• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatını "DUAL Plane" Olanlar Yardımlaşma Derneği

Evet 295 cc canm. Benm natrella gayet yumusak hatta daha sert olabilirdi senin markasi ne? Yumusak mi canim? Eger oyle ise hissedilmez umarim.

Benim de natrelle. Yani bana yumuşak geliyor ama daha sert olsaydı dedirticek bir yunuşaklık göremedim ben. Tam kıvamında. Daha serti olmasını kesinlikle istemezdim. Çok belli olurdu o zaman.

senin anladığım kadarıyla tek derdin cinsel partnerinin anlaması sanırım

birincisi bir erkek daha önce bu tür konularda gerçek anlamda tecrübeli ise anlamaması mümkün değil bi kere üstte kas var kollarının üstünde durduğunda memelerine hiç dokundun mi dene istersen spor yaparken köpek duruşu :p sen anla cinsel ilişkide bu pozisyonda ister istemez kollarının üstünde duracaksın ve memelerin sertleşecek ama kaslarının üstünde durmadığın zaman memelerin yine yumuşak olacak ama o büyüklükte emsal memelerin yumuşaklığı hiçbir zaman olmaz büyük meme demek fazla yağ dokusu demek yağ demek yumuşaklık demek.

karşındaki erkeği bu konuda önemsemen doğdu değil işine geliyorsa gelmiyorsa yol verirsin küçük meme ellemelerindense silikon ellemeyi tercih ederler

ben ilk zamanlar soruyordum anlaşılıyomu eline geliyor mu diye yo hayır gelse ne olacak ikimizde biliyoruz ne olduğunu demişti eşim. ileride evlilik yaparken söylemek istersen söylersin onun harici kısa süreli ilişkilerde gereksiz bi ayrıntı bence erkek milletine bu kadar önem vermeyin beden senin ve sen istedin silikonu beğenmeyen varsa ellemesin the end

Benim hiç kısa süreli ilişkim olmadı veya cinsel partner vs böyle durumlarım yok canım. Konu cinsellik esnasında veya normal hayatta herhangi bir suretle anlaşılması. Bir partnerim var evet ama bu tarz konular yok aramızda henüz. Olursa ben onun düşüncesinden ziyade o andaki kendi psikolojim açısından anlamamasını isterim. Ayrıyetten karşımdaki erkek veya kadın farketmez eger benim hayatımdaysa düşüncelerinin ve hislerinşn her zaman önemi vardır. Feminist olucam derken raydan çıkmaya kesinlikle karşıyım, yoksa ben de hiçkimseye ben dururken hayatımla ilgili laf söyletmem o ayrı.

Ama doğallık çok önemliydi benim için. Görüntüde de şuan öyle. Hatta elleyen annem olsun arkadaşlarım olsun anlamıyor ama alttan tam dikiş kısmından dokununca dikkatini verince hissediliyor. Üstler gibi %100 doğal değil. Bana dokununca anlaşılmaz demişti kamran. Ve bu dikişlerin alt kısmındaki silikon hissi benim canımı sıkıyor.

Edit: bu arada dokundum o pozisyonu alıp ama yumuşacıklar. Sertleşmediler.

Benim hiç kısa süreli ilişkim olmadı veya cinsel partner vs böyle durumlarım yok canım. Konu cinsellik esnasında veya normal hayatta herhangi bir suretle anlaşılması. Bir partnerim var evet ama bu tarz konular yok aramızda henüz. Olursa ben onun düşüncesinden ziyade o andaki kendi psikolojim açısından anlamamasını isterim. Ayrıyetten karşımdaki erkek veya kadın farketmez eger benim hayatımdaysa düşüncelerinin ve hislerinşn her zaman önemi vardır. Feminist olucam derken raydan çıkmaya kesinlikle karşıyım, yoksa ben de hiçkimseye ben dururken hayatımla ilgili laf söyletmem o ayrı.

