm :KK43: :KK43: :KK43:

cok gecmıs olsun canım.bence ne mutlu sana atlatmısın aklından gıtmıs.yaptırmasanda pişman oludun.bende düşünüyorum ama emzırdıgım için beklemedeyım.sen küçük oglum var demıssın.emzırmeden ayırdıktan ne kadar sonra yaptırdın.bı de nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu toplamda yazabılırmısın mahsuru yoksa....

cok gecmıs olsun canım.bence ne mutlu sana atlatmısın aklından gıtmıs.yaptırmasanda pişman oludun.bende düşünüyorum ama emzırdıgım için beklemedeyım.sen küçük oglum var demıssın.emzırmeden ayırdıktan ne kadar sonra yaptırdın.bı de nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu toplamda yazabılırmısın mahsuru yoksa....

canım 1 yıldır emzirmiyorum, süt kesilince yapabilirsin sanırım..
Dr. Aylin Karanlık a yaptırdım , çok memnunum. toplam 4500 TL ye mal oldu ama gögüste gerçekten 10 numara. Burdan araştırıp o doktorla görüsmeye gittim ve hemen karar verdim :)

off bir an önce gecsin yaa :KK43:( bu şişikler nezaman indi sizde?? ve dikişler nezaman biraz kapanıyor?

ve ben 300cc istedim doktorum bana 275cc koydu!! 80b olcakmış... sizce iyi mi??? benim hıç meme dokum yoktu.. ayrıca herkes 300 cc den az taktırma diyordu.:KK43:( sözde 300cc cok büyüük olmuş.. boyum 160cm 45 kiloyum... insallah kücük bulmam :KK43:sizce kücük mü??

arkadaşım geçmişler olsun,olmuşta btmiş.bende seni düşündüm ameliyat gnü :KK66: kasaltı olduğn için böle ağrı çekiosun.ama merak etme iki hftaya bişeycik kalmaz.sana onu yapma bunu yapma demeyegerek yok çnkü zaten yapamıycağını gördün sanırım.öpüyorum çok,allah şifa versn

Öncelikle çok geçmiş olsun...Pişman olacak birşey yok...Olmadan önce kim bilir ne kadar çok istedin.Ben de burun ameliyatı oldum.Doktorum ameliyattan sonra odaya geldiğinde ne dedi biliyor musun?"Şu an ameliyattan dolayı pişmanlık hissi yaşıyorsundur muhtemelen.Benden nefret ediyor bile olabilirsin.Ama şu birkaç günü atlatınca,sargıların alınınca iyi ki yaptırmışım diyeceksin" dedi.Aynen öyle oldu...
Arkadaşım da göğüsten olmuştu.O da iki çocuk annesi.Güzel göğüsleri olsun istedi durdu.Ama o kadar istiyordu ki gık bile demedi.Üstelik aynı anda karın germe ve bacak lipo oldu.Bir de onu düşün.Kimbilir hepsi aynı anda nasıl bir acı verdi.Ama o sonucu için merakla bekledi...
Canım acın geçecek ve eskisinden daha güzel bir hal alacaksın.Sen bunu düşün.Sen ki iki doğum yapmışsın.Bundan öte acı mı var ki...Sık biraz dişini...

off bir an önce gecsin yaa :KK43:( bu şişikler nezaman indi sizde?? ve dikişler nezaman biraz kapanıyor?

ve ben 300cc istedim doktorum bana 275cc koydu!! 80b olcakmış... sizce iyi mi??? benim hıç meme dokum yoktu.. ayrıca herkes 300 cc den az taktırma diyordu.:KK43:( sözde 300cc cok büyüük olmuş.. boyum 160cm 45 kiloyum... insallah kücük bulmam :KK43:sizce kücük mü??

canım benım agrım fazla olmadı..doktorumun elının hafıf oldugunu dusunuyorum ben..3 gun yatıp kalkarken agrı cektım ve destek aldım..4. gun kollarıma cok yuklenmeden kalkabılıyodum..sıslerın 1.5 2 hafta ıcınde ınecek tamamen..dıkıslerınde 2. haftada kabuk baglar ve 1 ayda tamamen kapanır dıye dusunuyorum.ben amelıyat olalı 55 gun oldu ve suan gayet ıyıyım ve memnunum.benım suan 90b ve bazen 95..ben buyuk ıstedım benım protezler 375 sağ,350 sol..doktorun belkı en ıyı kararı vermıs.cunku bazen daha buyuk kondugunda gogus kasları darsa ıgrenc bı gorunum verebılıyo..senın yapına gore cok kucuk bı protez degıldır sanırım.bana yapsaydı cok kucuk olurdu mesela..
ıkı uc gun sonraa ve daha sonrasında tamamen ıyılestırdıgınde ıyıkı olmusum dıceksın..cok gecmıs olsun tekrar

mrb gizeml..yarn ameliyt olucam..boyum 168 kilom 53 dr um 300 350 cc arası protez takıcagını söyledi..göğüs kafesi ve dokusuyla cok alakalı oldugunu biliorm ama boyun ve kilonunda bi etken oldugunu düşünüorm.senin boyun ve kilon nedir acaba..büyük istesemde doğallıktan uzaklaşsın istemiorm.tecrübeli biri olaraktan senden cvp bekliorum..

