• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat olacağım:(:(:(

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlar bu ayın 28 de yumurtalıktan ameliyat olacağım.konu açmıştım kanser şüphesi diye.önceden kistim büyüktü şimdi küçüldü 4,8 *6cm olmuş.tomografi çektirdim neoplazi yazmışlar.CA 65 çıktı.bana dua edin iyi geçsin ameliyatım.inş birde patoloji sonucum iyi çıkar:58:

geçmiş olsun.inşallah iyileşeceksin ve pataloji sonucunda iyi çıkacak.sana bol bol dua edeceğiz kadınlar kulübü olarak.

kızlar bu ayın 28 de yumurtalıktan ameliyat olacağım.konu açmıştım kanser şüphesi diye.önceden kistim büyüktü şimdi küçüldü 4,8 *6cm olmuş.tomografi çektirdim neoplazi yazmışlar.CA 65 çıktı.bana dua edin iyi geçsin ameliyatım.inş birde patoloji sonucum iyi çıkar:58:

inş canm iyi çıkar hepimiz senin için dua edecegiz

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUCAK DUALARIMIZLA YANINDAYIZ.bende ameliyat oldum 6cmlik kist alındı.merak etme hiçbirşey hissetmeden ameliyatını olucaksın hemde güzel geçicek :nazar:

cnm cok geçmiş olsun,korkma bende 2 kez aynı ameliyatı oldum ilkinde kist yaklasık 14 cmdi.Ca125 değerimde 1000 küsür bişidi nitekim onkolojiye aldılar direk psikolojim çökmüstü annem filan bi haftada 4 kilo vermişti düsün yani yasadıklarımı ama kissstt temiz cıktı c sükür.Çikolata kistleri bu değerleri cok yükseltio hiç endişelenme o yüzden tekrar geçmiş olsun kib

Çok geçmiş olsun tatlım...
İnşallah iyi bir ameliyat olur, sonuçların da temiz çıkar...

minii , toobe ve xxxderinxxx çok tşk ederim.aayyy inş. söylediğiniz gibi herşey iyi olur.minii ve toobe sizlerede çok geçmiş olsun.bazen düşünüyorum kötü bişey olsaydı kist küçülmezdi diye aklama öyle şeyler geliyor.:31:

minii , toobe ve xxxderinxxx çok tşk ederim.aayyy inş. söylediğiniz gibi herşey iyi olur.minii ve toobe sizlerede çok geçmiş olsun.bazen düşünüyorum kötü bişey olsaydı kist küçülmezdi diye aklama öyle şeyler geliyor.:31:

merak etme iyi düşün iyi olsun canım :emir_bebek: hepimizin bebeleri olsun inş :21:

Allah acil şifalar versin
iyi geçer inşAllah ameliyatınız,sonuçlar da iyi gelir

canım doğru düşünüyosun kötü bişey olsa küçülmezdi öyle... merak etme herşey güzel olucak hiç de kötü bişey çıkmıycak...içini ferah tut sen...çok geçmiş olsun...

canım cok cok geçciş olsun insallah hersey dilediğin gibi olur Rabbim şifa verir insallah sen üzülme morelini yüksek tut hersey yoluna gırecek canım benım :34:

sanat, aysegülyıldız, sinoplum ve deli kız moral verdiğiniz için sağolun.evet iyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey.birde ameliyattan önce lavma yapılacakmış araştırtdımda makattan yapılıyormuş bu şekilde değilde onun yerine şurup gibi içilecek birşey olmaz mı acaba mesala müsil gibi.:44:

acil şifalar dilerim..
2 gün önce arkadaşım ameliyat oldu.. 9 cm di birtanesinin büyüklüğü ve bu küçültülmüş hali... hemde rahime yapışıktı. ve bekar evlenmemiş bir genç kız... doktoru herşeye hazırlıklı olun rahimide alabiliriz dedi... ama allaha şükürler olsunki iyi bir operasyonla zede vermeden alındı... kist patolojide şimdi... küçülme olduğu için kötü çıkma riski çok düşükmüş.. 1 hafta sonra alıcaz sonucu.. içini ferah tut.. arkadaşım local oldu ameliyat ve ruj sürüp girdi ameliyata.. moralini yüksek tut.. moral çok önemli... iyi haberlerini bekliyoruz..

sevgiler...

acil şifalar dilerim..
2 gün önce arkadaşım ameliyat oldu.. 9 cm di birtanesinin büyüklüğü ve bu küçültülmüş hali... hemde rahime yapışıktı. ve bekar evlenmemiş bir genç kız... doktoru herşeye hazırlıklı olun rahimide alabiliriz dedi... ama allaha şükürler olsunki iyi bir operasyonla zede vermeden alındı... kist patolojide şimdi... küçülme olduğu için kötü çıkma riski çok düşükmüş.. 1 hafta sonra alıcaz sonucu.. içini ferah tut.. arkadaşım local oldu ameliyat ve ruj sürüp girdi ameliyata.. moralini yüksek tut.. moral çok önemli... iyi haberlerini bekliyoruz..

sevgiler...

tşkler canım.bende bekarım.benim kistimde de küçülme oldu bayağı eridi.arkadaşına da geçmiş olsun..

Back