Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ayın 28 de yumurtalıktan ameliyat olacağım.konu açmıştım kanser şüphesi diye.önceden kistim büyüktü şimdi küçüldü 4,8 *6cm olmuş.tomografi çektirdim neoplazi yazmışlar.CA 65 çıktı.bana dua edin iyi geçsin ameliyatım.inş birde patoloji sonucum iyi çıkar
kızlar bu ayın 28 de yumurtalıktan ameliyat olacağım.konu açmıştım kanser şüphesi diye.önceden kistim büyüktü şimdi küçüldü 4,8 *6cm olmuş.tomografi çektirdim neoplazi yazmışlar.CA 65 çıktı.bana dua edin iyi geçsin ameliyatım.inş birde patoloji sonucum iyi çıkar
minii , toobe ve xxxderinxxx çok tşk ederim.aayyy inş. söylediğiniz gibi herşey iyi olur.minii ve toobe sizlerede çok geçmiş olsun.bazen düşünüyorum kötü bişey olsaydı kist küçülmezdi diye aklama öyle şeyler geliyor.
minii , toobe ve xxxderinxxx çok tşk ederim.aayyy inş. söylediğiniz gibi herşey iyi olur.minii ve toobe sizlerede çok geçmiş olsun.bazen düşünüyorum kötü bişey olsaydı kist küçülmezdi diye aklama öyle şeyler geliyor.
canım cok cok geçciş olsun insallah hersey dilediğin gibi olur Rabbim şifa verir insallah sen üzülme morelini yüksek tut hersey yoluna gırecek canım benım
acil şifalar dilerim..
2 gün önce arkadaşım ameliyat oldu.. 9 cm di birtanesinin büyüklüğü ve bu küçültülmüş hali... hemde rahime yapışıktı. ve bekar evlenmemiş bir genç kız... doktoru herşeye hazırlıklı olun rahimide alabiliriz dedi... ama allaha şükürler olsunki iyi bir operasyonla zede vermeden alındı... kist patolojide şimdi... küçülme olduğu için kötü çıkma riski çok düşükmüş.. 1 hafta sonra alıcaz sonucu.. içini ferah tut.. arkadaşım local oldu ameliyat ve ruj sürüp girdi ameliyata.. moralini yüksek tut.. moral çok önemli... iyi haberlerini bekliyoruz..
sevgiler...