• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatını "DUAL Plane" Olanlar Yardımlaşma Derneği

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.908
1.488
133
Merhaba kızlar Doktorum Kamran beye biliyorsunuz agustos 22 de protez ameliyatı oldum. Bu arada eski kullanıcı adım anaksarete. Kullanıcı adımı değiştirdim.
Şişkler vs indi tamamen tabi yeni fotolar da eklemiştim en son.

Ama sorularım var dual plane olmuş üyeler yardımcı olur diye umuyorum.

Memenin alt kısmına dokununca biraz fazla ve dikkatli dokununca silikonu hissediyorum ben. Eskiden 75B sütyen doldurcak kadar dokum vardı. Bu zamanla düzelir mi yoksa dual plane olan herkes ne kadar zaman geçerse geçsin bunu alt memeden hissedicek miyiz?

dual plan da kas altı oluyor onun bi cinsi diyebiliriz bende sağ memede protezi alttan eğilerek elleyince hissediyorum bir yılı geçti bu durum değişmedi dr um dokumun azlığından kaynaklı olduğunu söylemişti ancak sağ memem sola göre nispeten büyüktü öyle demişti ama niye sağda hissediyorum bilmiyorum hissetmemin sebebi doku azlığımı teknikten mi bilmiyorum

şimdi düşünüyorum da benim eski dokum malumunuz yani hiç yoktu gibi bir şey ama senin dokun vardı bana göre yine hissediyorsan bilemedim teknikten de olabilir yani

Ve doktorum bana sormadan bu tekniği uyguladı.
Ben tam kas altı istemiştim. Dual ile daha büyük ve doğal sonuçlar elde ediliyor sanırım bu nedenle yaptı.

Ve doktorum bana sormadan bu tekniği uyguladı.
Ben tam kas altı istemiştim. Dual ile daha büyük ve doğal sonuçlar elde ediliyor sanırım bu nedenle yaptı.
tam kas altı diye bir şey yok çünkü kas hiçbir zaman protezi tamamen örtmez kaldıki senin dokun var ileride kendi dokun sarkardı zamanla alışırsın ya da yararlı kapsül oluşup protezi örter.

ayaktayken mi hissediyorsun yoksa benim gibi öne eğildiğinde mi

Ayakta üst loblara göre daha sert o kısım. Öne eğilince dediğin gibi hafif bir dalga hissediliyor. Elleyince tabi. Görüntüde bir anormallik yok. Daha 3.ayım dolmadı.

Bir de tam kas altı var aslında. Ufak protezlerde bunu yapabiliyorlar. Ben de bir örneği olucaktı. Bulabilirsem tüm dual plane ların anlatıldığı fotografı eklerim bu kısma. Ama büyük protezlerde tam kas altı olmuyor. Benimki küçük protez, olabilirdi aslında. Tam kas altı olunca da meme çok sert oluyormuş diye duydum. Bu ay bir kontrolüm var konuşucam bakalım.

Benim dokum daha yukarda kalıyor o kısma göre. Dokumun hizasında değil alt sert kısım. Daha bi altında. Kıvrım gibi duruyor.

Bir de tam kas altı var aslında. Ufak protezlerde bunu yapabiliyorlar. Ben de bir örneği olucaktı. Bulabilirsem tüm dual plane ların anlatıldığı fotografı eklerim bu kısma. Ama büyük protezlerde tam kas altı olmuyor. Benimki küçük protez, olabilirdi aslında. Tam kas altı olunca da meme çok sert oluyormuş diye duydum. Bu ay bir kontrolüm var konuşucam bakalım.

Benim dokum daha yukarda kalıyor o kısma göre. Dokumun hizasında değil alt sert kısım. Daha bi altında. Kıvrım gibi duruyor.
Benimde dual planhiç bişi hissetmiyorum biliosunuz 2 kez amelyat oldum daha büyüğünü taktırmak için ikiside dual plandı ilkinde de hissetmesemde şöyle bi durum vardı ben dr uma bombe istiyorum diye sürekli konuştum o zaman cebi ayarlamıştı diye hatırlıyorum ve bombe oldu gerçeken ilk ve sonraki amelyat fotolarına bakarsanız bombe olması için protez ilkine göre daha yukarda yani ilkinde bence cogunlugu allttaydı ve bombe yoktu o zaman agırlık aşağıda oldugu için hissedilebilir olabiliyor kamran beyde bildiğim kadarıyla protezleri aşağıda yapıyor @SeraParis daha iyi bilir aynı durumdan şikayetçiydi

Benimde dual planhiç bişi hissetmiyorum biliosunuz 2 kez amelyat oldum daha büyüğünü taktırmak için ikiside dual plandı ilkinde de hissetmesemde şöyle bi durum vardı ben dr uma bombe istiyorum diye sürekli konuştum o zaman cebi ayarlamıştı diye hatırlıyorum ve bombe oldu gerçeken ilk ve sonraki amelyat fotolarına bakarsanız bombe olması için protez ilkine göre daha yukarda yani ilkinde bence cogunlugu allttaydı ve bombe yoktu o zaman agırlık aşağıda oldugu için hissedilebilir olabiliyor kamran beyde bildiğim kadarıyla protezleri aşağıda yapıyor @SeraParis daha iyi bilir aynı durumdan şikayetçiydi
Benim dual plane ve ustu oldukca bombe duruyor. 3 ay fln oldu.