Ama doğallık çok önemliydi benim için. Görüntüde de şuan öyle. Hatta elleyen annem olsun arkadaşlarım olsun anlamıyor ama alttan tam dikiş kısmından dokununca dikkatini verince hissediliyor. Üstler gibi %100 doğal değil. Bana dokununca anlaşılmaz demişti kamran. Ve bu dikişlerin alt kısmındaki silikon hissi benim canımı sıkıyor.

Edit: bu arada dokundum o pozisyonu alıp ama yumuşacıklar. Sertleşmediler.
o zaman dert etme boşuna ben sadece örneklendirme yaptım senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez sadece küçük bir şeyden hissediyorsan sorun etme boşuna kimse o anın verdigi enerji ile bunlara takılmaz isterse taş olsun bilmem anlatabildim mi

bu arada o pozisyonu alıp dokunabiliyorsan üçüncü bi elin olmalı :p

nasıl hem kollarının üstünde durup hem dokunabiliyorsun çok merak ettim

o zaman dert etme boşuna ben sadece örneklendirme yaptım senin cinsel hayatın beni ilgilendirmez sadece küçük bir şeyden hissediyorsan sorun etme boşuna kimse o anın verdigi enerji ile bunlara takılmaz isterse taş olsun bilmem anlatabildim mi

bu arada o pozisyonu alıp dokunabiliyorsan üçüncü bi elin olmalı :p

nasıl hem kollarının üstünde durup hem dokunabiliyorsun çok merak ettim

Bir elinin üzerindeyken diğer elinle yere dayandığın kolunun yanındaki memene dokunabiliyorsun.

İnşallah dediğin gibi bir sorun bir anlaşılma olmaz.

Bir elinin üzerindeyken diğer elinle yere dayandığın kolunun yanındaki memene dokunabiliyorsun.

izlerin ne olacak peki belli olmayacak hala geldiler mi

izlerin ne olacak peki belli olmayacak hala geldiler mi

Kız sen de beni şeye hazırlıyo gibi şeyaptın ahahah. Evet izler çok şükür belli belirsiz. İyi ki yaz sonu yaptırmışım. Yaz başı olsa kıyafetti plajdı şuydu buydu iyice stress olurdum. Şimdi bir sonraki yaza kadar iyice doğallaşır umarım. Denilen gibi meme dokusu aşağıya inerse o zaman daha da bi doğallaşır. Daha 3 ay dolmadı 6 aya kadar bakalım neler olucak..

Kız sen de beni şeye hazırlıyo gibi şeyaptın ahahah. Evet izler çok şükür belli belirsiz. İyi ki yaz sonu yaptırmışım. Yaz başı olsa kıyafetti plajdı şuydu buydu iyice stress olurdum. Şimdi bir sonraki yaza kadar iyice doğallaşır umarım. Denilen gibi meme dokusu aşağıya inerse o zaman daha da bi doğallaşır. Daha 3 ay dolmadı 6 aya kadar bakalım neler olucak..
:D dur daha birinci yıla kadar ohoohooo dual plana suç bulma sen :) zamanla o his gider izlerin için çok şanslısın maşallah benim meme ucu hala izli yani dikkatli bakılınca anlaşılıyo

:KK70: dur daha birinci yıla kadar ohoohooo dual plana suç bulma sen :) zamanla o his gider izlerin için çok şanslısın maşallah benim meme ucu hala izli yani dikkatli bakılınca anlaşılıyo

Aa sen meme ucundan mı olmuştun? Ben seni de meme altı diye hatırlıyordum. Ne zamandır fotoğraflara bakmıyorum ama bir iz görmemiştim öncesinde de sende. Hafif kızarıklık belki vardır onu izden sayma kız :KK66:

Aa sen meme ucundan mı olmuştun? Ben seni de meme altı diye hatırlıyordum. Ne zamandır fotoğraflara bakmıyorum ama bir iz görmemiştim öncesinde de sende. Hafif kızarıklık belki vardır onu izden sayma kız :KK66:
foto çekerken bi metre uzaktan falan çekiyoruz ya o mesafeden gözükmüyor belli olmuyor yani ben aynadan bakıyorum kendimi göremiyorum çok dibimde ancak görünüyo ki benim bedenim hiç iz geçirmez napiyim ya kalırsa kalsın :P

Back
X