Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat oldum burnumun ucu
- Konu Sahibi Minikl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun aynı gün ameliyat olmuşuz evett canım gidecek şişlik zamanla:)Arkadaşlar ameliyatımın 9 uncu günü burnumun ucu uzun ve şişko duruyo sizce o kalınlık gider mi
umarım gideer :) insanın inanası gelmiyoGeçmiş olsun aynı gün ameliyat olmuşuz evett canım gidecek şişlik zamanla:)
Evet ama iniyor çok örneği var:)umarım gideer :) insanın inanası gelmiyo
- 30 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 31
Ben şimdi az da olsa hissediyorum. Hissetmemeyi geçtim. Eski burnumdan büyük gibi şu an o moralimi çok bozuyorŞişlik gider ama ben hala tam anlamıyla hissetmiyorum. Eskisi gibi olmuyor ama buna değiyor emin ol canım
Çok sevindim yaEvet ama iniyor çok örneği var:)
- 20 Haziran 2016
- 60
- 14
- 18
eski haliini atarmısın birde kime ameliyat oldun canmÇok sevindim ya
özelden attımeski haliini atarmısın birde kime ameliyat oldun canm
Fotoğrafınız var mı acabaBenim 20. Günüm ve hala şiş. Doktorum zamanla inecek dedi. Bekliyorum bende
Özelden yolladımFotoğrafınız var mı acaba
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
burnumda onunla birlikte iyice aşağı inmez umarım :)Burun ucunuz şişko değil şiştir o da zamanla iner :)
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Inşallah öyle bir şey olmaz :)burnumda onunla birlikte iyice aşağı inmez umarım :)
Ben hala indiğini pek farkedemiyorumBenim de 13.günüm bugün hergün daha güzel oluyordu burnum sis değildi bugün ucu sis uyandım çokmoralim bozuk ne zaman iner kızlar 6 aya kadar falan demeyin kendinizden örnek verin lütfen
19 gün olduBen dün sağa doğru uyumustum.Bu gece düz uyudum bu sabah inmiş gerçekten en son burun ucu iniyormus moral bozmamak lazım sizin kaç gün oldu