Evet tamamen doktorun tekniğine kalmış birşey bu ben bombe istiyorum dedim ve cebimi biraz daha değiştirdi sanırım ve gerçekten de bombe oldu 6 ayı geçti benim de

Evet benim de üstte bombe var ama dediğin gibi çok yukarda ve doğal dışı durmasın diye aşağıda yapmış olabilir. Ama ben hoşlanmıyorum bu durumdan.

Evli olanlar ne dersiniz eşleriniz anlıyor mu dokununca? Benim tek korkum bu. Hayatımdaki kişinin dokundugu zaman bunu anlamasından korkuyorum. :(

Evet benim de üstte bombe var ama dediğin gibi çok yukarda ve doğal dışı durmasın diye aşağıda yapmış olabilir. Ama ben hoşlanmıyorum bu durumdan.

Evli olanlar ne dersiniz eşleriniz anlıyor mu dokununca? Benim tek korkum bu. Hayatımdaki kişinin dokundugu zaman bunu anlamasından korkuyorum. :KK43:
Esinden boyle bir seyi saklaman dogru olmaz cocugun olur Allah korusun bi hastalik olur. Bence durustce soyle kimse yadrrgamaz bunu. Ben iki cocuktan sonra yaptrmak istedm esim de anlqyisla karsiladi simdi de gozlerinden kalpler cikiyor bakinca:confused:

Esinden boyle bir seyi saklaman dogru olmaz cocugun olur Allah korusun bi hastalik olur. Bence durustce soyle kimse yadrrgamaz bunu. Ben iki cocuktan sonra yaptrmak istedm esim de anlqyisla karsiladi simdi de gozlerinden kalpler cikiyor bakinca:confused:

Ben bekarım canım erkek arkadaşım var. Erken yaptırmaktaki tek amacım karşı cinsin anlamamasıydı. Evlilik eş veya sevgililik o kısımdan ziyade bunun anlaşılmaması. Görünce S styx09 anlaşılmıyor dedi ama alt kısım hala sert ve ele geliyor. Bu kısım beni endişelendiren. @SeraParis de aynısını söyledi. Dual plane istemiyormuşuz meğerse ikimizin de durumu aynı en başta.

Ben bekarım canım erkek arkadaşım var. Erken yaptırmaktaki tek amacım karşı cinsin anlamamasıydı. Evlilik eş veya sevgililik o kısımdan ziyade bunun anlaşılmaması. Görünce S styx09 anlaşılmıyor dedi ama alt kısım hala sert ve ele geliyor. Bu kısım beni endişelendiren. @SeraParis de aynısını söyledi. Dual plane istemiyormuşuz meğerse ikimizin de durumu aynı en başta.
Dual planla alakası yok bu durumun işte kamran beyin protezi ya da ne bilim cebi cok aşağıda tutmasından mı kaynaklanıyor ya da protezin cogunu mu altta bırakıyor bilemedim

Gecen havuzdayken bi bayan yanima yaklasti yanlis anlamazsanz bisey sorucam dedi buyrun dedim iki cocugunz var gogusleriniz nasil bu kadar guzel kaldi dedi dedim allah vergisi:KK53:

Gecen havuzdayken bi bayan yanima yaklasti yanlis anlamazsanz bisey sorucam dedi buyrun dedim iki cocugunz var gogusleriniz nasil bu kadar guzel kaldi dedi dedim allah vergisi:KK53:

Senin 295ti dimi canım? :)
Sevindim, ben de genel olarak memnunum bir sıkıntım yok ve gerçekten çok hoş görünüyorlar. Ama işte tek korkum hissedilmesi. Dokununca farkedilir diye bir korku kaygı var.

Sevindim, ben de genel olarak memnunum bir sıkıntım yok ve gerçekten çok hoş görünüyorlar. Ama işte tek korkum hissedilmesi. Dokununca farkedilir diye bir korku kaygı var.
Senin son durum çıplak hali var mı kıyafetli koymuşsun ve güzel görünüyorlar

Evet 295 cc canm. Benm natrella gayet yumusak hatta daha sert olabilirdi senin markasi ne? Yumusak mi canim? Eger oyle ise hissedilmez umarim.

Evli olanlar ne dersiniz eşleriniz anlıyor mu dokununca? Benim tek korkum bu. Hayatımdaki kişinin dokundugu zaman bunu anlamasından korkuyorum. :KK43:

senin anladığım kadarıyla tek derdin cinsel partnerinin anlaması sanırım

birincisi bir erkek daha önce bu tür konularda gerçek anlamda tecrübeli ise anlamaması mümkün değil bi kere üstte kas var kollarının üstünde durduğunda memelerine hiç dokundun mi dene istersen spor yaparken köpek duruşu :P sen anla cinsel ilişkide bu pozisyonda ister istemez kollarının üstünde duracaksın ve memelerin sertleşecek ama kaslarının üstünde durmadığın zaman memelerin yine yumuşak olacak ama o büyüklükte emsal memelerin yumuşaklığı hiçbir zaman olmaz büyük meme demek fazla yağ dokusu demek yağ demek yumuşaklık demek.

karşındaki erkeği bu konuda önemsemen doğdu değil işine geliyorsa gelmiyorsa yol verirsin küçük meme ellemelerindense silikon ellemeyi tercih ederler

ben ilk zamanlar soruyordum anlaşılıyomu eline geliyor mu diye yo hayır gelse ne olacak ikimizde biliyoruz ne olduğunu demişti eşim. ileride evlilik yaparken söylemek istersen söylersin onun harici kısa süreli ilişkilerde gereksiz bi ayrıntı bence erkek milletine bu kadar önem vermeyin beden senin ve sen istedin silikonu beğenmeyen varsa ellemesin the end

Back
X