gamgam şimdiden geçmiş olsunn :) yarın bu saatlerde biraz ağrın olsanda cok rahatlamış olacaksın bunu dusun bence.bide darısı basıma en yakın zamanda

tşk maya :) ilgnç psikolojiler içindeym mantıklı olumsuzuklarn yanında tuhaf tuhf şeyler de aklıma gelio :) mutluluk ve sabırsızlıkta var tabi..umarm hepimz için herşeyn hayırlısı olur cnm

mrb gizeml..yarn ameliyt olucam..boyum 168 kilom 53 dr um 300 350 cc arası protez takıcagını söyledi..göğüs kafesi ve dokusuyla cok alakalı oldugunu biliorm ama boyun ve kilonunda bi etken oldugunu düşünüorm.senin boyun ve kilon nedir acaba..büyük istesemde doğallıktan uzaklaşsın istemiorm.tecrübeli biri olaraktan senden cvp bekliorum..

canım benım boyum 1.74 kılom 68..doktorum bana amelıyatımı yapcagı sabah 325 sol 350 sag yapcam dedı..denemıs ve kucuk bulmus..ben cok abartı olmayacak sekılde buyuk olmasını bedenıme gore olmasını ıstedıgımı soylemıstım..375 sağ 350 sol hıgh profıl yuvarlak cohensıve kullandı ve ben boyutundan durusundan falan cok memnunum..bazen 4oo bıle olurmus dıyorum doktorumada demıstım artık pamela olurdun gızem dedı..ama bunlar ıyı 55 gun oldu yaklasık tam ıstedıgım gıbıler daha buyugude abartı olurmus gercekten.gogus kafesın ve gogus kasların genısse ve omzunda genısse daha buyuk te kullanabılır..ama bence 350 ıdeal olur sana..benım hıc meme dokum yoktu..bırı bıras cıkıntı oldugundan onda 350 dıgerı duz oldugundan 375 kullandı..benım boyum uzun ve bıras yapılı oldugum ıcın bana tam ıdeal olmus..msn verecem ozelden ıstersen eklee.foto yollıyım sana ..sımdıden cook gecmıs olsun..

ama mesaj yazabilirosun!! dayan dayan :)

evet arkadaşlar başka ameliyat olcaklar da var burda oyzdn şu anki durumumu yazmak istedim ki, kimsee korkmasın.

ayın 3ünde ameliyat oldum ve 3 gün kötüydüm, bütün gün kendime söyleniyordum 'b.. var yudum niye yaptırdın salaksın haline bak' diye :KK70:

ama 2 gündür gayet iyiyim.. kendim kalkabiliyrm yatabiliyorm agrım azaldı... biraz rahatladım. :) :) bana moral veren herkese cok teşekkür ederim!!

canım benım boyum 1.74 kılom 68..doktorum bana amelıyatımı yapcagı sabah 325 sol 350 sag yapcam dedı..denemıs ve kucuk bulmus..ben cok abartı olmayacak sekılde buyuk olmasını bedenıme gore olmasını ıstedıgımı soylemıstım..375 sağ 350 sol hıgh profıl yuvarlak cohensıve kullandı ve ben boyutundan durusundan falan cok memnunum..bazen 4oo bıle olurmus dıyorum doktorumada demıstım artık pamela olurdun gızem dedı..ama bunlar ıyı 55 gun oldu yaklasık tam ıstedıgım gıbıler daha buyugude abartı olurmus gercekten.gogus kafesın ve gogus kasların genısse ve omzunda genısse daha buyuk te kullanabılır..ama bence 350 ıdeal olur sana..benım hıc meme dokum yoktu..bırı bıras cıkıntı oldugundan onda 350 dıgerı duz oldugundan 375 kullandı..benım boyum uzun ve bıras yapılı oldugum ıcın bana tam ıdeal olmus..msn verecem ozelden ıstersen eklee.foto yollıyım sana ..sımdıden cook gecmıs olsun..

yaa şeyy... msn adresini bana da özelden gönderir misin acaba canım benim yaa:eek: ben de foto görmek istiyorrum

Minyon tbir bayansınız 275 cc size uygun bence.Ben 178 boyundayım omuzlarım geniş, bana 325 cc taktı.Benimde 18 gün oldu ameliyat olalı.
Ağrılarınız geçmiştir umarım.Benim de 2 küçük oğlum var,küçüğüm 2,5 yaşında kucağımda taşıyorum, okadar iyiyim Allaha şükür.Sizinde iyi olacaktır zamanla

X