Geçmiş olsun aynı gün ameliyat olmuşuz evett canım gidecek şişlik zamanla:)Arkadaşlar ameliyatımın 9 uncu günü burnumun ucu uzun ve şişko duruyo sizce o kalınlık gider mi
umarım gideer :) insanın inanası gelmiyoGeçmiş olsun aynı gün ameliyat olmuşuz evett canım gidecek şişlik zamanla:)
Evet ama iniyor çok örneği var:)umarım gideer :) insanın inanası gelmiyo
Ben şimdi az da olsa hissediyorum. Hissetmemeyi geçtim. Eski burnumdan büyük gibi şu an o moralimi çok bozuyorŞişlik gider ama ben hala tam anlamıyla hissetmiyorum. Eskisi gibi olmuyor ama buna değiyor emin ol canım
Çok sevindim yaEvet ama iniyor çok örneği var:)
eski haliini atarmısın birde kime ameliyat oldun canmÇok sevindim ya
özelden attımeski haliini atarmısın birde kime ameliyat oldun canm
Fotoğrafınız var mı acabaBenim 20. Günüm ve hala şiş. Doktorum zamanla inecek dedi. Bekliyorum bende
Özelden yolladımFotoğrafınız var mı acaba
burnumda onunla birlikte iyice aşağı inmez umarım :)Burun ucunuz şişko değil şiştir o da zamanla iner :)
Inşallah öyle bir şey olmaz :)burnumda onunla birlikte iyice aşağı inmez umarım :)
Ben hala indiğini pek farkedemiyorumBenim de 13.günüm bugün hergün daha güzel oluyordu burnum sis değildi bugün ucu sis uyandım çokmoralim bozuk ne zaman iner kızlar 6 aya kadar falan demeyin kendinizden örnek verin lütfen
19 gün olduBen dün sağa doğru uyumustum.Bu gece düz uyudum bu sabah inmiş gerçekten en son burun ucu iniyormus moral bozmamak lazım sizin kaç gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?