Ameliyat olduktan ne kadar süre sonra yeni kap ölçüsü alınmalı?

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
95
3
Arkadaşlar benim 16.günüm ne kadar süre sonra göğüs çevresi-altı cup ölçümü almam doğru olur, sizin şişlikleriniz ne kadar süre sonra geçti? heralde şu an aldığım ölçü doğru olmaz öyle değil mi? tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

evt canım senin şuan ölçü alman yanlış olur cünki cok yeni benimde 13 mayısda 2 ay dolcak şuan yeni indi ve oturudu şekli zaten 1 ay sporcu südyeni taktım..şişlikler 2 ayda iniyorr canım

teşekkür ederim canım ank32 ben de o şekilde alayım o halde şişler ancak iner heralde bir de birşey sormak istiyorum sana 2 ayın dolmuş göğüslerinin boyutunda bir küçülme oldu mu birçok arkadaş küçüldüğünü söylüyor bu konuda kafam çok karıştı 2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma soracağım ama çok merak ediyorum bir de endişeleniyorum çünkü daha küçülmelerini istemiyorum

bnm doktorum daha fazla küçülmicek şekillencek dedikten sonra bi miktar daha küçüldü, ameliyattan sonra bi hayli şişiyo, şişler in in bitmiyoo.... 41. günüm, tamamen indi şişlerim sonunda

teşekkür ederim canım ank32 ben de o şekilde alayım o halde şişler ancak iner heralde bir de birşey sormak istiyorum sana 2 ayın dolmuş göğüslerinin boyutunda bir küçülme oldu mu birçok arkadaş küçüldüğünü söylüyor bu konuda kafam çok karıştı 2 hafta sonra kontrolüm var doktoruma soracağım ama çok merak ediyorum bir de endişeleniyorum çünkü daha küçülmelerini istemiyorum

evt canım benimde ödemler indi ve küçüldü bende senin gibi inmesin istemiştim ama şuanda şekil oturdu ve görüntü daha güzel oldu şişken cok gergin bi görüntüsü vardı yapay gibi duruyordu ama 2 ayda cok değişti doktoruma bende dedim daha inmesin böyle kalsın dedim ama iniyor malesef canım tabi kişiden kişiye şişlikler ödemlerde değişir inş senin ödemlerin daha azdır daha az inerr

X